Sari la conținut

Pauschalclubs din Germania

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Salutare confrati ...

Deschid acest topic , pentru o mai buna informare in legatura cu cluburile pauschal din Germania. Ce sunt cluburile pauschal ? ... pai sunt acele cluburi in care platesti de la bun inceput o taxa (~100 Euro) , si in taxa aia ai parte cam de toate servicile aferente clubului - acces la toate fetele disponibile - no limit sex , ceva consumatie (aici depinde de la club la club) si timp nelimitat sau limitat (aici iar depinde de club) dar ticket-urile (taxa de intrare) sunt de obicei de genul 1H/2H/3H/All Day ...

Eu sunt acum in Germania , si cat de curand am in plan sa vizitez unul din aceste cluburi , momentan ma documentez in privinta lor , si caut unul cat mai apropiat de locatia mea , si ghinionul face sa nu prea gasesc , pentru ca aceste cluburi nu sunt asa dese ca Puff-urile si FKK-urile.

Rog colegii de pe forum care au vizitat acest gen de cluburi sau au cunostinte asupra lor sa dea cu subsemnatul aici , cu cateva detalii.

In rest , sa auzim numai de bine ... Spor la f***t !

• Like 1
  • Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

Salut colegule, eu am fost sau am incercat sa vizitez unul dintre aceste cluburi din bochum, in zona dieselstrasse....insa cum mergeam eu fericit si bucuros spre el pot sa spun ca s-a taiat tot odata ce am intrat in parcare....de ce? Pai in parcare foarte multe masini, masini scumpe, multe cu numere de olanda gen porsche, s-amg, m5, etc si din informatia primita de la doamna amabila de la intrare in locatie aproximativ 15 fete...am tras eu o concluzie rapida, 50 masini in parcare 15 fete si nu a reiesit ca as putea avea parte de ceva actiune riscand sa fie cu ceilalti clienti in camere sau sa ma refuze pentru un alt client...insa sper sa reusesti sau sa intri si sa ne spui ceea ce se inauntru poate o sa mearga si eu si alti colegi de pe forum.

Bafta!!

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Acum cativa ani am vizitat un astfel de club in Berlin: am platit 100 de euroi unui bodyguard rus cu ceafa lata de bulgar:D, si am intrat. Incinta arata ca un bar obisnuit, cu o mica scena cu nelipsita bara pe mijloc... Inauntru erau cred ca vreo 50 de barbati si vreo 15 domnisoare, majoritatea de etnie, din Romania si Bulgaria. Muzica ambientala era maneaua balkanica, incinta era extrem de neprimitoare: am iesit dupa nici 10 minute si i-am spus bodyguardului ca nu raman, sa-mi dea banul inapoi... A inceput sa ma injure in rusa si sa-mi explice in engleza ca daca intru la film si nu-mi place filmul nu-mi da nimeni banii inapoi... Am plecat cu coada intre picioare, si nefutut, si cu banii luati. Morala povestii mele e urmatoarea: eu m-am dus ca prostu', dupa o informatie culeasa la coltul strazii. Conceptul in sine, este unul interesant, dar sfatul meu este sa va interesati inainte, daca aveti cum, despre locatia respectiva. Surse bune pot fi forumurile colegilor futaciosi de pe afara... Ciocane tari, fratilor!

Postat

nu demult am avut practic o zi intreaga de pierdut pe la Dortmund. si cum, sincer, orasul nu este foarte atractiv pentru turisti (parerea mea, poate nefondata...) m-am intromisionat intr-un pauschal dintr-astea.

langa aeroport, vreo 10 min pe jos, intr-o viluta care este ceva mai mare pe dinauntru decat pe dinafara, gasesti mai mereu (programul ar fi intre 11 si 23 din cate am inteles) vreo 10-12 fete de marimi, culori, varste si origini diferite. vreo 4-5 sunt - surpriza! - chiar romancutze, si destul de surprinse sa vada compatrioti.

politica este simpla: flat rate, platesti la intrare (100 eur pentru 3 ore sau 150 eur pe zi) dupa care... all inclusive. adica bauturi (absolut total nealcoolice...), mancare - ceva cam de genul unui bufet breakfast la un hotel... nu foarte grozav, si fetele, cand si cum vrei si poti.

atentie, odata ce ai ales sa urci cu o fata in camera, limitarea este de 20 de minute, turn-off pentru unii (si pentru mine intr-o oarecare masura).

in afara de cele vreo 4-5 romance mai erau vreo doua fete despre care nu stiu mare lucru, o turcoaica, o poloneza, o spanioloaica (si aia a fost maritata cu un roman si vorbeste romaneste binisor). camerele ok, curatenie maxima, bai, geluri, deodorante etc etc, sauna, bar si televizoare care merg non-stop pe fotbal (bundesliga, gen).

personal m-am bucurat la straineze, fetele din Polonia, Turcia si Spania, precum si la vreo doua romance. a fost un fel de record personal, desi nu am fost chiar iepurasul duracell, tinand cont ca am actionat de pe la 13.30 pana pe la 19.30. actiunea, totusi, este tipica de germania, adica un fel de fast fuck (politica celor 20 min nu ajuta deloc). fetele nu sunt nashpa dar nici grozave iar skillurile... discutabile... sa zic ca toate fetele noastre de la top (si destule de la testate) ar fi zana-zanelor pe-acolo ca fizic, dar mai ales ca prestatie.

in concluzie, pentru cine are cateva ore libere ar fi o alegere ceva mai buna decat bordelul clasic, iar ca si comparatie cu FKK... pai depinde de cat de gras va e contul. pentru cei care stau mai bine aici, fkk e o alegere mai buna (bilet de intrare plus fiecare fata in parte). mai la buget pauschalklub e mai ok. si chiar daca par sa fie mai multi clienti decat fete... well, nici clientii aia nu sunt sex-machine, mai fac si ei pauze.

io am avut totusi o zi deosebita, ceea ce va doresc si voua!

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...