Sari la conținut

Irina 0735256025

Postări Recomandate

• Telefon: 0735256025
  • Oras:Arad
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună ziua, dragii mei! 💋 Sunt disponibilă începând cu ora 15:00 până la ora 01:00. Vă aștept cu drag pentru momente plăcute și relaxante. Programările se fac pe WhatsApp. ❤️

Screenshot_20260528_130546_CapCut.jpg

• Inimioara 2
Reputație: 318
  • Oras:Oradea
Postat

Bun venit Irina  pe la noi!  🤗

Poti sa ne spui si zona?

Si sarutari inseamna si pe gura (Fk) sau doar corporale?

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
La 30.05.2026 la 12:11, hippy77 a spus:

Bun venit Irina  pe la noi!  🤗

Poti sa ne spui si zona?

Si sarutari inseamna si pe gura (Fk) sau doar corporale?

La 30.05.2026 la 12:11, hippy77 a spus:

Onestilor 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună ziua! 🌸

Vă anunț că astăzi sunt disponibilă pentru programări în intervalul 14:00 – 01:00. Pentru programări și informații, vă rog să mă contactați pe WhatsApp. 📲

Screenshot_20260529_022746_CapCut.jpg

• Like 1
  • Inimioara 1
Reputație: 1399
  • Oras:peste tot si nicaieri
  • Oras:peste tot si nicaieri
Postat

Topic Constanta

Galati

Cluj

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună! 💋

Astăzi sunt disponibilă în Oradea, între 14:00 și 00:00.

Pentru programări și detalii, vă aștept în privat. Vă doresc o zi frumoasă! ❤️

IMG_0431.jpeg

• Inimioara 1
Reputație: 1983
Postat
Acum 7 minute, Irinablondde a spus:

Bună! 💋

Astăzi sunt disponibilă în Oradea, între 14:00 și 00:00.

Pentru programări și detalii, vă aștept în privat. Vă doresc o zi frumoasă! ❤️

IMG_0421.jpeg

Bine ai venit!

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună! Astăzi sunt disponibilă pentru programări în intervalul 12:00 – 00:00. Pentru detalii și rezervări, vă aștept în privat. Vă mulțumesc! 💋

IMG_0435.jpeg

• Mersi 1
Reputație: 881
Postat

Poze false, modificate, aduce puțin cam 15.la suta doar tatuajele sunt reale. Locație Lalescu, o locație de nota 5, și ca zona și ca apartament. Telefonul suna,, nu e pe silențios, oral 4, ii ia capul doar, np 3  nu, ca ma doare, tot tacâmul, atitudine, 3, gfe, nici nu am poftit nici nu am simțit, ești cu ea și ea butoneaza telefonul în cautarea următorului fraier. FRAIER EU... Ca să nu ne înțelegem greșit...  Și recunosc ca au fost toate alarmele activate, dar parca m am dus ca vita la tăiat.. Asta e... Din punctul meu de  EVITAT!!!  Eu prost.... 

• Like 3
  • Mersi 3
Postat
Acum 1 oră, fatalyty a spus:

Poze false, modificate, aduce puțin cam 15.la suta doar tatuajele sunt reale. Locație Lalescu, o locație de nota 5, și ca zona și ca apartament. Telefonul suna,, nu e pe silențios, oral 4, ii ia capul doar, np 3  nu, ca ma doare, tot tacâmul, atitudine, 3, gfe, nici nu am poftit nici nu am simțit, ești cu ea și ea butoneaza telefonul în cautarea următorului fraier. FRAIER EU... Ca să nu ne înțelegem greșit...  Și recunosc ca au fost toate alarmele activate, dar parca m am dus ca vita la tăiat.. Asta e... Din punctul meu de  EVITAT!!!  Eu prost.... 

Mulțumim pentru efortul depus ! 🎖

• Like 5
  • Mersi 1
Reputație: 386
Postat
Acum 13 ore, fatalyty a spus:

Am văzut că se mută în Covasna doamna! A văzut că nu merge vrăjeala aici , încearcă acolo..dar o urmărim pe unde merge .  .să avertizam și alți colegi..din toată țara ,are tupeu să vină cu poze fake pe forum, aici nu e publi 24.Mulțumim pentru avertizare!

• Like 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună! ❤️ Astăzi este ultima mea zi aici și voi fi disponibilă între orele 11:00 și 00:00. Dacă doriți o programare, vă aștept cu drag! Vă rog să mă contactați din timp pentru rezervare. 🤗

782667B7-4BB4-4226-B71F-0082797BE43B.jpeg

Reputație: 577
  • Oras:pretutindeni si nicaria ^^
  • Oras:pretutindeni si nicaria ^^
Postat
2 hours ago, Irinablondde said:

Bună! ❤️ Astăzi este ultima mea zi aici și voi fi disponibilă între orele 11:00 și 00:00. Dacă doriți o programare, vă aștept cu drag! Vă rog să mă contactați din timp pentru rezervare. 🤗

pisi, vezi ca nu mai punem botu' 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare