clock Reputație: 0 Postat Mai 17, 2014 Oras:Padure Oras:Padure Postat Mai 17, 2014 Fredo sunt eu , deci exclus
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 17, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 17, 2014 Dupa limbaj si dupa modul in care posteaza, bebbe (Stefa13), nu este altcineva decat fred, jery sau matura sexy. ea e :laugh2sa o ligeti in pizda pe maturasexy....... nu sunt ea.. sunt o specie mai rea..Pisicuts tu ma cunosti cine sunt..ai vazut ca am postat fotografiile mele...si ...nr de tel este la profil ....sa ma sune dementii de pe forum....sa ma cac pe ei....voi posta filmul..(.cu tine in persoana)la nevasta pe facebook sa vezi ca sunt tiganca rea pupam'ai la pizda de voi vrea... Si ptr MARELE INCHIZITOR.. rebrenduitule....esti nesemnificativ ptr ..mine..nu meriti atentia mea...nu pierd energie cu dementi necunoscuti.paaaaaaa....Ce pizda mea aveti cu maturasexy?? va lasat cu sechele.. Pisicuts ma cac pe tine iar
Administrator pisicuts Reputație: 114480 Postat Mai 17, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 17, 2014 sa o ligeti in pizda pe maturasexy....... nu sunt ea.. sunt o specie mai rea..Pisicuts tu ma cunosti cine sunt..ai vazut ca am postat fotografiile mele...si ...nr de tel este la profil ....sa ma sune dementii de pe forum....sa ma cac pe ei....voi posta filmul..(.cu tine in persoana)la nevasta pe facebook sa vezi ca sunt tiganca rea pupam'ai la pizda de voi vrea... Si ptr MARELE INCHIZITOR.. rebrenduitule....esti nesemnificativ ptr ..mine..nu meriti atentia mea...nu pierd energie cu dementi necunoscuti.paaaaaaa....Ce pizda mea aveti cu maturasexy?? va lasat cu sechele.. Pisicuts ma cac pe tine iar :kiss3
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 17, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 17, 2014 ----la pizda sa ma pupi Pisicuts..dar ma mai gandesc.....ma cac pe tine iar..ai bonus o poza sa faci o laba la noapte.. :bye
6666 Reputație: 78 Postat Mai 17, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 17, 2014 Cat timp mai ai de gand sa infectezi acest forum ?
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 17, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 17, 2014 Cat timp mai ai de gand sa infectezi acest forum ?ba ipotentule ce nu ai pula in nadragi...te-a intrebat cineva ceva?...mergi in sange...te-a scapat mata in cap cand te-a nascut...meri in pulele mele si posteaza la aia ce esti indragostit de ea...vajjjjuuuuuuu pe topicul ei frustrat fara pula...paaaaaa
Administrator pisicuts Reputație: 114480 Postat Mai 17, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 17, 2014 ba ipotentule ce nu ai pula in nadragi...te-a intrebat cineva ceva?...mergi in sange...te-a scapat mata in cap cand te-a nascut...meri in pulele mele si posteaza la aia ce esti indragostit de ea...vajjjjuuuuuuu pe topicul ei frustrat fara pula...paaaaaa
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 17, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 17, 2014 Pisicuts psihopatule..stii bine ca nu ma ocup cu scarbosenii...sunt o fata cuminete ma perversule....ai vrea ca un disperat sa -ti pun pizda pe gura...obsedatule..uuuaxxx ce greatza am numai cand ma gandesc cum ai baut pisatul lui NASA...din pahar...cat de pervers esti... ..jur ca eu sunt femeia care te voi pune la punct... te voi distruge..si o fac cu placere eu sunt sfarsitul tau...poti sa-mi dai BAN ma fut pe gura ta de pervers bolnav cu ochii tulburi in cap..mi-e greatza de tine
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 17, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 17, 2014 si poza asta a mea ...ptr o persoana fff speciala..de pe forum..sa ai un somn linistit
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 18, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=WsHlPvdjmFU---urasc manelele si manelistii
Administrator pisicuts Reputație: 114480 Postat Mai 18, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 18, 2014
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 18, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=gW2au8pndKg
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 18, 2014 Oras:. Oras:. Postat Mai 18, 2014 Poze furate :http://davidphotography.ro/ . Motane o poti trece la "de evitat" 1 1
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 18, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 18, 2014 Poze furate :http://davidphotography.ro/ . Motane o poti trece la "de evitat"ma mortaciune nu sunt curva..sunt pozele mele...sa ma evite cine? nu trebuie sa dovedesc nimic la nimeni...dute la dracu...sunt aici sa ma amuz de voi disperatii dupa pizda
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 18, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=uuNTO31FlY8--urasc manelele si manelistii
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 18, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 18, 2014
Administrator pisicuts Reputație: 114480 Postat Mai 18, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 18, 2014 ma mortaciune nu sunt curva..sunt pozele mele...sa ma evite cine? nu trebuie sa dovedesc nimic la nimeni...dute la dracu...sunt aici sa ma amuz de voi disperatii dupa pizda nu inca. http://www.youtube.com/watch?v=YUmqjaRVuLo
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 18, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 18, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=weFxKPsYTf4
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 18, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 18, 2014 URASC MANELELE SI MANELISTIIIIII
filozoful banat Reputație: 203 Postat Mai 18, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Mai 18, 2014 ...dute la dracu...sunt aici sa ma amuz de voi disperatii dupa pizda Care e amuzamentul si unde e satisfactia?Limba romana de ce o urasti atat de mult?Da,stiu,ma duc la dracu'.
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 18, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 18, 2014 Care e amuzamentul si unde e satisfactia?Limba romana de ce o urasti atat de mult?Da,stiu,ma duc la dracu'.maaaaa cac pe tine....pervers frustrat..ce nu esti capabil sa futi decat pe bani.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 18, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 18, 2014 Mai, lasati-mi fata in pace. Ea sta pe site-ul asta, doar pentru ca este indragostita iremediabil de mine 1
Stefa13 Reputație: 119 Postat Mai 18, 2014 Oras:IN TARA MINUNILOR Oras:IN TARA MINUNILOR Postat Mai 18, 2014 Mai, lasati-mi fata in pace. Ea sta pe site-ul asta, doar pentru ca este indragostita iremediabil de mine LOVE TO YOU Gabriele
filozoful banat Reputație: 203 Postat Mai 18, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Mai 18, 2014 maaaaa cac pe tine....pervers frustrat..ce nu esti capabil sa futi decat pe bani. Daca asta iti e amuzamentul,ai probleme....multe si variate;in fine,spor la balicarit.Prostia este sora cea mai apropiata a rautatii.-Sofocle
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum