Vizitator Reputație: 0 Postat Sâmbătă la 17:59 Postat Sâmbătă la 17:59 La 29.05.2026 la 23:36, Subteranaa a spus: Am vizitat fata pe cand avea celălalt cont/topic pe care l-am postat mai sus. Acum nu a făcut altceva in afara de a reveni cu alt cont pe tarife mai mari 🤦♂️ La mesaje a răspuns mai greu dar după ce am programat totul a mers foarte ok. Vanessa sincer sa fiu pozele o avantajează, ea in realitate e usor mai masiva si pufosica in mod special in parte de jos a corpului(fund picioare samd). Nici la fata nu mi-a plăcut, e o fata normala in schimb accentul e misto. Nu e fata urata dar nu e pe gustul meu fizic pentru ca le prefer mai slim dar am ramas in speranța unor servicii bune. Locație cu lipsuri gen apa de gura sau poate nu am văzut-o fiind setat de acasă pe OP si fara Fk nu am căutat-o, prosop ok, deci doar chestii minore care se pot remedia usor. Atitudine 9 a fost ok fata, nimic special, mi-a plăcut ca a prezentat interes sexual dar si o ușoară timiditate, nu am avut o chimie cu ea dar nici nu m-am simțit in plus sau nedorit(lucruri foarte importante) Igiena 10 nimic suspect, nu am făcut fk sau cunni ca sa ma pot pronunța la aceste capitole. Oral 8 fiind protejat poate nu am simțit la intensitatea dorita ce facea ea, face deep, presiune okish as fi dorit cu presiune mai mare. Un oral bunicel in total dar nimic special care sa ma faca sa ma gandesc la o revenire. Normal 8 nota era mai mica dar mi-a plăcut ca simte actul si da senzația ca ii place când a ta 🍆 explorează teritoriul. In doggy daca îți place carnita e o imagine frumoasa dar daca îți place slim, nu o sa fie ceva wow. Participa la act mai mult in sensul ca pare ca se simte si ea bine, se umezește natural inca de la preludiu(lucru foarte pozitiv). Gfe nu prea am cautat cred ca am fost eu mai rece cu ea dar cred ca are potențial mai ales daca alegi fk, IPOTETIC daca ne luam după manifestarea ei(modul in care geme si umezirea naturală) e o combinație buna in misionar un dfk cu un futut lent si adânc pana nu mai poate si îți cere insistent sa dai mai tare. Concluzia pentru mine doar serviciile ok fara un fizic pe gustul meu nu au justificat tariful. Consider ca pana si tariful vechi era prea sus având in vedere ca are si extra, de tariful actual 350/fin sau 550/h cu cele doua extra e clar prea mult! Daca era mai slim poate ca merita dpmdv. Deci o experiența normala, corecta, fara elemente wow sau elemente negative(care merita menționate). Un 200/400 cu fk sau cim incluse e mult mai aproape de adevăr! Sistem notare: 10= excelent 9=bun spre foarte bun 8 =serviciu “muncit” si bun 7= așa si așa/cu bune si rele 6= banal 5= doar sa nu fie corigenta 4= prost/corigenta 😊
gogu3333 Reputație: 51 Postat Marți la 13:53 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Marți la 13:53 Ce s-a intamplat cu ea ? Numarul nu mai este disponibil.
Membru Premium Subteranaa Reputație: 14567 Postat Marți la 19:04 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Marți la 19:04 La 29.05.2026 la 23:25, SensationSee a spus: Este dar e o poveste acolo, iti spune daca o intrebi. Acum 5 ore, gogu3333 a spus: Ce s-a intamplat cu ea ? Numarul nu mai este disponibil. Poate e vorba de “poveste”
7uuupp Reputație: 5779 Postat Marți la 19:22 Postat Marți la 19:22 Acum 17 minute, Subteranaa a spus: Poate e vorba de “poveste” A băgat-o în ședință Bord-ul!
samoarapisicile Reputație: 77 Postat Ieri la 05:49 Oras:in pat cu sotia ta Oras:in pat cu sotia ta Postat Ieri la 05:49 Hahahah iar a sters postarile si contul dupa cateva zile?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum