Sari la conținut

🎀Alessia - 0754324361🎀

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat
La 26.05.2026 la 13:30, bbg a spus:

Mie numărul ei imi apare azi ca n-ar mai avea cont de WhatsApp

S-a si retras?

.

Reputație: 365
  • Oras:București
Postat

Mai pune și tu câteva poze cu tine,și actualizează programul de lucru 

Vizitator
Postat
La 27.05.2026 la 10:52, alex85cornelush a spus:

Am vizitat-o si eu de cateva ori.

Serviciile sunt bune. Acum nu reusesc sa o contactez pe Whatsapp.

.

Vizitator
Postat
La 27.05.2026 la 11:09, Mirel1956 a spus:

Mai pune și tu câteva poze cu tine,și actualizează programul de lucru 

☺️

Reputație: 365
Postat
Acum 2 ore, Vanessa67 a spus:

Urmează sa las mai multe poze, iar programul nu e fix, depinde de zi și de cum ma simt ☺️

Lasă urmează ,ai si tu umpic de respect față de mine și ceilalți colegi și treci la fapte …

Vizitator
Postat

.

Vizitator
Postat

😘

Vizitator
Postat

.

Vizitator
Postat

☺️

Reputație: 482
Postat

Am vizitat o ieri dimineață. 

Locatie ok Mihai Bravu 

Vanessa, foarte frumoasa la fata dar și la corp. 

Este Primitoare, dezinvolta. 

On de cursa lunga, deep, atenție la sateliti si priviri sexy.

Np, o placere, se  simte bine. 

Cim frumos 

Umplut gurița fara probleme

Mulțumesc scumpa 

Baiatul cu tigara:) 

• Like 1
  • Mersi 1
Reputație: 3
  • Oras:Bucuresti
Postat
1 oră în urmă, Futureman a spus:

Am vizitat o ieri dimineață. 

Locatie ok Mihai Bravu 

Vanessa, foarte frumoasa la fata dar și la corp. 

Este Primitoare, dezinvolta. 

On de cursa lunga, deep, atenție la sateliti si priviri sexy.

Np, o placere, se  simte bine. 

Cim frumos 

Umplut gurița fara probleme

Mulțumesc scumpa 

Baiatul cu tigara:) 

Este de etnie?

Reputație: 1248
Postat
Acum 31 minute, Xman66 a spus:

Este de etnie?

Nu cred, nu as zice. Oricum si daca era, daca igiena si serviciile sunt bune, nu mai conteaza.

Reputație: 87
Postat
1 hour ago, Xman66 said:

Este de etnie?

Nu pare de etnie, este ardeleanca.

Reputație: 1248
Postat
Acum 10 minute, gogu3333 a spus:

Nu pare de etnie, este ardeleanca.

Nu i ardeleanca, e bunaciune mica.

• Oras:Capitala
Postat

Am venit si eu sa las o recenzie. Pe uscat de ceva vreme, i-am vazut topicul si pozele m-au incantat. Poze in lenjerie mi se par mai atragatoare decat poze explicite dar na.

Contact: Contactat pe whatsapp, mi-a raspuns destul de prompt unde am stabilit o intalnire la orele pranzului, n-am ce comenta aici. Mi-a dat si zona fara sa cer deci puteam sa-mi dau cat timp imi ia sa ajung acolo. Se ajunge lejer cu metrou si e chin cu parcarea.

Locatie: Mini-zona de blocuri noi unde au mai lucrat sau lucreaza alte fete, apartament nou si curat, nimic notabil. 

Personalitate: Am avut o intampinare placuta, sociabila, deschisa, este prezenta si tind sa cred ca am fost pe aceeasi unda.

Vanessa este o femeie care arata bine din punctul meu de vedere, in orice caz ti-ar atrage atentia putin daca ai vedea-o pe strada. Ca si aspect nu se poate incadra intr-un tipar anume. Are un fizic complet natural fara augmentari, probabil la buze putin dar nu cred. Are un fizic normal si inaltime medie, nu este nici grasa, nici skinny, e potrivita pentru inaltimea ei, atuul ei ar fi fundul care este destul de maricel, daca l-ar lucra putin la sala ar iesi si mai in evidenta dar chiar si asa e o vedere frumoasa, nici sanii ei nu sunt de uitat care au aspect complementar.

Actiune: Am inceput cu un mic preludiu unde i-am simtit formele cu mainile si dupa primit un ON desi nu tin mine sa ma intrebe cum vreau oralul, l-a vazut pe amicul meu si l-a luat in primire fara ezitare (ce-i drept eram epilat), se simte placut si cu fundul ei spre mine, vizual nu am rezistat mult si am trecut la normal.

Dupa igienizare si o conversatie scurta am trecut si la numarul 2 unde la fel am inceput cu un mic preludiu dupa care un 69. I-am zis sa vina peste mine si bine i-am cerut ca arata si se misca bine, si cum are un fund misto, i-am cerut doggy unde am si terminat fara dificultati.

