Sari la conținut

Interfata noua

Postări Recomandate

Postat

O fi fost rezolvata problema cu prietenii online, dar a ramas ca la inceput, adica sublima dar lipseste cu desavarsire.

Salve Dino!

Welcome back!

• Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Welcome back dinozauru, multa sanatate!

On-topic: forumu' arde si thecat se piaptana; acu' io intreb, nu dau cu paru'.

Ar fi extrem de greu ca url-urile inserate in text (spre exemplu daca vrei sa-i arati cuiva ceva de genul click here!), sa apara cu text de culoare albastra (cum e default cam pe orice pagina de web)...? Sare in ochi mai usor, si, desi nu ma stiu la ipboard, am un feeling ca nu-i mare filozofie de schimbat setarea...

• Like 1
  • Oras:Bucuresti-Periferie
Postat

Cred ca poti sa le colorezi tu cum vrei.

Chiar, ia sa incerc :))))

asa ?  sau asa ?   

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ai si tu dreptate, recunosc... :) 

• Oras:Satul cu ministri
  • Oras:Satul cu ministri
Postat

Va salut, bunii mei prieteni.

Se pare si sper sa fie asa, si anume, ca incep sa imi revin putin cate putin, din greaua suferinta prin care am trec.

Medicii mi-au spus ca mai am de asteptat inca 4 - 5 luni pana voi reveni pe linia de plutire.

In putinele zile in care ma simt mai bine si ma pot da jos din pat pentru cateva minute si sa intru pe forum, si tare dezamagit sunt ca a disparut acea notificare prieteni online.

Sincer, noua interfata nu imi place, seamana foarte mult cu o alta a altui forum, banuiesc ca multi dintre voi stiu la care ma refer.

Cea veche avea personalitatea ei, asta seamana cu o copie.

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune.

Va imbratisez cu drag, al vostru batran Dinozaur.

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Hey Dino, welcome back my love  :hug1

Muuuuulta sanatate iti doresc. :bow  Sa inteleg ca in 4-5luni vei da cu mine de pereti? :D

:boob

• Like 1
  • Oras:near Elm Street
  • Oras:near Elm Street
Postat

Bine ai revenit preistoricule! :))) Multă sănătate și să îți revii cât mai repede! :)

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Hmmm... n-am citit decat sfarsitul si inceputul topicului. Ce sa inteleg? Interfenta este din jurasic, adica contemporana cu "fosila" forumului?

Dinozaure, daca la varsta ta nu te doare nimic... stii ce a spus Oprescu. Acum sper sa-ti revii si sa ajungi sa ai si noroc (multi de pe Titanic sau din zborul malayesian cred ca erau sanatosi tun).

• Like 1
  • Oras:Hamangia
  • Oras:Hamangia
Postat

Un Forum profesional ar trebui sa aiba optiunea de a alege interfata / design-ul pe care il doresti, sa ai la dispozitie 3-4 variante de design din care sa alegi pe cel care te reprezinta / reflecta personalitatea sau cum doriti sa-l caracterizati.

In general utilizatorii de pe diferite comunitati prefera culorile inchise [albul este mai strident si poate crea o stare de disconfort].

Cateva exemple de nuante care pot ajuta la experimentarea unei navigari mai placute :

http://i62.tinypic.com/2q33kpc.jpg

http://i62.tinypic.com/2zp47zn.jpg

http://i58.tinypic.com/ebes6s.jpg

http://i62.tinypic.com/2ywz9ma.jpg

• Oras:graveyard
  • Oras:graveyard
Postat

din cate stiu parca mozilla permitea schimbarea interfetei (temele) pentru majoritatea site-urilor sau cel putin a fundalului .. stiu ca la un moment dat imi facusem pagina de google (dar aici gasesti teme deja facute), facebook-ul si un forum pe care pierdeam vremea la acea data cu fundal negru 

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
  • Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

cine-i pizda? se fute pe bani?  :blushing2

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Hei, salutare. Ce s-a întâplat cu secțiunea anunțuri? Se pare că apar doar anunțurile de după 26 aprilie. În plus, nu mai apar grupate pe orașe, iar anunțurile se văd doar ca postări simple, nu mai conțin detaliile serviciilor cum era înainte.

Reputație: -550
Postat

xoxo, vrei sa fii prietena mea ?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...