Sari la conținut

0757263993 Selena

Postări Recomandate

Postat

Are un corp super, inclusiv sanii si este foarte curata.  Este stramta.

Dar totul e frumos pana aici. 

Cere 150 finalizarea. Ii poti da 50 in plus ca sa stai peste 10-15 minute. Problema e ca te  grabeste si isi strange genunchii sa nu o penetrezi adanc.  GFE zero. E cam dificila ca persoana, cu multe restrictii. Pleci cu nervii pe tine datorita comportamentului.

Nu regret ca am fost datorita corpului, poate o data de palmares merge dar nu este de revenit. 

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat
Acum 3 ore, Cristivlx a spus:

Cere 150 finalizarea. Ii poti da 50 in plus ca sa stai peste 10-15 minute. Problema e ca te  grabeste si isi strange genunchii sa nu o penetrezi adanc.  GFE zero. E cam dificila ca persoana, cu multe restrictii. Pleci cu nervii pe tine datorita comportamentului.

Nu regret ca am fost datorita corpului, poate o data de palmares merge dar nu este de revenit. 

cam aceiasi poveste si la mine - de asta n-am recomandat o

• Oras:Râmnicu Vâlcea
  • Oras:Râmnicu Vâlcea
Postat
Acum 6 ore, Cristivlx a spus:

Salutare!Tactica asta cu strânsul genunchilor este specifică celor puse pe prăduială,am întâlnit și eu vreo câteva,este f enervant...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare