Sari la conținut

Nicolle 0721979562

Postări Recomandate

• Oras:pitesti
  • Disponibila
  • Oras:pitesti
  • Disponibila
Postat

Salutare stimabililor

Trezit cu chef de futai, am zis sa pun in aplicatie acest chef. Gasit anuntul damezei, cerut detalii si zic sa incerc si eu persoane. 

Locatia ok comparativ cu doamna locatia este ok😅.

Facut cunostinta, doamna imbracata intr.un halat visiniu, s.a dezechipat foarte rapid.

De la inceput vreau sa sp ca doamna este pusa pe facut bani, nu respecta ceea ce comunica in detalii, intradevar are sanii mari (silicoane), iar acum ibcepe nerespecarea: la oral sp ca daca vreau neprotejat sa mai pulsez 50 de ron, ceea ce m.a lasat paff. Initial zic ca poate ju am citit eu cu atentie mesajul si zic ok poate asa este. Pune balonul, o i.a putin in gura, inearca sa se joace putin cu limba, imi i.a mana si o pune pe san, un lucru frumos adica mi.a placut, nici nu se sculase bine juniorul si imi zice sa o pun capra.

Ii sp ca ma urc eu peste ea, pompez ce pompez dupa care trecem la capra cum a vrut ea initial, ii sp sa treaca ea deasupra, si zice ca este prea mare si ca nu poate sa stea deasupra si da sa o i.a la laba ca sa termin.

Ii propun sa facem umeri-craci, zice ca nu poate, ii sp ca sa revenim din nou la batranul misionar si am inceput sa dau ca surdul in clopot fara sa ma intereseze de ce sp ea. Finalizez intr.un final si pot sa sp ca nu a fost o experienta de 200 lei.

Ca note 5 pe.linie, nu isi merita banii, dupa mine o suma corecta este 150 lei nu cat cere.

Recomandare, numai in conditii de maxima, maxima urgenta.

Esterienta destul de neplacuta, extrem de pe graba.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare