Sari la conținut

Imagini si videoclipuri cu cele mai frumoase orase din Romania

Postări Recomandate

• Oras:Catania
  • Oras:Catania
  • Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR

Ai masurat tu cantitatea de rahat pe cap de vita furajata (pardon am vrut sa zic cetatean) de esti atat de sigur pe tine  :350x  :350x  :350x

Link spre comentariu

Ai masurat tu cantitatea de rahat pe cap de vita furajata (pardon am vrut sa zic cetatean) de esti atat de sigur pe tine  :350x  :350x  :350x

Nu am masurat doar am citit istorie (in sud nu exista asa ceva) si vad zilnic cat de flamanzi si plini de rahat vin camarazii din sud pe meleagurile noaste si mi se face sila ! dar si ei sunt oameni si trebuie integrati si ei , dar greu merge treaba

Link spre comentariu

Fred, nu stiu exact, dar cred ca tu chiar ai luat in serios replicile mele.

Nu vreau sa intru in detalii, sa argumenez de ce, ce si cum stau lucrurile intre cele 2 regiuni ale tarii.

Eu am revenit pe acest forum doar pentru a ma distra, pur si simplu nu mai iau nimic in serios, de la recenzii pana la discutii cat de cat ok.

Imi cer scuze daca ti-am stricat topicul, promit sa nu mai postez nimic aici.

O zi buna iti doresc,

Ventrino

Link spre comentariu
  • Oras:graveyard
  • Oras:graveyard

e aceeasi chestie maro urat mirositoare in toata tara ... de unde plm istorie mai multa in sibiu decat in sud ... mai pune mana si citeste cartile de istorie  ... in plus daca s-a facut mai multa treaba in sibiu decat in restul tarii si s-a mediatizat orasul ca atare, nu aveti decat sa il pupati in cur pe nemtalau, ca altfel a-ti fi fost mai muritori de foame decat moldovenii si sudistii pe care stii sa ii jignesti si sa ii blamezi de parca nu ar fi tot romani ... in plus lauzi transfagarasanu ala de parca e mama autostrazii (si aici ar trebui sa fi zilnic la mormantul lui ceausescu si sa ii aduci ode)...dar de transalpina nu spuni nimic ... sunt multe alte locuri frumoase si incarcate de istorie in romania asta  si nimeni nu stie nimic de ele ...

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest

Cu siguranta tot rahatul este in sudul Romaninei de ala vb nu ?

Cu Sigurata este peste tot , dar ca in sudl si estul tarii nu este nicaieri mai mult in lume !

Nu am masurat doar am citit istorie (in sud nu exista asa ceva) si vad zilnic cat de flamanzi si plini de rahat vin camarazii din sud pe meleagurile noaste si mi se face sila ! dar si ei sunt oameni si trebuie integrati si ei , dar greu merge treaba

Sunt nascut in SUD. Acum multi ani am luat de la taranii din Sibiu care vand pe marginea drumului niste cascaval. Foarte bun cascavalul , oamenii foarte amabili.

Recent am luat 2 bucati de cascaval, tot din Sibiu. I-am platit cu o hartie mai mare. Mi-a dat taranul ala plasa si...nu mi-a dat. Cum vine asta? Plasa in care sa pun cascavalul nu mi-a dat, deci l-am luat...in mana. Restul nu l-am mai numarat pe loc, dar mai tarziu am constatat ca mi-a dat... 'plasa'. Cascavalul oricum a fost de cacat.

Acum ce sa zic? Sibienii sunt toti hoti? Analfabeti? Tot cascavalul e de cacat?

Nu mai generaliza, esti varza. Nu te cred pe cuvant ca esti 'starr'.

• Like 3
Link spre comentariu

Sa nu mai dau edit...Mizerii sunt si in Bucuresti, Timisoara, Cluj, etc,dar sa nu generalizam, asa e peste tot . In schimb, oameni de calitate gasesti peste tot in lume, chiar si intr-un sat din Oltenia, Moldova.  Accidentul recent din Apuseni ne-a demonstat asta. Si erau ''doar'' niste sateni si padurari.

• Like 2
Link spre comentariu

Sunt nascut in SUD. Acum multi ani am luat de la taranii din Sibiu care vand pe marginea drumului niste cascaval. Foarte bun cascavalul , oamenii foarte amabili.

Recent am luat 2 bucati de cascaval, tot din Sibiu. I-am platit cu o hartie mai mare. Mi-a dat taranul ala plasa si...nu mi-a dat. Cum vine asta? Plasa in care sa pun cascavalul nu mi-a dat, deci l-am luat...in mana. Restul nu l-am mai numarat pe loc, dar mai tarziu am constatat ca mi-a dat... 'plasa'. Cascavalul oricum a fost de cacat.

Acum ce sa zic? Sibienii sunt toti hoti? Analfabeti? Tot cascavalul e de cacat?

Nu mai generaliza, esti varza. Nu te cred pe cuvant ca esti 'starr'.

Eu nu am zis ca in ardeal nu e rahat , sper ca ai inteles , dar din pacate va roade ca e mai putin ca in sud , asta e ce sa facem  :no2  macar daca ati invata sa faceti branza , dar nici aia nu stiti !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...