Sari la conținut

cum stati cu ouale?

Postări Recomandate

• Oras:cluj-napoca
Postat

Deeana, nu mi le tii si mie in mana vreo 15 minute? Ca as vrea sa plimb mielul in lesa, e statut saracul si mi-e greu sa il duc la plimbare si sa car i oole...deci ti le-as incredinta o vreme, merg pe incredere...)) :laugh2 Daca sunt multumit iti dau si mielul cand vine de la plimbare...adica marti.

deeana daca iti plac ouale lui feliciano iti mai dau si eu doua ca sa ai ce tine in maini,sa iti fie mainile ocupate,mielul eu ti-l pot da si mai repede de marti.

• Oras:Bucuresti
Postat

Trist nu e ca exista acest gunoi de topic, ci ca sunt reply-uri pe el :slap2

Plagiez: ai di pula noastra!

• Like 2
Postat

@Diaconescum, ok, nu stiam, eu nu as avea incredere in oua care au fost gatite cu mai mult de o zi in urma... 

• Oras:in cer
  • Oras:in cer
Postat

eu nu as avea incredere in oua care au fost gatite cu mai mult de o zi in urma... 

Esti cam simandicoasa,nu ti se pare? :laugh2

Deci dupa spusele tale,sa inteleg ca tu mananci doar OO-le vopsite in Sfanta zi de Pasti?

Multi dintre noi,ori suntem dusi cu capul,avand in vedere faptul ca mancam OO-le vopsite inca de azi...ori suntem dusi cu capul :laugh2

Paste fericit! :bow

Postat

Nu stiu ce faceti voi cu ficatul vostru... eu o sa cumpar oua care vor fi vopsite sambata :)  

Paste fericit si voua! 

Postat

@Diaconescum, ok, nu stiam, eu nu as avea incredere in oua care au fost gatite cu mai mult de o zi in urma... 

Nici eu nu ma pricep prea bine, dar stiu ca le cumpar de la supermarket cu 3-4 zile inainte de a le manca, si nu m-am imbolnavit niciodata. Ouale fierte cred ca rezista in frigider o saptamana cel putin lejer.

Postat

O singura data am avut toxiinfectie alimentara (mcNuggets de la McDonald's) si de atunci prefer sa-mi iau masuri suplimentare de siguranta in privinta mancarii. Nu mi-a placut sa fac perfuzii. Nu neg ca exista si oameni cu organism mai rezistent. 

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

Ouale mele se strica in frigider. E zgarcit EONul cu lumina, asteapta pana maine. La cate lumanari am aprinse prin casa pot sa fac aici slujba de Inviere

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

de unde pana mea le scoate?

Postat

de unde pana mea le scoate?

nu stiu si eu ma mir de unde le scoate

Postat

nu stiu si eu ma mir de unde le scoate

a naibii dunga neagra  :laugh2  de 2 ori m-am uitat si nimic, n-am vazut care e gaura impricinata  :laugh2

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
Postat

Trist nu e ca exista acest gunoi de topic, ci ca sunt reply-uri pe el  :slap2

Plagiez: ai di pula noastra!

Roberto, nu fi egoist bre :P Ai di pulele noastre  :laugh2 sau pulile noastre.... pula noastra n-are cum sa fie comuna... eu poate o am mai mica decat a ta  :bow

Postat

bine, tocmai ce le-m golit 

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Rosu e cel mai bun, In orice caz mai bun decat albastru degerat sau violet de picior...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.