Sari la conținut

0736074522 Bianca

Danut800

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Buna dragi colegi sunt din Braila si am vrut sa va anunt ca vine in orasul vostru aceasta fata . Din pacate o vroiam la Braila si azi am intrebat=o cind revine in Braila .Ea mi-a raspuns ca vine in seara aceasta la Focsani .

Este o fata ok , are recenzii si pe Buzau si pe Braila .

Mie imi pare rau ca nu vine in Braila 

• Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
Postat
Acum 2 ore, Danut800 a spus:

Buna dragi colegi sunt din Braila si am vrut sa va anunt ca vine in orasul vostru aceasta fata . Din pacate o vroiam la Braila si azi am intrebat=o cind revine in Braila .Ea mi-a raspuns ca vine in seara aceasta la Focsani .

Link?

• Oras:Focsani
Postat
Acum 3 ore, Danut800 a spus:

O fi ea buna fratica dar degeaba daca nu ne dai un link cu anuntul!! Sper sa nu fii pescarelul ei  sa-i faci reclama ca risti ceva mezeluri prin camara 

Postat

Salutare.

Vizitat azi dimineata pe Bianca . Modalitate contact prin Whattsapp, raspuns relativ repede, m-a strecurat ca primul client cred, la ora 9, pt ca la 9,30 zicea ca are o programare. 

Locatia la Scoala 7, acolo la parter, stiu colegii.  Locatie OK, aer conditionat, baia asa si asa. Eram dusat de acasa  

Bianca, o fata skiny, cam 30 ani apreciez eu, cu implanturi in sani, arara si se simt bine. Cred ca are si ceva botox in buze, se muleaza bine pe pula. Tipa este amabila , zambitoare, se face placuta. GFE bun, ofera si FK, te intreaba daca vrei. Un minus mic, era data cu un parfum puternic, aviz celor care au radarul dupa ei. In rest OK fata, curata, fara mirosuri. 

Actiunea, pe scurt, a inceput cu ON, apoi am rugat-o sa faca ON la marginea patului cu capul in jos, a facut dar nu prea mult, motivand ca are un tatuaj nou pe spate si nu putea sta cu el pe pat. Am gustat si piersicuta, curata fara mirosuri. Am trecut la NP, schimbat rapid vreo 3 pozitii, finalizat in balonas, este putin stramta la cat este de slabuta. 

Achitat la inceput 150, 30 minute, m-am incadrat bine. Ora e 300. 

Per total o fata OK cu servicii bune pt Focsani, nu face CIM. Un coleg de la Braila parca zicea ca e de etnie. Pare si nu pare ca ar fi.Atata timp cat serviciile sunt corecte si este fata curata nu am o problema. E de revenit, nu stiu cat mai sta. Pe poza de la Whatsapp scrie ca pe 7 e la Braila. 

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare