Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 18, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 18, 2014
roberto Reputație: 4138 Postat Mai 18, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2014 Stefa13Cont creat dupa banarea Sorinei, ziua de nastere din profil difera numai cu 2 zile, stilul suparat cam seamana...Coincidenta? Mi-e teama ca de data asta esti pe langa...
Vizitator memol Reputație: 0 Postat Mai 18, 2014 Postat Mai 18, 2014 Na belea draga stefa ,te trezesti ca tu esti impotriva sexului inaite de casatorie asa-i?
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 18, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 18, 2014 Cine vrea sa vina la mine in seara asta?...sunt foarte suparata pe Pisicuts .. nu-mi venea sa fac pipi nu am reusit sa-i fac URO...si am turnat apa din sticla pe el ...el continua sa-mi spuna hai...hai acum fa pipi in guritza mea...si eu nimic ...sa enervat si a plecat nervos sa asculte manele ...trist...a facut doar conilingus..a inghitit tot... ...
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 18, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 18, 2014 asta a fost o gluma ?
Vizitator memol Reputație: 0 Postat Mai 18, 2014 Postat Mai 18, 2014 Pai eu as veni dar daca tu bagi videoclipuri de genul celor de mai sus.
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 18, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 18, 2014 stefa, unde esti ? esti frumoasa...ce faci diseara? te fac un biliard, un tabinet, ceva ? Oly mai e valabila oferta?
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 18, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 18, 2014 asta a fost o gluma ? nuuuuu e foarte adevarat. .ce spun..ce motiv am sa mint?nu pot sa fac pipi pe un barbat.. ..mi-am dat silinta dar nu-mi venea
Vizitator memol Reputație: 0 Postat Mai 18, 2014 Postat Mai 18, 2014 Astai tare. Trebuia sa bei mai multa apa si sa-l pui pe pisic sa-ti puna o melodie cu o apa curgatoare ceva si sa vezi dupa ce jet aveai
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 18, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 18, 2014 Astai tare. Trebuia sa bei mai multa apa si sa-l pui pe pisic sa-ti puna o melodie cu o apa curgatoare ceva si sa vezi dupa ce jet aveai ahhhhh .....numai dimineata...pe cand ajunge Pisicu acasa,de la manelele lui infecte...il voi pune in holul de langa baie.. si voi face o mare pisare pe el ..va fi inundat..
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 18, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 18, 2014 Cine vrea sa vina la mine in seara asta?...sunt foarte suparata pe Pisicuts .. nu-mi venea sa fac pipi nu am reusit sa-i fac URO...si am turnat apa din sticla pe el ...el continua sa-mi spuna hai...hai acum fa pipi in guritza mea...si eu nimic ...sa enervat si a plecat nervos sa asculte manele ...trist...a facut doar conilingus..a inghitit tot... ... va rog fetelor care lucreaza in domeniul URO..fericiti si pe Pisicuts ca are gura uscata
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 18, 2014 Stefa, vezi ca ti-am lasat niste Diazepam si Xanax pe frigider. Sa nu mai uiti sa ti le iei cand pleci de acasa !
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 18, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Postat Mai 18, 2014 Mi-e teama ca de data asta esti pe langa... Mda, vad si eu acum, nu am vazut toate postarile pana sa ma bag aiurea... O alta persoana frustrata, barbat sau femeie, nici nu e relevant... Imi cam pica ochii in gura, ma duc sa dorm.
â“žâ“�ⓨ Reputație: 60 Postat Mai 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 19, 2014 Oly mai e valabila oferta? hai fa-n fan
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2014 Buna dimineata! Hei, Mod 1, Pisicuts, s-a schimbat cumva regulamentul?!?! Ce inseamna limbajul asta?!?!? Cum sta treaba pana la urma domnii mei, se permit bagari de puli si uro fara numar, dar nu avem voie sa ne legam de mame sau cum?!?! Personal as vrea si eu sa stiu, cum, cand si pentru cine se aplica regulamentul?!?!? Sper sa va simtiti bine, in continuare, va doresc din tot sufletul: "distractie placuta impreuna"...
â“žâ“�ⓨ Reputație: 60 Postat Mai 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 19, 2014 ) Ce rea esti ! Trebuie trafic din ceva, nu ? Intelegi tu ca esti fata mare Cum am zis , rezervele sunt praf ))
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 19, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 19, 2014 Nu, nu sunt rea. Sunt doar profund dezamagita. Ma faci sa rad, Oly.....care trafic?!?! Traficul facut in liniste sau cum!?!?
â“žâ“�ⓨ Reputație: 60 Postat Mai 19, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 19, 2014 Lasa ca dezamagirea trece.Este doar o stare de moment. "trafic facut in liniste" )))) eu as zice "linistea dinaintea furtunii":) Oare cine va fi urmatorul/urmatoarea ? Cine va veni cu "bomba".Trebuie inventat altceva nu PicPoci.M-as aventura putin si as spune un nume: sau mai bine lasa, il tin pentru mine
Administrator pisicuts Reputație: 114480 Postat Mai 19, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 19, 2014 Buna dimineata! Hei, Mod 1, Pisicuts, s-a schimbat cumva regulamentul?!?! Ce inseamna limbajul asta?!?!? Cum sta treaba pana la urma domnii mei, se permit bagari de puli si uro fara numar, dar nu avem voie sa ne legam de mame sau cum?!?! Personal as vrea si eu sa stiu, cum, cand si pentru cine se aplica regulamentul?!?!? Sper sa va simtiti bine, in continuare, va doresc din tot sufletul: "distractie placuta impreuna"... stefania e suparata ca am banat-o permanent Bine ai revenit pe forum Sorina
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 19, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 19, 2014 Pisicuts fii bun si inchide topicul asta tampit!o zi super sa ai
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 19, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 19, 2014 Si-a revenit!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum