brigadierul Reputație: 260 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 28, 2014 Adio atunci recenzii si relatari din partea mea. .
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 28, 2014 Adio atunci recenzii si relatari din partea mea. . e bine totusi ca ai inteles ceva!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 28, 2014 Adio atunci recenzii si relatari din partea mea. . Stai pune franaa! Adio recinzii din partea ta, sau din partea prietenului tau ?
brigadierul Reputație: 260 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 28, 2014 Stai pune franaa! Adio recinzii din partea ta, sau din partea prietenului tau ? Nu cred ca am scris in turca mai sus.
patrick82 Reputație: 1773 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 28, 2014 sincer, eu astept interventia lui patrick! Mai bine asteptam interventia prietenului curvar.Haideti sa-l si nickname-uim. Gabriel a zis Gogu cel Mic... Vin si eu cu niste sugestii:-Generalul Major-Locotenentul-Colonelul-Ofiterul 2
talibanu Reputație: 9948 Postat Aprilie 28, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 28, 2014 Senya, inca odata, o iei pe aratura. Asculta de cei mai invarsta (chiar daca poate doar pe forum) si calmeaza-te.
brigadierul Reputație: 260 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 28, 2014 Senya, inca odata, o iei pe aratura. Asculta de cei mai invarsta (chiar daca poate doar pe forum) si calmeaza-te.Glumeam mai,nu sunt suparat deloc.Ps :T parca era suparat pe mine
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 28, 2014 Nu cred ca am scris in turca mai sus. Veda değerlendirmeleri tarafidan Gogu ! Arasinda bana kaçırmayın
talibanu Reputație: 9948 Postat Aprilie 28, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 28, 2014 Sunt, inca te am la ignore stai linistit. Citesc doar anumite postari. Ps: T cu "t" mic )
talibanu Reputație: 9948 Postat Aprilie 28, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 28, 2014 Veda değerlendirmeleri tarafidan Gogu ! Arasinda bana kaçırmayın Te rog sa nu ma mai injuri )))
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 28, 2014 Te rog sa nu ma mai injuri ))) Alah Askina !
talibanu Reputație: 9948 Postat Aprilie 28, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 28, 2014 Ba tu sa fii asa ))
brigadierul Reputație: 260 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 28, 2014 Sunt, inca te am la ignore stai linistit. Citesc doar anumite postari. Ps: T cu "t" mic )Pe unde team prins miam cerut scuze fata de tine,si o sa o mai fac ori de cate ori este nevoie,poate iti trece supararea.Stiam ca ma ai la ignore.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 28, 2014 Pe unde team prins miam cerut scuze fata de tine,si o sa o mai fac ori de cate ori este nevoie,poate iti trece supararea.Stiam ca ma ai la ignore. Daca-l rogi pe prietenul tau sa-i spuna sa te ierte sint sigur ca Talibanu te scoate de la ignore
coolandhotman Reputație: 1198 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 28, 2014 Senya.....incepi sa ma ingrijorezi !
talibanu Reputație: 9948 Postat Aprilie 28, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 28, 2014 Senya.....incepi sa ma ingrijorezi !Din nou
brigadierul Reputație: 260 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 28, 2014 Senya.....incepi sa ma ingrijorezi !Nu bre stai linistit.Ca nu am in program nici o cearta sau suparare.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Aprilie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 28, 2014 Nu bre stai linistit.Ca nu am in program nici o caerata sau suparare. Deci te poti certa linistit.... caerata e in siguranta.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 28, 2014 Stiu @obiectiv, am inteles asta deja, este o fata... una la o mie, dar hai sa pastram decenta asta totusi, mergem mai intai la ea si apoi scriem aici ce dorim legat de "cat de buna este". in sensul acesta asteptam interventia ta, consecventa! am trait cu impresia ca te deranjau relatarile "din auzite" si ma asteptam sa reactionezi cu egala masura la povestirea lui senya.
brigadierul Reputație: 260 Postat Aprilie 28, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 28, 2014 Am mai fost un coleg care a mai facut o recenzie in numele unui prieten pe alt topic si nu sa facut deloc tam-tam. Brigadierule, asta e o recenzie facuta in numele prietenului tau Gogu cel mic ? Te intreb ca totusi nu sint lamurit de un aspect si anume : Acum vreo 20 si ceva de ani si mie imi povestea bunicul despre niste fatuci care prestau pe bani. Ma gandeam sa iti urmez exemplul si sa incerc sa identific acele fete pe site si sa le fac recenzie....Pai bre nea Gabitule ce facem acum ii promovezi acum pe cei noi ?Siii denigrezi pe altii(stie aici la cine ma refer). JH tu din cate vad vad eu incerci sa te razbuni pe mine pentru ultima contrazicere dintre noi de pe alt topic. In concluzie:Recenzia mea este Mincinoasa si credeti-l fratilor pe ala de mai sus ca zice adevarul.
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 29, 2014 JH tu din cate vad vad eu incerci sa te razbuni pe mine pentru ultima contrazicere dintre noi de pe alt topic. cand va veni ziua, sper sa realizezi absurdul afirmatiei, in care eu simt nevoia sa ma razbun pe tine, crede-ma, va fi ultima zi in care eu mai port o conversatie sau tastez o singura litera aici! tu traiesti cumva cu impresia ca eu, sau ceilalti prieteni de-ai tai, si te asigur ca iti sunt prieteni, au ceva personal cu tine si simt neaparata nevoie sa se ia de viata ta zi cu zi. altfel nu se simt ei, nu ne simtim noi impliniti. cumva tu sugerezi ca eu intru aici dimineata si incep: ia sa vad ce a mai zis senia pe aici ca sa ma contrazic eu cu el. nu te supara pe mine, te rog eu mult, dar dai mult prea multa importanta, plasezi mult prea mare valoare, pe afirmatiile tale de aici. iti spun ca eu unul le iau asa cum sunt si nicidecum mai mult. eu am inteles de mult cum sta treaba cu tine si incerc din rasputeri sa te ajut, atat cat pot si eu. incerc sa iti explic niste principii dar care ti le si argumentez, zic eu suficient. niciodata nu cred ca ti-am spus "nu fa asta ci fa asa", ba chiar am oferit explicatii de ce cred eu ca este mai bine in varianta mea. speranta fiind ca intr-un final vei vedea foarte bine, vei intelege mult mai bine, cum functioneaza aceasta comunitate si cum te integrezi tu in ea. oricum, fata de inceputurile tale glorioase ai parcurs ceva teren. ai inceput sa intelegi mersul trenurilor, dar mai deraiezi din cand in cand! sincer, nu ai fi tu altfel!!! 1
talibanu Reputație: 9948 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 29, 2014 Scandaaaal ) Ps: senya, daca ai impresia periodic ca trebuie sa te certi cu cate un membru al forumului, de ce nu trimiti tu cate un pm? Si te certi cu cine vrei tu prin pm? Asta ca sa nu fim nevoiti sa asistam cu totii la iesirile tale zilnice si izbucnirile tale la adresa fiecarui membru in parte. O singura intrebare (retorica) am: cu cate persoane ai reusit sa nu te certi pe acest forum?
brigadierul Reputație: 260 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 29, 2014 Nu m-am suparat si nu ma supar.cand va veni ziua, sper sa realizezi absurdul afirmatiei, in care eu simt nevoia sa ma razbun pe tine, crede-ma, va fi ultima zi in care eu mai port o conversatie sau tastez o singura litera aici! tu traiesti cumva cu impresia ca eu, sau ceilalti prieteni de-ai tai, si te asigur ca iti sunt prieteni, au ceva personal cu tine si simt neaparata nevoie sa se ia de viata ta zi cu zi. altfel nu se simt ei, nu ne simtim noi impliniti. cumva tu sugerezi ca eu intru aici dimineata si incep: ia sa vad ce a mai zis senia pe aici ca sa ma contrazic eu cu el. nu te supara pe mine, te rog eu mult, dar dai mult prea multa importanta, plasezi mult prea mare valoare, pe afirmatiile tale de aici. iti spun ca eu unul le iau asa cum sunt si nicidecum mai mult. eu am inteles de mult cum sta treaba cu tine si incerc din rasputeri sa te ajut, atat cat pot si eu. incerc sa iti explic niste principii dar care ti le si argumentez, zic eu suficient. niciodata nu cred ca ti-am spus "nu fa asta ci fa asa", ba chiar am oferit explicatii de ce cred eu ca este mai bine in varianta mea. speranta fiind ca intr-un final vei vedea foarte bine, vei intelege mult mai bine, cum functioneaza aceasta comunitate si cum te integrezi tu in ea. oricum, fata de inceputurile tale glorioase ai parcurs ceva teren. ai inceput sa intelegi mersul trenurilor, dar mai deraiezi din cand in cand! sincer, nu ai fi tu altfel!!!Eu am inteles ca va sunt drag ,dar nici chiar in halul asta. JH nu te mai ruga atat de mult de mine ca nu sunt un bebe. Ca nu se intampla nimic daca ma supar,doar nu o inecepe sa ninga afara ca mam sucarit eu PS:Nenea John cand vrei sa mai imi transmiti ceva te rog sa nu mai scrii asa mult:scurt si la obiect.Motivul este ca uneori nu am timp sa citesc tot pomelnicul scris de tine.Stiu ca cititul face bine,imi place sa citesc uneori,doar a din cauza timpului meu liber sunt nevoit uneori sa iti citesc cateodata o interventie in cateva zile.
brigadierul Reputație: 260 Postat Aprilie 29, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Autor Postat Aprilie 29, 2014 Fara ,ca asa e cel mai bine.Scandaaaal )
johnholmes Reputație: 4731 Postat Aprilie 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Aprilie 29, 2014 hai sa ne intelegem asupra unui singur lucru macar! si aici nu vorbesc doar cu tine, ci il bag si pe talibanu asta mic in aceeasi oala. asa cum tu nu te vei putea abtine sa nu postezi argumente controversabile aici, asa nici eu nu ma voi putea abtine sa nu scriu mult si sa optez ptr o varianta mai succinta. o carte nu se citeste dintr-o singura frunzareala!!! daca nu ai timp atunci, in clipa respectiva, vei dispune ulterior de tot timpul din lume ca sa revii si sa recitesti, sau sa citesti continuarea. credeti-ma, senya, talibanu, londra si au mai fost cativa, mi-au tot spus ca tastez mult! cred ca am inteles acest lucru destul de bine, dar si voi trebuie sa intelegeti ca mie imi place mult pasarica! imi place sa o ating, sa o stimulez cu degetele mele cu o dedicatie majora inainte de a adresa problema cu celelalte ingrediente. dexteritatea mea de a digita pasarica o exersez pe taste!!! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum