Sari la conținut

alina2008 ― 0747605101

brokoli

Postări Recomandate

Vizitator alina2008
Reputație: 0
Postat

Hello! M-am intors! :) :*

• Oras:Oradea
Postat

buna Alina, ma felicit ca am avut ocazia sa gust din piersicuta din poza de mai sus.

Am fost la ea saptamana trecuta intr-o seara. Fata e draguta inalta numa buna pt mine. 

Ma gandeam sa raman 1 ora/2 fin, dar dupa prima finalizare care a fost de 10 am decis ca e mai mult decat destul pt acea seara.

Socializare de inceput, la un suc, apoi am mers in pat (am facut acasa dusul).  A inceput cu un oral pt dezmortire, si cand am simtit ca e momentul i-am cerut sa faca o pauza pt a-mi lua portia de "fruct". Are o piersicuta superba, fara miros, numa buna de gustat.  A revenit ea la oral, apoi am trecut la normal pentru a explora "PESTERA" .....Alina stie ce spun. 

Pt mine a fost un timp minunat petrecut cu ea, aprox 40-45 min dtd.

Consider notele de prisosinta. Sigur mai revin!!!

• Like 5
Vizitator alina2008
Postat

buna Alina, ma felicit ca am avut ocazia sa gust din piersicuta din poza de mai sus.

Am fost la ea saptamana trecuta intr-o seara. Fata e draguta inalta numa buna pt mine.

Ma gandeam sa raman 1 ora/2 fin, dar dupa prima finalizare care a fost de 10 am decis ca e mai mult decat destul pt acea seara.

Socializare de inceput, la un suc, apoi am mers in pat (am facut acasa dusul). A inceput cu un oral pt dezmortire, si cand am simtit ca e momentul i-am cerut sa faca o pauza pt a-mi lua portia de "fruct". Are o piersicuta superba, fara miros, numa buna de gustat. A revenit ea la oral, apoi am trecut la normal pentru a explora "PESTERA" .....Alina stie ce spun.

Pt mine a fost un timp minunat petrecut cu ea, aprox 40-45 min dtd.

Consider notele de prisosinta. Sigur mai revin!!!

:) multumesc! O seara frumoasa sa ai! :)
Vizitator alina2008
Postat

Hello!

O mica schimbare de program: 11-03

:*

Vizitator
Postat

Si acum.Mos Ene ( cel cu impartitul.pijamalelor :P ) ajunge asa tarziu la tine.? :)

Vizitator alina2008
Postat

Si acum.Mos Ene ( cel cu impartitul.pijamalelor :P ) ajunge asa tarziu la tine.? :)

A demisionat nebunu! Nu imi face fata! :))

Vizitator alina2008
Postat

Buna ziua! :)

Cum toate au un inceput si un sfarsit, va anunt ca sunt hotarata sa ma retrag la sfarsitul acestei luni! :*

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Cum toate au un inceput si un sfarsit, va anunt ca sunt hotarata sa ma retrag la sfarsitul acestei luni! :*

iti doresc ca hotararea ce ai luat-o sa iti aduca satisfactii pe toate planurile , fericire si sanatate ca-i mai buna decat toate :)  :hug1

• Like 5
Vizitator alina2008
Postat

iti doresc ca hotararea ce ai luat-o sa iti aduca satisfactii pe toate planurile , fericire si sanatate ca-i mai buna decat toate :) :hug1

Multumesc la fel! :* :X

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Numai bine in noua viata :hug1

Vizitator alina2008
Postat

Numai bine in noua viata :hug1

Multumesc! :hug1

Vizitator alina2008
Postat

Succes

Multumesc la fel! :) :hug1

Vizitator alina2008
Postat

Mult succes si toate cele bune.

Multumesc bombo! :* asemenea!

Vizitator alina2008
Postat

Succes!

Multumesc la fel! :)

Vizitator alina2008
Postat

succes Alina. imi pare bine k te-am cunoscut.

multumesc la fel! :)

Vizitator alina2008
Postat

Hello!

Am lipsit cateva zile! De azi sunt disponibila pana la sfarsitul lunii! :*

Vizitator alina2008
Postat

Buna seara! O sa mai fiu o perioada disponibila! :* :)

Reputație: 143
Postat

Alina esti superba...minunata.

Am fost de mai multe ori la ea. Primire calduroasa...pupici...Alina e o fata care se stie face placuta. Apartament ok. Baia la fel. Eu merg defiecare data dusat. Am stat un pic la povesti pana a fumat o tigara am povestit despre una alta. Ai ce povesti cu ea ...acum am discutat mai mult despre catelus. Apoi discutiile "serioase" au avut loc in pat. A pus cearsaf curat...un mare + apoi am inceput cu imbratisari, pupaturi, coborand incet spre ala micu. Am avut parte de un oral foarte placut cu atentie peste tot finalizarea venind repede. Am mers la baie apoi am mai stat goi in pat o vreme jucandu-ma cu pasarica si sanii ei. Ne am imbracat si am mai stat cu ea la povesti pana a fumat o tigara, eu am fost servit cu un suc si am povestit despre una alta. Pt mine conteaza cel mai mult compania ei si modul in care ma primeste si ma trateaza cat stau la ea. Faptul ca nu s a uitat la ceas nu te repezeste, daca te stii comporta. Pt asta are de la mine 10.

Alte ote si comentarii sunt de prisos.

De recomandat? Da Da Da.

• Like 6
Vizitator alina2008
Postat

hello! O perioada voi face doar outcall si doar pentru cei pe care ii cunosc! Va :* !

Vizitator betonierul
Postat

Salut Alina, mai lucrezi deoarece am incercat sa te contactez de cateva ori si telefonul e tot inchis. 

O zi buna, 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...