A fost o experienta placuta pentru mine si nu imi pare rau de banii dati. Sper sa ramana pentru ceva timp.

• Like 3
  • Membru Premium
Reputație: 15118
  • Oras:under the earth
Postat

Nu e ea?

Postat
10 minutes ago, Subteranaa said:

Nu e ea?

Este dar e o poveste acolo, iti spune daca o intrebi.

• Membru Premium
Postat

Am vizitat fata pe cand avea celălalt cont/topic pe care l-am postat mai sus. Acum nu a făcut altceva in afara de a reveni cu alt cont pe tarife mai mari 🤦‍♂️
La mesaje a răspuns mai greu dar după ce am programat totul a mers foarte ok.

Vanessa sincer sa fiu pozele o avantajează, ea in realitate e usor mai masiva si pufosica in mod special in parte de jos a corpului(fund picioare samd). Nici la fata nu mi-a plăcut, e o fata normala in schimb accentul e misto. 

Nu e fata urata dar nu e pe gustul meu fizic pentru ca le prefer mai slim dar am ramas in speranța unor servicii bune.

Locație cu lipsuri gen apa de gura sau poate nu am văzut-o fiind setat de acasă pe OP si fara Fk nu am căutat-o, prosop ok, deci doar chestii minore care se pot remedia usor.

Atitudine 9 a fost ok fata, nimic special, mi-a plăcut ca a prezentat interes sexual dar si o ușoară timiditate, nu am avut o chimie cu ea dar nici nu m-am simțit in plus sau nedorit(lucruri foarte importante)

Igiena 10 nimic suspect, nu am făcut fk sau cunni ca sa ma pot pronunța la aceste capitole.

Oral 8 fiind protejat poate nu am simțit la intensitatea dorita ce facea ea, face deep, presiune okish as fi dorit cu presiune mai mare. Un oral bunicel in total dar nimic special care sa ma faca sa ma gandesc la o revenire.

Normal 8 nota era mai mica dar mi-a plăcut ca simte actul si da senzația ca ii place când a ta 🍆 explorează teritoriul. In doggy daca îți place carnita e o imagine frumoasa dar daca îți place slim, nu o sa fie ceva wow. Participa la act mai mult in sensul ca pare ca se simte si ea bine, se umezește natural inca de la preludiu(lucru foarte pozitiv).

Gfe nu prea am cautat cred ca am fost eu mai rece cu ea dar cred ca are potențial mai ales daca alegi fk, IPOTETIC daca ne luam după manifestarea ei(modul in care geme si umezirea naturală) e o combinație buna in misionar un dfk cu un futut lent si adânc pana nu mai poate si îți cere insistent sa dai mai tare. 

Concluzia pentru mine doar serviciile ok fara un fizic pe gustul meu nu au justificat tariful. 
Consider ca pana si tariful vechi era prea sus având in vedere ca are si extra, de tariful actual 350/fin sau 550/h cu cele doua extra e clar prea mult! Daca era mai slim poate ca merita dpmdv. Deci o experiența normala, corecta, fara elemente wow sau elemente negative(care merita menționate). Un 200/400 cu fk sau cim incluse e mult mai aproape de adevăr! 

Sistem notare:
10= excelent
9=bun spre foarte bun
8 =serviciu “muncit” si bun
7= așa si așa/cu bune si rele
6= banal
5= doar sa nu fie corigenta
4= prost/corigenta

• Like 10
  • Mersi 2
Reputație: 3568
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat
Acum 12 ore, Subteranaa a spus:

Am vizitat fata pe cand avea celălalt cont/topic pe care l-am postat mai sus. Acum nu a făcut altceva in afara de a reveni cu alt cont pe tarife mai mari 🤦‍♂️

Vanessa sincer sa fiu pozele o avantajează, ea in realitate e usor mai masiva si pufosica in mod special in parte de jos a corpului(fund picioare samd). Nici la fata nu mi-a plăcut, e o fata normala in schimb accentul e misto. 

Nu e fata urata dar nu e pe gustul meu fizic pentru ca le prefer mai slim dar am ramas in speranța unor servicii bune.

Locație cu lipsuri gen apa de gura sau poate nu am văzut-o fiind setat de acasă pe OP si fara Fk nu am căutat-o, prosop ok, deci doar chestii minore care se pot remedia usor.

Atitudine 9 a fost ok fata, nimic special, mi-a plăcut ca a prezentat interes sexual dar si o ușoară timiditate, nu am avut o chimie cu ea dar nici nu m-am simțit in plus sau nedorit(lucruri foarte importante)

Igiena 10 nimic suspect, nu am făcut fk sau cunni ca sa ma pot pronunța la aceste capitole.

Oral 8 fiind protejat poate nu am simțit la intensitatea dorita ce facea ea, face deep, presiune okish as fi dorit cu presiune mai mare. Un oral bunicel in total dar nimic special care sa ma faca sa ma gandesc la o revenire.

Normal 8 nota era mai mica dar mi-a plăcut ca simte actul si da senzația ca ii place când a ta 🍆 explorează teritoriul. In doggy daca îți place carnita e o imagine frumoasa dar daca îți place slim, nu o sa fie ceva wow. Participa la act mai mult in sensul ca pare ca se simte si ea bine, se umezește natural inca de la preludiu(lucru foarte pozitiv).

Gfe nu prea am cautat cred ca am fost eu mai rece cu ea dar cred ca are potențial mai ales daca alegi fk, IPOTETIC daca ne luam după manifestarea ei(modul in care geme si umezirea naturală) e o combinație buna in misionar un dfk cu un futut lent si adânc pana nu mai poate si îți cere insistent sa dai mai tare. 

Concluzia pentru mine doar serviciile ok fara un fizic pe gustul meu nu au justificat tariful. 
Consider ca pana si tariful vechi era prea sus având in vedere ca are si extra, de tariful actual 350/fin sau 550/h cu cele doua extra e clar prea mult! Daca era mai slim poate ca merita dpmdv. Deci o experiența normala, corecta, fara elemente wow sau elemente negative(care merita menționate). Un 200/400 cu fk sau cim incluse e mult mai aproape de adevăr! 

Sistem notare:
10= excelent
9=bun spre foarte bun
6= banal
4= prost/corigenta

Deci a mărit prețul la 300 finalizarea acum ?

Nu am văzut să fi menționat asta pe undeva 

• Like 1
  • Membru Premium
Reputație: 4157
  • Oras:Nassau
  • Oras:Nassau
Postat
1 minute ago, bebe2014 said:

250 plus extra uri, a modificat in prima postare.

• Like 1

----------

• Membru Premium
Postat
Acum 28 minute, bebe2014 a spus:

Avea 200 cu 400 fara extra acum are 250 cu 450 tot fara extra, tarifele sunt vizibile, scrise in oferta.

• Like 3
Reputație: 87
Postat

a avut cateva recenzii pozitive si a marit deja pretu :))

Vizitator
Postat
La 29.05.2026 la 23:10, SensationSee a spus:

Am venit si eu sa las o recenzie. Pe uscat de ceva vreme, i-am vazut topicul si pozele m-au incantat. Poze in lenjerie mi se par mai atragatoare decat poze explicite dar na.

Contact: Contactat pe whatsapp, mi-a raspuns destul de prompt unde am stabilit o intalnire la orele pranzului, n-am ce comenta aici. Mi-a dat si zona fara sa cer deci puteam sa-mi dau cat timp imi ia sa ajung acolo. Se ajunge lejer cu metrou si e chin cu parcarea.

Locatie: Mini-zona de blocuri noi unde au mai lucrat sau lucreaza alte fete, apartament nou si curat, nimic notabil. 

Personalitate: Am avut o intampinare placuta, sociabila, deschisa, este prezenta si tind sa cred ca am fost pe aceeasi unda.

Vanessa este o femeie care arata bine din punctul meu de vedere, in orice caz ti-ar atrage atentia putin daca ai vedea-o pe strada. Ca si aspect nu se poate incadra intr-un tipar anume. Are un fizic complet natural fara augmentari, probabil la buze putin dar nu cred. Are un fizic normal si inaltime medie, nu este nici grasa, nici skinny, e potrivita pentru inaltimea ei, atuul ei ar fi fundul care este destul de maricel, daca l-ar lucra putin la sala ar iesi si mai in evidenta dar chiar si asa e o vedere frumoasa, nici sanii ei nu sunt de uitat care au aspect complementar.

Actiune: Am inceput cu un mic preludiu unde i-am simtit formele cu mainile si dupa primit un ON desi nu tin mine sa ma intrebe cum vreau oralul, l-a vazut pe amicul meu si l-a luat in primire fara ezitare (ce-i drept eram epilat), se simte placut si cu fundul ei spre mine, vizual nu am rezistat mult si am trecut la normal.

Dupa igienizare si o conversatie scurta am trecut si la numarul 2 unde la fel am inceput cu un mic preludiu dupa care un 69. I-am zis sa vina peste mine si bine i-am cerut ca arata si se misca bine, si cum are un fund misto, i-am cerut doggy unde am si terminat fara dificultati.

A fost o experienta placuta pentru mine si nu imi pare rau de banii dati. Sper sa ramana pentru ceva timp.

❤️

Vizitator
Postat
La 29.05.2026 la 23:36, Subteranaa a spus:

Sistem notare:
10= excelent
9=bun spre foarte bun
6= banal
4= prost/corigenta

😊

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare