Sari la conținut

Bruneta 0769002521

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în Bruneta 0769002521
Reputație: 1393
Postat

Prețurile mele !  
200/finalizare , ( poate fi doar corporală sau în prezervativ) 
 400 o oră / 2 finalizări 
Servicii:🥵
Sex oral  (neprotejat în funcție de igienă), sex normal  (doar protejat), diferite poziții, masaj de relaxare, 69 , sărutări corporale și , se acceptă limbi în pasasica mici fantezii ! 💋 ( fac și  deplasări! Pentru deplasare 1h este 600 de lei ) 
Nu accept cu bile sau accesorii ! Nici în stare de ebrietate! ( NU MĂ SĂRUT PE GURĂ /NU FAC FINALIZARE ORALĂ NICI FACIALĂ ȘI NICI ANAL)

• Like 1
  • Mersi 1
Reputație: 5007
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
  • Telefon: 1234567890
  • Oras:constanta
Postat
Acum 1 minut, mihaita2020 a spus:

Prețurile mele !  
200/finalizare , ( poate fi doar corporală sau în prezervativ) 
 400 o oră / 2 finalizări 
Servicii:🥵
Sex oral  (neprotejat în funcție de igienă), sex normal  (doar protejat), diferite poziții, masaj de relaxare, 69 , sărutări corporale și , se acceptă limbi în pasasica mici fantezii ! 💋 ( fac și  deplasări! Pentru deplasare 1h este 600 de lei ) 
Nu accept cu bile sau accesorii ! Nici în stare de ebrietate! ( NU MĂ SĂRUT PE GURĂ /NU FAC FINALIZARE ORALĂ NICI FACIALĂ ȘI NICI ANAL)

Adineauri am copiat si eu mesajul ei sa il plantez aici 😁

• Haha 1
Postat

Eu am vizitat o este ce trebuie. Recomand oral bun, discutie decenta, o fată extraordinară. Pozele sunt 100% reale 

• Oras:Constanta
Postat

Am vizitat o eu , săptămână trecută . Pozele sunt 100% reale , o fată cu forme bune , sâni frumoși și rotunzi , un cur de milioane . Botoxata discret, gene , mani - pedi impecabile . M-a primit într o lenjerie roșie frumoasă , din 2 piese, cu ceva jartele, arăta beton pe ea , atitudine buna , o Terea cat sa ne cunoaștem , venisem dusat de acasă și am trecut direct la acțiune . Câteva atingeri , m-a întrebat cum doresc oralul și a început timid, după care calitatea a crescut treptat , fără atenție la sateliți decât după ce am solicitat eu asta, trecem în 69 și se pare că i-a plăcut, a început să sugă mai bine, gemete , pare că asta a aprins scânteia. 

Montez balonul și sincer aveam in cap doar pozitia capră, unde după câteva minute de pompat am capitulat , satisfăcut de experiență. 

Singurele minusuri pe care cred că le are este că în cazul programărilor de o finalizare de exemplu nu prea ai timp de nimic ( alocă maxim 20 minute ) . Mi-a zis că partea asta de preludiu e valabilă doar la programările de o ora minim . I-am spus de forum, a zis că știe dar că nu își dorește să fie activa aici din diferite motive personale . 

Pentru servicii și felul în care arată o recomand , însă sa știți de la început că programarea la ea este de genul " mă anunți cu 5 minute înainte să ajungi " . Nu este ceva stabil, e tipic Publi24

Pentru o vizită merită, e o fată frumoasă, dezghețată și probabil în funcție de chimie pot ieși experiențe bune / foarte bune . 

Eu am contactat o in jur de ora 23:00 , zicea că rămâne până dimineața însă uneori lucrează și ziua . Spor

• Like 3
Reputație: 1641
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

În concluzie e frumoasă dar cam ‘ fastă’ 😅

Postat

Exact ! De asta cred că se limitează doar la Publi24 și nu dorește să acceseze forumul . Am uitat sa specific în postare , 200 finalizarea iar o oră este 400 . Nu are nimic extra 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.