dandu Reputație: 1 Postat Februarie 25, 2010 Postat Februarie 25, 2010 Intr-o tara precum India, unde mizeria, bolile si saracia sunt la ele acasa, prostitutia nu e nimic altceva decat o ultima sansa de supravietuire sau rezultatul unor abuzuri carora le cad victime, in general, fetele tinere. Exista in India numeroase sandramele, populate de prostituate, unele cu state vechi, altele aspirante. Aici pot fi vazute tinere de diferite varste, chiar si **spam editat**e, care isi etaleaza nurii la marginea soselei, in cautare de clienti.Sunt fete care din dorinta de-a avea un acoperis si o portie de mancare, ajung sa-si vanda trupul in bordeluri de cea mai joasa speta.In galeria foto alaturata puteti vedea cum arata casele de toleranta in care indiencele isi practica "meseria".Mai mult decat atat, exista zone in care se organizeaza asa-numitele targuri de virgine. In astfel de locatii se desfasoara „licitatii“ pentru raporturi sexuale cu virgine. „Prima data“ este o „marfa“ la mare pret in randul barbatilor din clasa mijlocie, virginele fiind „vandute“ la sume care depasesc 20.000 de rupii (316 euro).Fetele care-si pierd virginitatea astfel nu se mai pot casatori, iar banii obtinuti pentru primul contact sexual sunt cheltuiti pe un mic festin, considerand ca pastrarea lor le-ar aduce ghinion.http://stirileprotv.ro/stiri/international/viata-din-bordelurile-indiene-in-imagini-mizerie-umilinta-degradare.htmlAm ramas fara cuvinte.India e una din cele mai mizerabile tari, la ei sobolanul e animal sacru, nu ai voie sa omori sobolani, cred ca stie toata lumea de templele lor si ritualurile cu sobolani. Cat despre indienii astia de pe la noi, nu poti avea deloc incredere in ei, doar furat, dat in cap, munca putina pe bani foarte multi, etc. Problema este ca noi am deprins obiceiurile lor, ne-am integrat noi in societatea lor in loc sa se integreze ei in societatea noastra si asa am reusit sa plasam Romania pe ultimul loc la aproape orice in Europa. Ne e rusine sa muncim, asta e adevarul, toti vrem functii in conducere, la fel si rromii
patrat Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2010 Postat Februarie 25, 2010 Cred ca ma duc in India si ma insor cu una .o aduc in rominia si ai fac o baie bune ,o inbrac bine de la Carfur si sa vezi ce respect o sa am de la ea. Printesa de mahala o fac:d
tasta Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2010 Postat Februarie 25, 2010 nu mai judecati!!!!!cine sunteti voi s-o faceti?cine sunteti voi sa spuneti cine are dreptul sa traiasca si cine nu?cata rautate poate sa fie in sufletele voastre?cum puteti dormi noaptea stiind ca sufletele voastre sunt negre de ura pentru oameni care nu v-au facut nici un rau?cum puteti sa va bucurati cand vedeti atata suferinta in lume si in jurul vostru?Dumnezeu sa va ierte pentru toate gandurile rele!!!!
mya Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2010 Postat Februarie 25, 2010 Dar de ce nu are englezii grije de ei ca ei au fost acolo si au batut la ei pina ia gasit dracii si pe deasupra ia taxat pina lea venit rau .sa duca englezii la ei cu se duce la alte tari arabe si sai desvolte dar asa o sa fie si in rominia daca nu sinteti atenti cu inprumuturile car va facePa
Administrator pisicuts Reputație: 114840 Postat Februarie 25, 2010 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Februarie 25, 2010 tocmai am terminat de citit cartea shantaram.e o carte incredibil de frumoasa..te ajuta sa iubesti oamenii si te someaza sa iubesti india sarmanele fete.
mont Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2010 Postat Februarie 25, 2010 Am auzit ca e saracie mare acolo.Oare asa a fost si pe vremea cand Eliade a scris Maitreyi?
limbuta Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2010 Postat Februarie 25, 2010 Vai de sufletul lor !!! Nu radeti si nu judecati, ca nu le cunoasteti cu adevarat povestile !
georgiana Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2010 Postat Februarie 25, 2010 Rasisti mai sunte-ti, sa stiti ca la randu vostru si voi suntetri priviti mai negrii, de exemplu in tarile scandinave, unde suntem priviti ca niste negrii imputiti si morti de foame, si mai ales comunisti plini de caini maidanezi si cu blocuri gri ca dupa razboi.
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 10, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 10, 2016 up 1 8
ciucurel Reputație: -294 Postat Iunie 10, 2016 Oras:cluj-napoca Oras:cluj-napoca Postat Iunie 10, 2016 upAi sapat mult colegu pana ai gasit topicul asta de acum 6 ani?
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 10, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 10, 2016 ie valoros...))
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 10, 2016 Postat Iunie 10, 2016 tocmai am terminat de citit cartea shantaram.e o carte incredibil de frumoasa..te ajuta sa iubesti oamenii si te someaza sa iubesti india http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/default/sad.png sarmanele fete.
the godfather Reputație: -1028 Postat Iunie 10, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Iunie 10, 2016 #valoaredeaiamare
Postări Recomandate