Sari la conținut

Bianca 0767594743 Rond Alba Iulia

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna ziua dragii mei!!!Avand in vedere ca in ultima perioada am confruntat fel si fel de probleme cu realitatea pozelor m am decis intr-un final sa fiu in rand cu toata lumea si sa fac parte din acest site :-)!!! Despre mine va pot spune ca sunt bruneta am 23ani sunt in zodia gemeni ,spun asta ca sa va faceti putina idee despre caracterul meu ,1.62, 45kg,sani nr 2 ,simpatica si foarte atenta la cerintele voastre!!!Serviciile mele sunt de sex oral si normal,totul este protejat ,masaj erotic si de relaxare,ani,cuni plus alte mici fantezii!!!Pozele imi apartin in totalitate!!!Ca si zona ma aflu la Ronda Alba Iulia,este o locatie noua si curata,programul este de la ora : 16:00-06:00!!! Preturi: 150lei-ora locatie, 200lei la domiciliul tau!!!

post-115698-0-22049600-1397641592_thumb.jpg

post-115698-0-63670700-1397641602_thumb.jpg

post-115698-0-75880000-1397641613_thumb.jpg

post-115698-0-19550300-1397641628_thumb.jpg

• Like 10
Postat

ce ochi au unii si ce tinere de minte:)) ce-ti mai trebuie confirmare aceeasi locatie acelasi fir pe jos acelasi tablou atarnat in perete silueta la fel ! pacat ca nu-ti pot da reputatie dar ai un thumbs up de la mine ! 

:bow  :bow

Postat

nu dragul meu aceea este colega mea fii atent la detalii.... cum arata ea ..in primul rand e mai inalta..

Postat

nu vreau sa par la fel de rautacioasa ca tine dar iti multumesc oricum nu aveam nevoie.....m'am convins eu de voi ... judecati pe cineva fara sa nu stiti nimic de pers respectiva....e alegerea ta stimate domn nu te obliga nimeni.!!!

• Oras:caelum et infernus
Postat

Bic? Faci un bine comunitatii? :D

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Nu ma risc frate . Colega ei este varza .Mi-a ajuns. Si poate ma bate daca ajung si ma recunoaste

• Like 1
  • Minus 1
Postat

nu vreau sa par la fel de rautacioasa ca tine dar iti multumesc oricum nu aveam nevoie.....m'am convins eu de voi ... judecati pe cineva fara sa nu stiti nimic de pers respectiva....e alegerea ta stimate domn nu te obliga nimeni.!!!

Acum, daca m-ai facut "stimat domn" , sa stii ca ma simt obligat sa vin.

• Like 3
  • Minus 6
Postat

Si eu m-as Risca..ca doar eu I-am urat bun venit pe forum :D

• Like 1
Postat

Angel, putem merge amandoi daca vrei.

Tu te ocupi de partea cu discutiile si mai departe ma lasi pe mine.

Ar trebui totusi sa mai luam unul, care sa scrie recenzia.

• Like 1
  • Minus 6
  • Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
  • Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

Postat

Angel, putem merge amandoi daca vrei.

Tu te ocupi de partea cu discutiile si mai departe ma lasi pe mine.

Ar trebui totusi sa mai luam unul, care sa scrie recenzia.

Discutii am avut saptamana asta..acum am nevoie de altceva. Deci ar fi mai bine sa mergem separat in acest caz...

Si poate sa nu mai poluam topicul fetei.....

Nu?..strigoiule?

P.S este ca ti se pate blasfemie ce-am facut? Magic... :)

Postat

offf ce ma fac eu cu voi....hai sa iti dau un pont.....fiecare om are grija de el in felul lui...acum daca fomnisoara a gafato este problema ei

Postat

Acum, daca m-ai facut "stimat domn" , sa stii ca ma simt obligat sa vin.

nu trebuie sa te simti obligat ,doar vorbit frumos :-)...
  • Like 1
Postat

multumesc ...deocamdata am decis sa ma retrag putin pentru ca voi face o schimbare de look.si revin sa va demonstrez ca nu sunt asa cum credeti voi :-P

• Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
  • Telefon: olybucuresti
  • Oras:b
Postat

...deocamdata am decis sa ma retrag putin pentru ca voi face o schimbare de look.si revin sa va demonstrez ca nu sunt asa cum credeti voi :-P

Pai Bya, ai inceput ca sa poti sa te retragi ?

Postat

eu lucrez de mult dragul meu[ numai ca nu am fodt pe acest site quote name=oןʎ" post="335645" timestamp="1398059009]Pai Bya, ai inceput ca sa poti sa te retragi ?

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

O schimbare de look si de tempo nu ar strica :) 

Am fost si eu prin cuibul ala de trista amintire din rond..mai bine ma opream la mama ..

• Like 2
  • Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Pai...nu te-ai prins??? Orice lucru bun incepe cu o pauza :laugh2 :laugh2 .

Bafta!!!

Postat

O schimbare de look si de tempo nu ar strica :) 

Am fost si eu prin cuibul ala de trista amintire din rond..mai bine ma opream la mama ..

depinde unde ai fost in rond sunt multe fete :-)

Postat

0723877330

LA mine sau la tine, te-ai saturat de poze false? Vino si convinge-te de realitatea pozelor. Blonda, iti ofer sex oral pasional, normal in cele mai incitante pozitii, masaj erotic si de relaxare, ani, cuni si mici fantezi.

I called her and asked for an outcall. She arrived an hour later after the call (probably she served another customer in the meantime, who knows). She speak a very basic English and I know only a few Romanian's words, so not much conversation between us (at least we tried).

Aspect: 8. Photos are real (the new pics are in this thread). She's a young girl with nice face and body, small tits.

Curatenie: 7,5. No strange smells except a slight smoker breath.

Oral: 5. No FK, covered BJ, not an outstanding BJ.

Normal: 7,5. Classic positions ok, good attitude to try other positions, nice little pussy. Didn't asked if she does CIF or CIM, the first time I came inside and the second time I didn't release (not her fault, but her phones made me lose my concentration when they started to ring in the wrong moment).

Anal: nu face.

Pret: 150 lei/h + 50 lei for outcall, total 200 lei.

Conclusion: good for those that can speak Romanian and want only a normal bang with a nice girl, without other services.

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...