Sari la conținut

Andreea 0736072952

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Am fost astăzi în vizită la această domnișoară să văd cum este. Încă de la discuția telefonică s-a arătat foarte amabilă și comunicativă, complet lipsită de aere. Legat de fotografii, aș aproxima că sunt cam 70% conforme cu realitatea: sunt într-adevăr ale ei, însă făcute într-o perioadă în care era mai slabă acum are undeva la 65-68 kg aproximez. Cu toate acestea, mie mi-a lăsat o impresie excelentă; fizic arată foarte bine, este fix genul meu și s-a dovedit extrem de sociabilă. Atmosfera a fost plăcută încât aveam senzația că ne știm de o viață întreagă, nu că abia ne-am întâlnit.

Ca prețuri, am ales varianta cu o singură finalizare, tarifele fiind de 150 pentru finalizare și 300 pentru o oră întreagă. În privința serviciilor pe care le prestează, cel mai bine este să o sunați și să stabiliți direct cu ea. Țin să precizez de la început că nu acceptă CIM și nici Anal.

După un scurt moment de conversație, am trecut la treabă. Pe partea de ON, prestația ei este surprinzător de bună. Face un oral excelent (este doar părerea mea personală, dar chiar mi-a fost pe plac); nu se grăbește deloc și este evident că își practică meseria cu pasiune, lucru care s-a confirmat și mai târziu. Pentru această etapă îi acord nota 9, cu mențiunea că primea mai mult dacă făcea și CIM.

La capitolul NP, totul decurge natural, fiindcă se udă de la sine și este foarte implicată în act. Am trecut prin 3 poziții diferite: misionar, LOT și Doggy. Personal, cel mai mult mi-a plăcut în poziția misionar, unde s-a simțit foarte bine, iar la Doggy răspunde la mișcări și se implică total. Are o atitudine autentică de tip GFF: oferă mângâieri, nu pune presiune pe timp și te face să ai senzația că ești alături de o iubită. Nota mea este 10, fiindcă, dincolo de subiectivism, o chimie bună între parteneri contează enorm.

Trăgând linie, m-am simțit minunat și ora a trecut fără să realizez. Din acest motiv am vrut să fiu corect până la capăt și i-am plătit suma de 300, chiar dacă am bifat o singură finalizare.

Spor la ciocaniiittt!!!!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.