Sari la conținut

Antonia 0732657834

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

mmmm, nu faceti asocierea asta, va rog, obi imi gasesti un alt nume te rog? schimbam in regina diminetii?

• Oras:bangkok
Postat

regina diminetii e ciorba de burta, hai sa fim seriosi.

nu te lua dupa georgi si gabi, termenul de regina noptii nici la puscarie nu se mai foloseste, e depasit de vreme , 

regina noptii ramine. te prinde bine,altfel il inlocuim cu liliaca noptii sau vampira nocturna.

• Like 1
Postat

ok, asa ramane, dar cu pozele ce facem???? sa nu imi zici ca ai uitat de ele, pup

regina diminetii e ciorba de burta, hai sa fim seriosi.

nu te lua dupa georgi si gabi, termenul de regina noptii nici la puscarie nu se mai foloseste, e depasit de vreme , 

regina noptii ramine. te prinde bine,altfel il inlocuim cu liliaca noptii sau vampira nocturna.

Postat

ok, asa ramane, dar cu pozele ce facem???? sa nu imi zici ca ai uitat de ele, pup

pozele sint pe drum . nu am uitat de ele ,te las pe tine sa le postezi daca o sa iti placa.

Postat

pozele sint pe drum . nu am uitat de ele ,te las pe tine sa le postezi daca o sa iti placa.

imi plac, le postez acum

Postat

Buna dragii mei, voi posta acum fotografii care au fost facute de OBIECTIV si ii multumesc frumos

post-123843-0-35202900-1412602461_thumb.jpg

post-123843-0-60463500-1412602475_thumb.jpg

post-123843-0-09951200-1412602487_thumb.jpg

post-123843-0-64874000-1412602501_thumb.jpg

post-123843-0-73052000-1412602520_thumb.jpg

• Like 4
Postat

poze noi care mi-au fost facute de OBIECTIV, pup Obi si te astept pe la mine :gifs_ojos​ 

post-123843-0-77120100-1412693215_thumb.jpg

post-123843-0-70703500-1412693230_thumb.jpg

• Like 5
Postat

mi-am luat 2 zile de vacanta, va pup dulce, am sa fiu disponibila sambata sau duminica

Postat

programul meu incepe zilnic la ora 10 sau 11 si se incheie noaptea pe la ora 2sau 3, in weekend incerc sa stau mai mult pe timp de noapte  ofer masaj, sex oral si sex normal la pretul de 100 ron o finalizare si 200 ron ora la mine acasa  , fac si deplasari

• Like 2
  • Telefon: ovidelboss
  • Telefon: ovidelboss
Postat

O intrebare esti singura la locatie... eu sunt cam timid si asi prefera daca esti singura

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Fara suparare dar pozele alea marca obectiv mi se par niste porcarii , facute "artistic" in stilul interbelic probabil , in loc sa ma excite m-apuca nostalgia si depresia cand ma uit la ele  :angry  

• Like 1

Postat

Fara suparare dar pozele alea marca obectiv mi se par niste porcarii , facute "artistic" in stilul interbelic probabil , in loc sa ma excite m-apuca nostalgia si depresia cand ma uit la ele  :angry  

si mie ,tot fara suparare imi place numele tau.spune multe despre tine.data viitoare poate in loc de poze voi baga niste manele sa te mai inveselesti.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...