Sari la conținut

0775691832

Postări Recomandate

Reputație: 33
  • Oras:Oradea
Postat

Din curiozitate iam scris pe whatsup, mia raspuns repede, zice ca are locatia pe traian lalescu, in rogerius, ca servicii 200fin si 300 ora se ofera tot in afara de anal... iam cerut o poza, arata pe poza dragutza, blonda, dar ramane mister daca asa arata si in realitate sau nu...

Fii si tu amabil si du te si vezi😁,  astept recenzia, cam curios mai facut 😋🤣

• Like 1

Postat

am fost de cateva ori pe la ea,ii din oras fata.Pozele cu tatuaj (intre timp vad ca si-a schimbat pozele) as zice ca ii ea in ele,poate cu cativa ani mai tanara .

Locatia: pe lalescu toata lumea trebuie sa stie blocul respectiv.

La prima programare pe cand am ajuns a luat altul asa ca a trebuit sa reprogramez pe o ora mai tarzie(deci se mere pe primu venit primul servit)

Servicii: 200 fin si 350 ora,iar la locul faptei am aflat ca contra cost se poate si neprotejat normal cred ca 300 a cerut pentru o finalizare NN(va anunt sa stiti din timp cei care nu vor sa se riste si pentru cei care cauta ceva extra,sunt destui si din categoria asta pe forum),oricum fiind acolo am decis sa raman la o finalizare.

Fata ii o blonda draguta cam pe la 27 de ani 1,76 inaltime slim si cu niste sani destul de mari da un pic lasati(probabil de la alaptat) cu tatuaje pe ambele maini si pe corp.

ca si comportament nam nimica de reprosat incearca sa creeze o atmosfera placuta ca clientul sa se simte bine.

Actiunea:a inceput cu un oral neprotejat lung si bun,incerca so ia toata in gura. Intre timp puteai sa o atingi si so mangai pe corp si la pasarica nu se rusina fata,dupa acea pus balonasul si la cerinta mea a venit ea deasupra prima data(nu  a comentat nimic sa conformat,chiar ma intrebat inainte cum miar placea mie ca doar eu is clientul).

Se misca bine isi da silinta intre timp puteam sa ma joc si cu sanii ei nu avea probleme.Dupa acea trecut la doggy in care mi-am si dat drumul dupa 1-2 min.

De revenit poate n-am nimica de reprosat fata de ea,numa ca face NN si exista unele riscuri in cazul asta.Fiecare decide dintre voi daca se baga sau nu.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare