Sari la conținut

damă de companie

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Bună,

Sunt nou pe aici, nu am experienţă cu "mersul la femei", dar am o întrebare.

M-ar interesa să angajez o tânără dezinhibată fulltime, un fel de asistentă personală. Să îmi ţină companie, să facă mici servicii pentru mine, masaj zilnic, uneori erotic... dacă o fi şi mai mult... :)

S-ar băga o tipă la aşa ceva? Cam pentru ce salariu lunar?

Postat

Bună,

M-ar interesa să angajez o tânără dezinhibată fulltime, un fel de asistentă personală. Să îmi ţină companie, să facă mici servicii pentru mine, masaj zilnic, uneori erotic... dacă o fi şi mai mult... :)

2000 de euro si bonuri de masa, te avantajeaza ? Vezi ca sambata si duminica conform codului muncii trebuie sa ii dai liber. :D

Postat

Adica tu o vrei doar pentru tine?? :D

Sau ai de gand sa ii stabilesti un program?? :D

Mă gândesc la un program. Ca un job obişnuit de secretară, ca să fac o comparaţie.

Postat

Si o pwula in cur sa nu-ti cada pantalonii, nu vrei?

Am glumit...nu mi-o lua in nume de rau!

Pai cam ce vrei tu...s-ar putea sa gasesti. Dar intrebarea este...te tin buzunarele?

• Oras:.......
Postat

Mă gândesc la un program. Ca un job obişnuit de secretară, ca să fac o comparaţie.

Mda...eu  cred ca vei gasii dar cam greu.:D

Acum depinde si de cat esti dispus sa-i oferi pe luna si mai ales seriozitatea ta.

Bafta! :)

Postat

Bună,

Converteste-te la Islam si cauta-ti o nevasta. (din aceiasi religie) apoi... toate vin de la sine!

Bafta si mult succes in gasirea sclavei mult dorite. :slap2

• Like 2
Postat

Păi asta încerc şi eu să aflu: cam pentru câţi bani s-ar băga o tipă la aşa ceva. Sigur, depinde şi de persoană, dar m-ar interesa nişte păreri/exemple. Eu sunt mai geek (programator), lucrez independent, n-aş rezista în business fără seriozitate.

• Oras:Bucuresti
Postat

2-3000€ pe luna ti-ar aduce multe candidate versate dar e mai ieftin sa seduci o toanta :)

• Like 1
Postat

Păi asta încerc şi eu să aflu: cam pentru câţi bani s-ar băga o tipă la aşa ceva.

Pai tu cam cat ai fi dispus sa oferi?

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat

2000 de ieuroi, Nea Gabi? :eek ..las-o-ncolo de treaba, cine mai viseaza 2000 de ieuroi pe praful asta, n-ai vazut  si matale ca deja s-au uscat toate scoicile pe malul marii? :slap2

De doua mii de ieuroi mai bine ma duc la Stambul ori in Tunisia, Algeria, India, Tailanda, Filipine(nu si in Am de Sud, alea-s geloase rau si ma lasa fara instrument) si-mi iau vreo trei patru neveste legale permanente si disponibile 24/24. :waytogo  :maninlove  :2808.gif

Si la 2000 de euroi cine ar trebui sa asigure cazarea? :thinking

Amelica de ce nu ai incerca si matale pe unul permanent, cu vreo 4000 de ieuroi salariu, crede-ma ca-s multi prostalai d-astia in C-ta, Academia cat si UMC-ul scot cretini pe banda rulanta cu perspective salariale de peste (nu peshte) de la 2000 de ieuroi in sus... asa cred si sper vei scapa de intrebarile si nedumeririle tale...existentiale, intreb si io, nu dau cu parul? :thinking

:138x  :hihat

• Like 1
  • Minus 2
Postat

2000 de ieuroi, Nea Gabi? :eek ..las-o-ncolo de treaba, cine mai viseaza 2000 de ieuroi pe praful asta, n-ai vazut  si matale ca deja s-au uscat toate scoicile pe malul marii? :slap2
   De doua mii de ieuroi mai bine ma duc la Stambul ori in Tunisia, Algeria, India, Tailanda, Filipine(nu si in Am de Sud, alea-s geloase rau si ma lasa fara instrument) si-mi iau vreo trei patru neveste legale permanente si disponibile 24/24. :waytogo  :maninlove  :2808.gif
  Si la 2000 de euroi cine ar trebui sa asigure cazarea? :thinking

Amelica de ce nu ai incerca si matale pe unul permanent, cu vreo 4000 de ieuroi salariu, crede-ma ca-s multi prostalai d-astia in C-ta, Academia cat si UMC-ul scot cretini pe banda rulanta cu perspective salariale de peste (nu peshte) de la 2000 de ieuroi in sus... asa cred si sper vei scapa de intrebarile si nedumeririle tale...existentiale, intreb si io, nu dau cu parul? :thinking

:138x  :hihat

Nu mersi.:D

Nu caut barbati cu bani.:)

Si nu imi complic viata doar pentru ca are el bani. 

Fut*l cu banii lui cu tot.

• Like 1
Postat

Amelia vrea sa fie independenta. Nu stiati domnilor? N-ati urmarit forumul cu atentie ;)

• Like 1
Postat

Draga Amelia, eu chiar sunt atent la ce postati voi fetele aici :) De asta mai stiu si ca nu vrei sa te implici sentimental ...;) Nu te lasi sedusa.

Postat

Draga Amelia, eu chiar sunt atent la ce postati voi fetele aici :) De asta mai stiu si ca nu vrei sa te implici sentimental ... ;)

Ufff ma simt urmarita ca prea bine ma cunosti.:D

Postat

Pff ..nu cauti barabati cu bani? :350x ...pai de ce n-ai zis mai mami ca te futi moca? :rant ...baa, da prost mai sunt :slap2​ ...in loc sa mananc rahat p-acilea, veneam de acum doua luni, ma relaxam, si nu-mi mai puneam tot forumul in cap...daca imi impart averea cu toti garzii din tara si raman sarman, promiti ca ma iubesti? :X    .... glumesc  :hug1

Nu mersi. :D

Nu caut barbati cu bani. :)

O seara placuta C-ta. :138x

:bye

Postat

Nu mersi. :D

Nu caut barbati cu bani. :)

Pff ..nu cauti barabati cu bani?  :350x ...pai de ce n-ai zis mai mami ca te futi moca?  :rant ...baa, da prost mai sunt  :slap2​ ...in loc sa mananc rahat p-acilea, veneam de acum doua luni, ma relaxam, si nu-mi mai puneam tot forumul in cap...daca imi impart averea cu toti garzii din tara si raman sarman, promiti ca ma iubesti?  :X    .... glumesc   :hug1

O seara placuta Constanta. :138x

Postat

Pff ..nu cauti barabati cu bani?  :350x ...pai de ce n-ai zis mai mami ca te futi moca?  :rant ...baa, da prost mai sunt  :slap2​ ...in loc sa mananc rahat p-acilea, veneam de acum doua luni, ma relaxam, si nu-mi mai puneam tot forumul in cap...daca imi impart averea cu toti garzii din tara si raman sarman, promiti ca ma iubesti?  :X    .... glumesc   :hug1

O seara placuta Constanta. :138x

:bye

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...