Sari la conținut

Masaj erotic 0741510331

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu
Postat

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-nud-tantric-erotic-pasional/2983g3178e5970d91gd263ff0ig97541.html

Descriere
Buna dragule ai nevoie de o relaxare si in acelasi timp sa te fac sa te simti si Bine erotic ei bine te astept in locatia mea selecta individual!Nu ofer servicii sexulale!

Nu mă judecați , sunt fan masaj erotic chiar dacă câteodată nu înțeleg nici eu de ce . 
Am contactat fata pe Whatsapp, comunicare ușor greoaie, trebuie să o tragi un pic de limbă dar până la urmă ne-am înțeles . Preț 400 🙈

Merg destul de rar așa ca am zis ca nu mă zgârcesc chiar dacă e mult . 
La ora stabilită ajung la locație , destul de ciudată cu o intrare nu tocmai discretă . 

Trec peste , zic asta e dacă tot am venit . 
Intru în casa , domnișoara mă aștepta în ceva lenjerie drăguță și cu mănuși de unică folosință în mâini . Treabă ciudată dar na , am zis ca o fii ea mai kinky. 
O recunosc cumva , era fata care demult făcea un soi de cuplu lezbi cu Alexandra. Drăguța , ușor băiețoasă și plină de tatuaje. 
Merg la duș , totul ok pe acolo și mă întorc în cameră . Stai pe burtă , stau cum zice ea și începe un masaj destul de ok pe spate , fără artificii sau chestii speciale dar merge . La sfârșit se pune peste mă freacă un pic pe spate cu fundul , după care îmi spune să mă întorc. 
Am și eu o vârstă si am depășit momentul în care eram cu ea în barbă doar ca am văzut o fată în costum de baie . 
Ma întorc și ma gândeam ca acum urmează partea frumoasa. Îmi și spune poți să mă atingi dar fără degete înăuntru. 
Zic OK, după care se ridică și se așeza peste mine cu spatele , așa ca puteam sa o ating pe spate maxim pe fund , și începe din păcate vesnica laba. Dar nu orice laba , eram direct în campionatul mondial de labă viteză . Orice mașină de cusut ar fii fost invidioasă pe ea . Noroc ca am scăpat repede ca altfel mă alegeam cu arsuri oricum fum cred ca ieșise . 

in concluzie da , prost eu , am dat 400 pentru o experiență aproape ISU . 

de revenit ?? Clar NU 

• Like 2
  • Haha 2
  • Trist 1

Reputație: 36
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Am vorbit și eu cu domnișoara pe WhatsApp. Curios, am verificat apoi numărul și... nimic. Zici că era în modul invizibil. 😂

Cireașa de pe tort: 400 de lei pentru un masaj, dar fără atingeri în zona intimă. Apoi am întrebat dacă vreau oral și răspunsul a fost: 150 de lei în plus.

Acum stau și mă întreb... la tarifele astea și cu meniul mai scurt decât la fast-food, oare chiar are clienți? Sau trăiește doar din întrebările curioșilor ca mine? 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare