fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Partajează Postat Aprilie 19, 2014 SIBIU 1 Link spre comentariu
joseph_bavaria Reputație: 1479 Postat Aprilie 19, 2014 Oras:Catania Oras:Catania Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Ramnicu-Valcea http://razvanmarcu.files.wordpress.com/2010/04/15_162_primaria-ramnicu-valcea.jpg http://www.sejururi.org/foto2/poze-Ramnicu-Valcea-6699.jpg http://static.panoramio.com/photos/large/1695024.jpg http://www.europlan-online.de/files/501d29ad4236a830998abe3967dbb817.jpg http://www.propertybuyer.ro/wp-content/uploads/2011/10/winmarkt-cozia-rm.-valcea.jpg http://img.9am.ro/comunitate/photos/3/2/6/796231.jpg http://turism.bzi.ro/public/upload/photos/10/Salina_Ocnele_Mari.jpg Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 20, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Transfagarasan -Judetul Sibiu Drumul pe care vara il fac cel putin 1 data pe luna si il recomand cu draghttp://www.youtube.com/watch?v=XwMEX0jgPxE 1 Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 20, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 20, 2014 http://i61.tinypic.com/hry0ec.jpg Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Sighisoara 1 Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 21, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 21, 2014 1 Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 21, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Cu siguranta tot rahatul este in sudul Romaninei de ala vb nu ? Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 22, 2014 este peste TOT Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2014 este peste TOTCu Sigurata este peste tot , dar ca in sudl si estul tarii nu este nicaieri mai mult in lume ! Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Ai masurat tu cantitatea de rahat pe cap de vita furajata (pardon am vrut sa zic cetatean) de esti atat de sigur pe tine :350x :350x :350x Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Ai masurat tu cantitatea de rahat pe cap de vita furajata (pardon am vrut sa zic cetatean) de esti atat de sigur pe tine :350x :350x :350xNu am masurat doar am citit istorie (in sud nu exista asa ceva) si vad zilnic cat de flamanzi si plini de rahat vin camarazii din sud pe meleagurile noaste si mi se face sila ! dar si ei sunt oameni si trebuie integrati si ei , dar greu merge treaba Link spre comentariu
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Fred, nu stiu exact, dar cred ca tu chiar ai luat in serios replicile mele. Nu vreau sa intru in detalii, sa argumenez de ce, ce si cum stau lucrurile intre cele 2 regiuni ale tarii.Eu am revenit pe acest forum doar pentru a ma distra, pur si simplu nu mai iau nimic in serios, de la recenzii pana la discutii cat de cat ok.Imi cer scuze daca ti-am stricat topicul, promit sa nu mai postez nimic aici. O zi buna iti doresc,Ventrino Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3987 Postat Aprilie 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Faureiul de... ieri:D http://www.portal-braila.ro/Portal/Braila/CJBraila/portal.nsf/522EE30C08136748C22575F30026058C/$File/str.%20Scolii,%20de%20pe%20Bazin%202500.JPG Link spre comentariu
s0rin1978 Reputație: 430 Postat Aprilie 22, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Aprilie 22, 2014 e aceeasi chestie maro urat mirositoare in toata tara ... de unde plm istorie mai multa in sibiu decat in sud ... mai pune mana si citeste cartile de istorie ... in plus daca s-a facut mai multa treaba in sibiu decat in restul tarii si s-a mediatizat orasul ca atare, nu aveti decat sa il pupati in cur pe nemtalau, ca altfel a-ti fi fost mai muritori de foame decat moldovenii si sudistii pe care stii sa ii jignesti si sa ii blamezi de parca nu ar fi tot romani ... in plus lauzi transfagarasanu ala de parca e mama autostrazii (si aici ar trebui sa fi zilnic la mormantul lui ceausescu si sa ii aduci ode)...dar de transalpina nu spuni nimic ... sunt multe alte locuri frumoase si incarcate de istorie in romania asta si nimeni nu stie nimic de ele ... 1 Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 22, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Aprilie 22, 2014 la iesirea din sinaia. pozele imi apartin. Link spre comentariu
s0rin1978 Reputație: 430 Postat Aprilie 22, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Aprilie 22, 2014 la iesirea din sinaia. pozele imi apartin.nu e cumva pelesul?? Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 22, 2014 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Aprilie 22, 2014 nu sorine, la iesirea din sinaia ce sa fie oare?castelul huniaziilor? pelesul este.ma bucur ca mai avem si colegi educati , cu bun gust. Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Muzeul Astra Sibiu- cel mai mare muzeu ca suprafta din toata Europa si merita vazut videoclipul Pur si simplu superb 1 Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Aprilie 22, 2014 1 1 Link spre comentariu
patrick82 Reputație: 1773 Postat Aprilie 22, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Aprilie 22, 2014 1 Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 22, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Cu siguranta tot rahatul este in sudul Romaninei de ala vb nu ? Cu Sigurata este peste tot , dar ca in sudl si estul tarii nu este nicaieri mai mult in lume ! Nu am masurat doar am citit istorie (in sud nu exista asa ceva) si vad zilnic cat de flamanzi si plini de rahat vin camarazii din sud pe meleagurile noaste si mi se face sila ! dar si ei sunt oameni si trebuie integrati si ei , dar greu merge treabaSunt nascut in SUD. Acum multi ani am luat de la taranii din Sibiu care vand pe marginea drumului niste cascaval. Foarte bun cascavalul , oamenii foarte amabili.Recent am luat 2 bucati de cascaval, tot din Sibiu. I-am platit cu o hartie mai mare. Mi-a dat taranul ala plasa si...nu mi-a dat. Cum vine asta? Plasa in care sa pun cascavalul nu mi-a dat, deci l-am luat...in mana. Restul nu l-am mai numarat pe loc, dar mai tarziu am constatat ca mi-a dat... 'plasa'. Cascavalul oricum a fost de cacat.Acum ce sa zic? Sibienii sunt toti hoti? Analfabeti? Tot cascavalul e de cacat?Nu mai generaliza, esti varza. Nu te cred pe cuvant ca esti 'starr'. 3 Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 22, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Sa nu mai dau edit...Mizerii sunt si in Bucuresti, Timisoara, Cluj, etc,dar sa nu generalizam, asa e peste tot . In schimb, oameni de calitate gasesti peste tot in lume, chiar si intr-un sat din Oltenia, Moldova. Accidentul recent din Apuseni ne-a demonstat asta. Si erau ''doar'' niste sateni si padurari. 2 Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Sunt nascut in SUD. Acum multi ani am luat de la taranii din Sibiu care vand pe marginea drumului niste cascaval. Foarte bun cascavalul , oamenii foarte amabili.Recent am luat 2 bucati de cascaval, tot din Sibiu. I-am platit cu o hartie mai mare. Mi-a dat taranul ala plasa si...nu mi-a dat. Cum vine asta? Plasa in care sa pun cascavalul nu mi-a dat, deci l-am luat...in mana. Restul nu l-am mai numarat pe loc, dar mai tarziu am constatat ca mi-a dat... 'plasa'. Cascavalul oricum a fost de cacat.Acum ce sa zic? Sibienii sunt toti hoti? Analfabeti? Tot cascavalul e de cacat?Nu mai generaliza, esti varza. Nu te cred pe cuvant ca esti 'starr'.Eu nu am zis ca in ardeal nu e rahat , sper ca ai inteles , dar din pacate va roade ca e mai putin ca in sud , asta e ce sa facem macar daca ati invata sa faceti branza , dar nici aia nu stiti ! Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Aprilie 22, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Uite ca eu stiu sa fac si branza. Daca vrei, iti dau sa vezi ca-i buna si naturala. Si stiu sa fac si cascaval, Mai mult decat faci tu. Pariu? Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2014 Uite ca eu stiu sa fac si branza. Daca vrei, iti dau sa vezi ca-i buna si naturala. Si stiu sa fac si cascaval, Mai mult decat faci tu. Pariu?pai cum asa ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum