fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Postat Aprilie 24, 2014 Lauda-l in continuare, dar nu-l mai face de ras....Daca orasul tau e frumos, si chiar e frumos, de ce arunci cu cacat in alte parti?Eu nu am aruncat cu nimica , totul a inceput de la un user care a zis ca toata tara este de rahat , dar eu l-am intrebat logic in care parte intelegi ? si de aici au inceput atacurile
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 24, 2014 Gabriele se poate , ca in zona respectiva s-au facut anumite lucrari , dar acuma este totul ok si a aparut un nou sens giratoriu , dar cu ce ocazie prin Sibiu turist sau te leaga altele? Pot spune fara frica si una si alta. Am fost si turist, am fost si cu interese si trec prin Sibiu de cel putin 4 ori pe an cu diferite perioade de stationare. Ca si parere din afara, pot spune ca Sibiul este un oras frumos. Dar sint mult alte orase din Romania tot atat de frumoase daca nu chiar mai frumoase. Despre PIB..... Bucurestiul e la distanta mare de celelalte orase. ( Sibiul nu e in primele 5 ) . Cu toate astea nu cred ca asta da frumusetea unui oras. Sint destule orasele cu PIB-uri infime ( oare de ce ai folosit tu termenul asta ? ) cu o frumusete deosebita.
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 24, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 24, 2014 Eu nu am aruncat cu nimica , totul a inceput de la un user care a zis ca toata tara este de rahat , dar eu l-am intrebat logic in care parte intelegi ? si de aici au inceput atacurile je eram acel user
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Postat Aprilie 24, 2014 Pot spune fara frica si una si alta. Am fost si turist, am fost si cu interese si trec prin Sibiu de cel putin 4 ori pe an cu diferite perioade de stationare. Ca si parere din afara, pot spune ca Sibiul este un oras frumos. Dar sint mult alte orase din Romania tot atat de frumoase daca nu chiar mai frumoase. Despre PIB..... Bucurestiul e la distanta mare de celelalte orase. ( Sibiul nu e in primele 5 ) . Cu toate astea nu cred ca asta da frumusetea unui oras. Sint destule orasele cu PIB-uri infime ( oare de ce ai folosit tu termenul asta ? ) cu o frumusete deosebita.In legatura cu PiB-ul am vrut sa zic ; ca in acest oras se si munceste si chiar se produce mult fata de Craiova , dar stimatul domn a intrat in contradictie cu mine nu viceversa (a fost doar o replica , nimic mai mult) , da Sibiul la pib nu intra in top 5 (deoarece sti cum se calculeaza pibul si e greu sa batem orase ca Cluj care au 350 mii locuitori , dar batem fara pb alte orase cu peste 250 mii locuitori) dar la salarii dupa Bucuresti si Timisoara intra la bataie pe locul 3 alaturi de Cluj .In Cluj sunt mai mari pe it la noi pe auto si inginerie . De ex Brasovul are 250 mii locuitori si produce mai putin ca Sb care are numa 150 mii
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Postat Aprilie 24, 2014 je eram acel user Exact
Strigoiul Reputație: 230 Postat Aprilie 24, 2014 Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Telefon: strigoiul.erotic Oras:CIMITIR Postat Aprilie 24, 2014 Exact eu cel putin m-am retras din acea discutie in contradictoriu. 1
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Postat Aprilie 24, 2014 eu cel putin m-am retras din acea discutie in contradictoriu. Nici eu nu ii inteleg pe unii dc ataca , eu doar le-am raspuns la cerinte , eu doar am postat niste imagini cu Sibiu , dar si cu alte localitati si de aici a inceput scandalul , in fine asta e ! 1
s0rin1978 Reputație: 441 Postat Aprilie 24, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 24, 2014 fred ... ai postat imagini aproape numai cu Sibiul ... de aici tot scandalul .. mie mi se rupe oricum de parerile tale .. m-am convins cat te poate duce capul ... .. acuma incepi sa spui ca Sibiul se bate cu, Clujul ... maine parca vad ca deja e cel mai cel oras de pe gogoloiul asta pamantesc ... esti limitat prietene ... universul tau se rezuma la un singur lucru ... si ala e orasul Sibiu ... mai iesi in lume si vezi ce si cum strigoiul stai linistit .. nu de la tine a inceput ci tot de la el ... tu macar ai spus un adevar oriunde te-ai duce in tara totul pute .. dar se pare ca la Sibiu cacatul e ornat frumos deci e roz si are forme de flori si inimioare ... mai departe nu conteaza ca tot asa pute si aceiasi senzatie de dezgust ti-o provoaca ..
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 24, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Postat Aprilie 24, 2014 fred ... ai postat imagini aproape numai cu Sibiul ... de aici tot scandalul .. mie mi se rupe oricum de parerile tale .. m-am convins cat te poate duce capul ... .. acuma incepi sa spui ca Sibiul se bate cu, Clujul ... maine parca vad ca deja e cel mai cel oras de pe gogoloiul asta pamantesc ... esti limitat prietene ... universul tau se rezuma la un singur lucru ... si ala e orasul Sibiu ... mai iesi in lume si vezi ce si cum strigoiul stai linistit .. nu de la tine a inceput ci tot de la el ... tu macar ai spus un adevar oriunde te-ai duce in tara totul pute .. dar se pare ca la Sibiu cacatul e ornat frumos deci e roz si are forme de flori si inimioare ... mai departe nu conteaza ca tot asa pute si aceiasi senzatie de dezgust tii-o provoaca ..Sibiu , Sighisoara , Muntii Apuseni alt coleg a pus un video cu Cluj , altul poze cu Pelesul in schimb tu vii si ne zici ca peste tot e rahat , eu te contrazic ,mai sunt si locuri virgine in tara asta , daca voi in comunitatea voasta asa ganditi ! din pacate asa e si toata lumea stie ce e acolo in orasul tau . trebuie doar sa te uiti la stirile de la ora 17
marian175 Reputație: 912 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 25, 2014 fredostarr , in comunitatea noastra se gandeste , cei din vest si centru au o parere foarte proasta de locuitorii din sud , incearca sa nu mai judeci oamenii numai din discutiile avute cu vecinii sau prietenii tai.Eu lucrez de multi ani la o firma care are sediul social in Ardeal , problema este ca persoanele de acolo au o parere foarte buna despre ele si din orgoliul lor firma nu a progesat multi ani , acum dupa ani de zile si-au dat seama ca afacerea trebuie dezvoltata (ghici unde?) in sud..La stirile de la 17 (nu le urmaresc zilnic) se difuzeaza reportaje (negative) si din Sibiu . Hai pa! 4
s0rin1978 Reputație: 441 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Postat Aprilie 25, 2014 http://www.sibiu100.ro/eveniment/10282-valea-viilor-lovit-in-cap-si-omorat-in-propria-locuinta http://www.oradesibiu.ro/2014/04/15/record-de-persoane-cu-buletine-expirate-la-sibiu-primaria-ameninta-cu-amenzi-usturatoare/ http://www.oradesibiu.ro/2014/03/31/video-foto-coada-in-benzinarii-la-sibiu-la-fel-ca-pe-timpul-regimului-ceausescu/ http://sibianul.gandul.info/sibiu/ancheta-la-sibiu-dupa-ce-un-politist-a-fost-injunghiat-pe-strada-de-persoane-necunoscute-11316014 http://sibianul.gandul.info/sibiu/ani-cere-parchetului-sa-il-cerceteze-pe-klaus-iohannis-primarul-sibiului-pentru-conflict-de-interese-11231115 uite cateva spicuiri asa in 2 minute din ziarele locale ... despre "frumusetea" sibiului si despre spiritul civic si despre marele nivel de trai ridicat al sibienilor care stau la cozi interminabile la benzina (daca ar avea asa un nivel ridicat de ce ar pierde ore intregi la cozi pentru nici 20 de lei la rezervor) .. asta ca sa nu spunem despre marele primar care a tras numai cu comunitatea ... deci concluzia ..orasul nu e cu nimic mai deosebit decat altele ... aceleasi probleme cotidiene ..aceiasi politicieni care trag pentru ei ... aceiasi oameni care se bat pentru tigai reduse la supermarket, aceiasi infractori ... 1
fredostarr Reputație: 94 Postat Aprilie 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Postat Aprilie 25, 2014 http://www.sibiu100.ro/eveniment/10282-valea-viilor-lovit-in-cap-si-omorat-in-propria-locuinta http://www.oradesibiu.ro/2014/04/15/record-de-persoane-cu-buletine-expirate-la-sibiu-primaria-ameninta-cu-amenzi-usturatoare/ http://www.oradesibiu.ro/2014/03/31/video-foto-coada-in-benzinarii-la-sibiu-la-fel-ca-pe-timpul-regimului-ceausescu/ http://sibianul.gandul.info/sibiu/ancheta-la-sibiu-dupa-ce-un-politist-a-fost-injunghiat-pe-strada-de-persoane-necunoscute-11316014 http://sibianul.gandul.info/sibiu/ani-cere-parchetului-sa-il-cerceteze-pe-klaus-iohannis-primarul-sibiului-pentru-conflict-de-interese-11231115 uite cateva spicuiri asa in 2 minute din ziarele locale ... despre "frumusetea" sibiului si despre spiritul civic si despre marele nivel de trai ridicat al sibienilor care stau la cozi interminabile la benzina (daca ar avea asa un nivel ridicat de ce ar pierde ore intregi la cozi pentru nici 20 de lei la rezervor) .. asta ca sa nu spunem despre marele primar care a tras numai cu comunitatea ... deci concluzia ..orasul nu e cu nimic mai deosebit decat altele ... aceleasi probleme cotidiene ..aceiasi politicieni care trag pentru ei ... aceiasi oameni care se bat pentru tigai reduse la supermarket, aceiasi infractori ... Esti un dezastru prietene , pai daca stau sa caut eu ce e in oltenia la tine la Craiova trebuie sa deschid un tipic nou si sa umplu 50 de pagini ,(din cele 4 ariticole unul este politic , dar pe sas nu o sa il faca nimeni NICIODATA si al 2 lea este dintrun sat de nici nu am auzit de el ) esti senzational , sti cati olteni sunt in Sb momentan ?(veniti si ciuguliti pe aicea si tot voi sunteti cu gura mare dupa ce va dam o paine) si cati sibieni la Craiova ?(nu cred ca exista) sti cum sunt oltenii la noi , sunt aia cu pepeni in piata, sunt din Olt , vecini de ai tai si mai sunt cei originali care stau 5 intr-o garsoniera la periferie si toti au BMW din anii 90 si care halesc seminte la semafor si nu stiu sa foloseasca un wc
mystic river Reputație: 207 Postat Aprilie 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 25, 2014 2 1
deeana Reputație: -404 Postat Aprilie 30, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 30, 2014 Nu e oras, dar merita sa va uitati: http://carpatiatour.ro/gradina-zmeilor-o-prezentare-aeriana-de-exceptie-a-unui-loc-unic-in-romania/
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 30, 2014 Postat Aprilie 30, 2014 Esti un dezastru prietene , pai daca stau sa caut eu ce e in oltenia la tine la Craiova trebuie sa deschid un tipic nou si sa umplu 50 de pagini ,(din cele 4 ariticole unul este politic , dar pe sas nu o sa il faca nimeni NICIODATA si al 2 lea este dintrun sat de nici nu am auzit de el ) esti senzational , sti cati olteni sunt in Sb momentan ?(veniti si ciuguliti pe aicea si tot voi sunteti cu gura mare dupa ce va dam o paine) si cati sibieni la Craiova ?(nu cred ca exista) sti cum sunt oltenii la noi , sunt aia cu pepeni in piata, sunt din Olt , vecini de ai tai si mai sunt cei originali care stau 5 intr-o garsoniera la periferie si toti au BMW din anii 90 si care halesc seminte la semafor si nu stiu sa foloseasca un wc Hai că nu e chiar așa rău Oltul ( Slatina cel puțin ). Că e plină Oltenia de bronzați cu „bamveuri” din '80-'90 așa e, le place clima mai caldă ) Că ne plac semințele și berea la pet când stăm la colțul blocului, e adevărat. Dar nu generaliza, nu tot județul e de la țara și vinde pepeni. Și probabil că dacă Sibiul ar fi fost ok pentru cultivarea pepenilor și voi ați fi d-ăștia
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 1, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Postat Mai 1, 2014 http://vacantalamunte.stirileprotv.ro/stiri/plan-de-mini-vacanta-de-1-mai-pentru-cei-care-vor-sa-evite-litoralul-cat-costa-cazarea-la-o-pensiune-de.html
yonix Reputație: 349 Postat Mai 2, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 2, 2014 pai ar fi si Bigar Waterfall in muntii Anina Romania votata de multe ori the most amazing waterfall etc... http://i61.tinypic.com/k18cxi.jpg 2
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 2, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 2, 2014 fredostarr, poate faci rost de poze sa le postezi aici. Ieri s-au facut gratare cu mici si porumbei in Piata Sfatului din Sibiu. Primaru' a facut cinste! Cica anu' asta sunt alegeri! Tu cu cine votezi? 4
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Postat Mai 2, 2014 fredostarr, poate faci rost de poze sa le postezi aici. Ieri s-au facut gratare cu mici si porumbei in Piata Sfatului din Sibiu. Primaru' a facut cinste! Cica anu' asta sunt alegeri! Tu cu cine votezi?Klaus johanis , dambovitene trage micul pe nas si linistestete ! Meltene Piata Sfatului e la Brasov nu la Sibiu , greu cu ardealul pt unu care foloseste galeata in gradina
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 2, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 2, 2014 Klaus Johanis , dambovitene, trage micul pe nas si linisteste-te ! Meltene, Piata Sfatului e la Brasov, nu la Sibiu , greu cu ardealul pt unu care foloseste galeata in gradina Piata Mare, ma rog, am gresit.Vis urat, daca tot te iei in gura cu mine, invata sa scrii. Chiar daca Johanis nu-i nume romanesc, si mai ales ca ai spus ca-l respecti, se scrie cu litera mare. Ai 5 greseli in 2 propozitii. Ca ai wc-ul in casa e realizarea vietii tale, e maxim ce poti realiza, mai pulica!De fapt ai 6 greseli. Nu ai pus punctul la sfarsitul propozitiei. Nu-i nimic, il pun eu, dar trag si apa dupa tine! 1
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 2, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat Mai 2, 2014 Chiar daca Johanis nu-i nume romanesc, si mai ales ca ai spus ca-l respecti, se scrie cu litera mare. Si, cred, si cu doi de "n".
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Postat Mai 2, 2014 Piata Mare, ma rog, am gresit.Vis urat, daca tot te iei in gura cu mine, invata sa scrii. Chiar daca Johanis nu-i nume romanesc, si mai ales ca ai spus ca-l respecti, se scrie cu litera mare. Ai 5 greseli in 2 propozitii. Ca ai wc-ul in casa e realizarea vietii tale, e maxim ce poti realiza, mai pulica!De fapt ai 6 greseli. Nu ai pus punctul la sfarsitul propozitiei. Nu-i nimic, il pun eu, dar trag si apa dupa tine! Eram si la volan prietene ! (trafic mare pe la voi pe valea oltului)si ti-am scris in graba ! dar a fost ultima oara cand iti raspund .
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 2, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Mai 2, 2014 dar a fost ultima oara cand iti raspund .Asta tot o repeti de vreo saptamana-n coa` Eu zic sa te pupi singur in penis ca te mai bagam pe ici,pe colo cate unul dintre noi in seama,fara noi ai fi pustiu,sibianule de centru` Apropo`s,ai mancat mici de la Johannis....in centru? 1
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Postat Mai 2, 2014 Stiu ca va place ! Sibiu
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 2, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Postat Mai 2, 2014 Festivalul Medieval Cetati Transilvane
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum