Sari la conținut

0725142633

Postări Recomandate

• Oras:Romania
Postat

hai sa ne intelegem asupra unui singur lucru macar! si aici nu vorbesc doar cu tine, ci il bag si pe talibanu asta mic in aceeasi oala. asa cum tu nu te vei putea abtine sa nu postezi argumente controversabile aici, asa nici eu nu ma voi putea abtine sa nu scriu mult si sa optez ptr o varianta mai succinta. o carte nu se citeste dintr-o singura frunzareala!!! daca nu ai timp atunci, in clipa respectiva, vei dispune ulterior de tot timpul din lume ca sa revii si sa recitesti, sau sa citesti continuarea. 

credeti-ma, senya, talibanu, londra si au mai fost cativa, mi-au tot spus ca tastez mult! cred ca am inteles acest lucru destul de bine, dar si voi trebuie sa intelegeti ca mie imi place mult pasarica! imi place sa o ating, sa o stimulez cu degetele mele cu o dedicatie majora inainte de a adresa problema cu celelalte ingrediente. dexteritatea mea de a digita pasarica o exersez pe taste!!!

;)

Nu mai bine te apuci tu sa scrii o carte sau un roman? Si sa ne dai si noua cate un exemplar cu autograf bineinteles pe ea. :D :D

Postat

Scandaaaal :))

Ps: senya, daca ai impresia periodic ca trebuie sa te certi cu cate un membru al forumului, de ce nu trimiti tu cate un pm? Si te certi cu cine vrei tu prin pm? Asta ca sa nu fim nevoiti sa asistam cu totii la iesirile tale zilnice si izbucnirile tale la adresa fiecarui membru in parte.

O singura intrebare (retorica) am: cu cate persoane ai reusit sa nu te certi pe acest forum?

Sunt cateva persoane cu,care chiar m-am inteles bine.

Nu au fost numai certuri ci si discutii in contradictoriu :rax2 :laugh2 :laugh2 (glumesc).

PS:eu nu vreau sa ma mai cert cu tine domnule T(intentionat am pus cu T mare).

Oare o sa te iei de mine(la PL pe romaneste) atat timp cat stau pe aici?

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Sunt cateva persoane cu,care chiar m-am inteles bine.

Nu au fost numai certuri ci si discutii in contradictoriu :rax2 :laugh2 :laugh2 (glumesc).

PS:eu nu vreau sa ma mai cert cu tine domnule T(intentionat am pus cu T mare).

Oare o sa te iei de mine(la PL pe romaneste) atat timp cat stau pe aici?

Probabil. Daca nu as avea motive, cu siguranta nu m-as lua, dar cand ceea ce mi-ai facut mie si apoi ti-ai cerut scuze, acum faci altora, da dovada ca scuzele alea au fost spuse ca sa fie spuse si atat. Tu nu ai reusit sa inveti nimic. Si atunci, voi discuta cu tine, exact asa cum discuti tu cu multi din noi ;)
Postat

hai sa ne intelegem asupra unui singur lucru macar! si aici nu vorbesc doar cu tine, ci il bag si pe talibanu asta mic in aceeasi oala. asa cum tu nu te vei putea abtine sa nu postezi argumente controversabile aici, asa nici eu nu ma voi putea abtine sa nu scriu mult si sa optez ptr o varianta mai succinta. o carte nu se citeste dintr-o singura frunzareala!!! daca nu ai timp atunci, in clipa respectiva, vei dispune ulterior de tot timpul din lume ca sa revii si sa recitesti, sau sa citesti continuarea.

credeti-ma, senya, talibanu, londra si au mai fost cativa, mi-au tot spus ca tastez mult! cred ca am inteles acest lucru destul de bine, dar si voi trebuie sa intelegeti ca mie imi place mult pasarica! imi place sa o ating, sa o stimulez cu degetele mele cu o dedicatie majora inainte de a adresa problema cu celelalte ingrediente. dexteritatea mea de a digita pasarica o exersez pe taste!!!

;)

Hai sa iti zic o chestie, sa stii ca nu am reusit sa citesc tot ce ai scris tu, pentru ca nu am nici timp nici rabdare (asa suntem noi astia mai tineri) dar ce am citit, putin intradevar mi-a dat de inteles ca esti un om mare ( dpdv al caracterului) si dupa ce am citit ce ai scris, cred ca nu exagerez daca zic ca de fiecare am ramas foarte placut impresionat si eu unul chiar apreciez ca dai atata din timpul tau sa raspunzi tuturor cretinitatilor de pe acest forum, atat de calm, si precis ( dar nu scurt si la obiect :)) )

Stiu ca exprimarea mea in acest mesaj lasa un pic de dorit, am destul de putin timp de scris dar stiu ca JH-u intelege ce vreau sa zic :)

Sper ca nu te-ai suparat pe mine ca ti-am zis ca scrii mult si eu nu citesc, asta e adevarul dar sunt sigur ca foarte multi citesc cu sufletul la gura ce scrii tu, asa cum o fac si eu uneori ( trebuie sa recunosc).

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Probabil. Daca nu as avea motive, cu siguranta nu m-as lua, dar cand ceea ce mi-ai facut mie si apoi ti-ai cerut scuze, acum faci altora, da dovada ca scuzele alea au fost spuse ca sa fie spuse si atat. Tu nu ai reusit sa inveti nimic. Si atunci, voi discuta cu tine, exact asa cum discuti tu cu multi din noi ;)

Faci cum crezi de cuviinta.

PS:Multumesc ca mai facut CRETIN in mod indirect.

Postat

Am mai fost un coleg care a mai facut o recenzie in numele unui prieten pe alt topic si nu sa facut deloc tam-tam. :no2

Brigadierule, asta e o recenzie facuta in numele prietenului tau Gogu cel mic ? :D Te intreb ca totusi nu sint lamurit de un aspect si anume : Acum vreo 20 si ceva de ani si mie imi povestea bunicul despre niste fatuci care prestau pe bani. Ma gandeam sa iti urmez exemplul si sa incerc sa identific acele fete pe site si sa le fac recenzie....

Pai bre nea Gabitule ce facem acum ii promovezi acum pe cei noi ?Siii denigrezi pe altii(stie aici la cine ma refer). :pope

JH tu din cate vad vad eu incerci sa te razbuni pe mine pentru ultima contrazicere dintre noi de pe alt topic. :thinking

In concluzie:Recenzia mea este Mincinoasa si credeti-l fratilor pe ala de mai sus ca zice adevarul. :jackass

Mai zapacitule. Te mananca-n cur rau de tot. :D  Deci , ia si de la mine. :D  Eu nu promovez nici un membru . Nici femeie si nici barbat. Eu doar incurajez pe cei mai noi. Iti spun si de ce fac asta. Pe vremea cand tu te cam chinuiai sa iti iei Bac-ul ( sper ca nu l-ai luat recent :D  ) eu aruncam aiurea banii pe tepele de prin Constanta si din tara. Intamplator am dat de site-ul asta si chiar daca erau putini cei care isi spuneau aici parerile, am constatat ca tepele pe care le tot luam au scazut foarte tare. Tot datorita acestui site am descoperit si alte fete pe care nu le-as fi descoperit prin alte mijloace. Deci ca sa multumesc cumva acestui site , am inceput sa incurajez toti membrii noi sa fie activi si sa aiba curajul sa posteze. Am inceput sa ii ghidez, sa le arat cum functioneaza site-ul si le-am raspuns pe cat posibil la ce intrebari aveau.

Tocmai pe principiul asta ti-am tot pus frana tie, din simplul fapt ca faci mereu lucruri necontrolate. Si daca nu stii la ce ma tot refer , iti mai aduc aminte. Te-am certat cand acuzai membrii noi de intentii dubioase , cand nu aveai nici o dovada. Te-am certat cand faceai postari de tip spam. Te-am certat cand te-ai apucat sa pui pozele de pe Telegraf on-line fara sa faci o verificare completa ( ai facut un haos cu acele poze ) si nu se mai stie cine si pe unde posteaza. Te-am certat ca ai inceput sa faci recenzie in numele unor prieteni.  ( oare nu ai citit ce-am scris si la colegul nostru care facea recenzie in numele varului sau ? Ia cauta mai bine! ) Te-am certat cand confundai site-ul acesta cu un facebook. Te-am certat cand te credeai pe mess si tot puneai emoticoane care sa ne sperie pe noi :) 

Prin urmare tot ce am scris in paragraful de mai sus , sint chestii facute de tine de pe cele doua usere pe care le-ai avut. Pentru asa ceva trebuia eu sa te incurajez pe tine in detrimentul unor useri care posteaza doar recenzii ?  Cat despre denigrare..... consulta DEX-ul ! 

• Like 2
Postat

Faci cum crezi de cuviinta.

PS:Multumesc ca mai facut CRETIN in mod indirect.

Daca te simti, este absolut treaba ta. Eu unul, cand am scris, nu m-am gandit la tine.
Postat

Avatarele mele nu au nici o legatura cu ce postez eu,sau sa sperii pe cineva.

Nu cred ca era necesar sa ma iei la PL pentru precizare(postare),poate ma insel.

Ce a fost cu vechiul user a fost si nu era neaparat necesar sa ajungem iar la certuri.

Voi nu puteti oare sa considerati postarile mele ca pe niste pareri si nu ca subiecte de Cearta?

De fiecare data cand spun ceva mai ''dur'' voi si interpretati cum nu trebuie.(De ex :asta iar are samanta de scandal in el,este un exemplu nu ceva interpretabil).

Oi fi eu ciudat nu zic nu,dar cum sunt eu ciudat pentru voi,cateodata nici eu nu va inteleg pe voi(de zici ca va stau in gat).

PS: a denigra=a defaima :rax2 :rax2

Postat

Avatarele mele nu au nici o legatura cu ce postez eu,sau sa sperii pe cineva.

Nu cred ca era necesar sa ma iei la PL pentru precizare(postare),poate ma insel.

Ce a fost cu vechiul user a fost si nu era neaparat necesar sa ajungem iar la certuri.

Voi nu puteti oare sa considerati postarile mele ca pe niste pareri si nu ca subiecte de Cearta?

De fiecare data cand spun ceva mai ''dur'' voi si interpretati cum nu trebuie.(De ex :asta iar are samanta de scandal in el,este un exemplu nu ceva interpretabil).

Oi fi eu ciudat nu zic nu,dar cum sunt eu ciudat pentru voi,cateodata nici eu nu va inteleg pe voi(de zici ca va stau in gat).

PS: a denigra=a defaima :rax2 :rax2

Si daca tu nu ne intelegi, ar trebui sa ne schimbam noi astia mai multi ? Sau tu ? 

P.S. Si ? Unde e denigrarea= defaimarea la tine ? 

Postat

Am mai fost un coleg care a mai facut o recenzie in numele unui prieten pe alt topic si nu sa facut deloc tam-tam. :no2

Brigadierule, asta e o recenzie facuta in numele prietenului tau Gogu cel mic ? :D Te intreb ca totusi nu sint lamurit de un aspect si anume : Acum vreo 20 si ceva de ani si mie imi povestea bunicul despre niste fatuci care prestau pe bani. Ma gandeam sa iti urmez exemplul si sa incerc sa identific acele fete pe site si sa le fac recenzie....

Pai bre nea Gabitule ce facem acum ii promovezi acum pe cei noi ?Siii denigrezi pe altii(stie aici la cine ma refer). :pope

JH tu din cate vad vad eu incerci sa te razbuni pe mine pentru ultima contrazicere dintre noi de pe alt topic. :thinking

In concluzie:Recenzia mea este Mincinoasa si credeti-l fratilor pe ala de mai sus ca zice adevarul. :jackass

Ce am scris in Concluzie ma refeream la userul skypexvr,ca iar se intelege aiurea

Edit:In concluzie:Recenzia mea este Mincinoasa si credeti-l fratilor pe ala de mai sus,adica pe skypexvr ca zice adevarul.

Postat

Nu,trebuie sa existe un echilibru intre noi nu trebuie sa va dati voi dupa mine.E nu am darul naratiunii al lui JH sa ma fac mereu inteles,de aceea apar confuzii mereu de la voi.

Postat

Ce am scris in Concluzie ma refeream la userul skypexvr,ca iar se intelege aiurea

Edit:In concluzie:Recenzia mea este Mincinoasa si credeti-l fratilor pe ala de mai sus,adica pe skypexvr ca zice adevarul.

Si unde e recenzia facuta de un prieten de-al lui ? 

Postat

E specificat acolo de recenzia unui prieten de al lui?

Postat

Interpreteaza cum vrei atunci ca nu mai stau sami bat capul sa ma fac inteles.

Postat

Iar postezi fara oprire?

Postat

Medicamente, medicamente !!!

Postat

nu vreau sa intervin...dar...nu inchidem acest topic..ca oricum nu se intelege nimic din el 

Postat

nu vreau sa intervin...dar...nu inchidem acest topic..ca oricum nu se intelege nimic din el

Mai exista vreun topic din care sa se inteleaga ceva?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...