Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 7, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Mai 7, 2014 Nu ma hranesc cu melteni si asa m-am facut mare !Mare CE? scuza-ma ca nu imi permit sa te contrazic Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Mai 7, 2014 Mare CE? scuza-ma ca nu imi permit sa te contrazic Oltenase ,oltenase daca sti cati ca tine am doborat Link spre comentariu
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 7, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 7, 2014 Oltenase ,oltenase daca sti cati ca tine am doborat Cu gramatica pa care o sti numa tine nu m-a mira ca a-i facut pa multii. 2 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 7, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Mai 7, 2014 Oltenase ,oltenase daca sti cati ca tine am doborat Iti place bowling-ul,popicarule incult ???Scolile si stilul le-ai facut/`furat` cu/de la idolul tau Cioaba? Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 7, 2014 Oltenase ,oltenase daca sti cati ca tine am doborat - Cum? Când lumea mi-e deschisă, a privi gândeşti in van Ca maretul din sibiu să se-mpiedice de- oltean ? O, tu nici visezi, bătrâne, sint bazat si sint integru ! Cand ma duc dupa Florin, eu pap mici pe Dealul Negru, Ma opresc apoi in forta in targul de la Vitan, Si doar cu doua miare, o sa-mi cumpar un Mertan. Să dau piept cu uraganul ridicat de Euflo Ca nu inteleg mai frate, c-asta e doar un misto! . 2 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 7, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Mai 7, 2014 Ca nu inteleg mai frate, c-asta e doar un misto! .Trebuie sa te duca capul sa intelegi anumite chestii-socoteli Fredo are scoli multe si inalte `facute`....spune-mi ce scoli ai facut,ca sa-ti spun cine esti p.s exista scoli `regale` in Romania? 2 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 7, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Mai 7, 2014 Oltenase ,oltenase daca sti cati ca tine am doborat Fredo,uitasem sa-ti transmit exact `esentialul`,scuze : tu pari a fi un baiat bun,un mare iubitor al locurilor de bastina,respect pentru asta,dar ai un mare defect: prostia iti limiteaza si intuneca orizonturile Lumea nu a inceput si nici nu o sa se termine vreodata in centrul Sibiului,e infinit mai mare....ca si europeni cu acte in regula,dreptul la libera circulatie e nelimitat,deci circula si ai sa te convingi de asta sau ca sa-l citez pe euflo: ,,zboara puiule,zboara`` 1 Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Mai 7, 2014 Man sunt cetatean roman , austriac si german (dupa bunici si parinti), am locuit in Germania mult timp si tot am ales sa ma intorc in Sb , Europa o stiu mai bine ca Romania,dar din pacate Europa de azi nu mai este ce a fost odata !Fredo,uitasem sa-ti transmit exact `esentialul`,scuze : tu pari a fi un baiat bun,un mare iubitor al locurilor de bastina,respect pentru asta,dar ai un mare defect: prostia iti limiteaza si intuneca orizonturile Lumea nu a inceput si nici nu o sa se termine vreodata in centrul Sibiului,e infinit mai mare....ca si europeni cu acte in regula,dreptul la libera circulatie e nelimitat,deci circula si ai sa te convingi de asta sau ca sa-l citez pe euflo: ,,zboara puiule,zboara`` 1 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 7, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Mai 7, 2014 OK! Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 7, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 7, 2014 ce taran prost e fredo 1 Link spre comentariu
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 7, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Partajează Postat Mai 7, 2014 ce taran prost e fredo Am si punctat :laugh2 Xoxo,tu ai vizitat centrul Sibiului? 1 Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 7, 2014 Fred, recunosc, mai dat pe spate!* Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 7, 2014 Azi mam kkt pe mine* Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 7, 2014 Nu, nu e de la cirese, nici de la pizza Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 7, 2014 E de la ras! Esti un fâs! ) Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Mai 7, 2014 Caterinca ta o sa se sfarseasca tragic ! Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 7, 2014 Nu o lua ca amenintare , de mai jignesti o sa iti para rau , daca zic mai multe o sa fiu banat, nu te juca prietene , nici nu iti imaginezi cine sta in spatele tastaturii Man sunt cetatean roman , austriac si german (dupa bunici si parinti), am locuit in Germania mult timp si tot am ales sa ma intorc in Sb , Europa o stiu mai bine ca Romania,dar din pacate Europa de azi nu mai este ce a fost odata !Fredo,uitasem sa-ti transmit exact `esentialul`,scuze : tu pari a fi un baiat bun,un mare iubitor al locurilor de bastina,respect pentru asta,dar ai un mare defect: prostia iti limiteaza si intuneca orizonturile Lumea nu a inceput si nici nu o sa se termine vreodata in centrul Sibiului,e infinit mai mare....ca si europeni cu acte in regula,dreptul la libera circulatie e nelimitat,deci circula si ai sa te convingi de asta sau ca sa-l citez pe euflo: ,,zboara puiule,zboara`` Mai amenintat ca o sami para rau. Sincer, chiar imi pare. Nici nemtii, nici austriecii nu mai sunt ce erau odata.Miam permis sa scriu ca tine. * Sa ma intelegi mai bine. Sper ca tii la gluma si ca nu ai lame sati tai venele. Sper Ma iti place in Romania? Ps esti slabut. Mai baga ceva din top. 1 Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 7, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 7, 2014 Caterinca ta o sa se sfarseasca tragic !Caterinca mea o sa sfarseasca tragic? Sper ca nu. Ai grija de tine! Tu esti caterinca mea 1 Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 7, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 7, 2014 Am si punctat :laugh2 Xoxo,tu ai vizitat centrul Sibiului? am vizitat da, era un prost pe o banca, fredo 1 Link spre comentariu
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Autor Partajează Postat Mai 7, 2014 Cred ca te-am vazut xoxo , tu erai ? Link spre comentariu
s0rin1978 Reputație: 430 Postat Mai 8, 2014 Oras:graveyard Oras:graveyard Partajează Postat Mai 8, 2014 Man sunt cetatean roman , austriac si german (dupa bunici si parinti), am locuit in Germania mult timp si tot am ales sa ma intorc in Sb , Europa o stiu mai bine ca Romania,dar din pacate Europa de azi nu mai este ce a fost odata !Fredo,uitasem sa-ti transmit exact `esentialul`,scuze : tu pari a fi un baiat bun,un mare iubitor al locurilor de bastina,respect pentru asta,dar ai un mare defect: prostia iti limiteaza si intuneca orizonturile Lumea nu a inceput si nici nu o sa se termine vreodata in centrul Sibiului,e infinit mai mare....ca si europeni cu acte in regula,dreptul la libera circulatie e nelimitat,deci circula si ai sa te convingi de asta sau ca sa-l citez pe euflo: ,,zboara puiule,zboara`` deci da la valoarea descrisa mai sus .. ne bucuram ca ai avut curajul sa iti pui si poza .. P.S. ai un creier de patineaza musca pe el ... noroc ca singura circumvolutiune din cararea aia de pe mijloc s-a format Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 26, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 26, 2014 Sibiul are pib-ul dublu cat CraiovaFredule, unde esti bre? Sa vezi ce ti-o da Sorin78 cand o sa citeasca asta....E un clasament....Apropo, parca ziceai ca Sibiul e mai tare si decat Clujul,Brasov,etc.... 1. Marii contribuabili* 79.4592. Bucuresti 30.4163. Constanta 5.9684. Cluj 4.3225. Ilfov 3.9606. Timis 3.8577. Prahova 2.9748. Brasov 2.6779. Iasi 2.35010. Bihor 2.23711. Arges 2.16712.Mures 2.01213. Dolj 1.92514. Sibiu 1.88415. Arad 1.804 http://www.economica.net/harta-judetelor_80453.html PS Te-ai inscris la seral? 1 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 26, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Mai 26, 2014 Deci am revenit sa iti explic cum sta treaba1 Tu vezi acolo ca este vb de judete ? (da judetul Bv este mai tare ca Sibiu)2 Eu vb de orase unde Sb este mai tare ca Bv si sa intelegi cum merge treaba judetul Bv are 549,217 locuitori si Sb doar 375,992 locuitori3 Judetul Sb sta in unele zone extrem de rau zona Mediasului este extrem de saraca etc Pe orase asa sta treabahttp://www.gandul.info/financiar/harta-interactiva-a-nivelului-de-trai-din-romania-cat-de-bine-se-traieste-in-judetul-tau-10675712?utm_source=Gandul&utm_medium=Click%2BCitesteSi+200&utm_campaign=CitesteSi%2Bgandul 1 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 26, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Mai 26, 2014 Aici alta sursa in care pe .... pe Brasov http://www.turnulsfatului.ro/25297/regiunea-centru:-sibiul-are-cel-mai-mic-somaj-si-cel-mai-mare-salariu-mediu-brut.html 1 Link spre comentariu
Fredostar Reputație: 57 Postat Mai 26, 2014 Oras:Hermannstadt Oras:Hermannstadt Partajează Postat Mai 26, 2014 Ca sa inteleaga toata lumea ce vrea sa zic :Romania are pib mai mare ca Luxemburg , dar oare in Romania se traieste mai bina ca in Luxamburg ? asta este diferenta intre Sb si Bv , normal ca judetul Bv sa aibe pib mai mare deoarece are 200 mii de oameni in plus , iar Prahova este dublu la populatie ca Sb ,dar din pacate nu si la pib ,doar in Times ,Cluj si Bucuresti se traieste putin mai bine ca in Sb si trebuie sa tinem cont ca Sb este un oras care se bazeaza pe industia auto si acolo au fost cele mai mari scaderi in criza si tot ne tinem bine 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum