rrammy Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Si eu o caut! Dar daca zici ca sa schimbat.... Link spre comentariu
rrammy Reputație: 0 Postat Ianuarie 20, 2016 Partajează Postat Ianuarie 20, 2016 Numar nou crva? Link spre comentariu
makato3010 Reputație: 7 Postat Februarie 11, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 11, 2016 Am fost eu acum ceva ani...e f curate, este o bbw adevarata, locatia era pe langa rondul alba iulia...te lasi in dreapta spre dristor....unde sunt terasele...am trecut de cateva ori pe la ea. am fost incantat ca face totul cu placer, nu se uita la ceas, este amabila..si se fute bine. NU face anal, am intrebat-o...pt alte detalii va stau la dispozitie frati confutaciosi. Eu unul o recomand iubitorilor de bbw. CIOCANE TARI !!! Link spre comentariu
capmare Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 14, 2016 Știe cineva dacă mai prestează doamna? Link spre comentariu
capmare Reputație: 0 Postat Septembrie 20, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Mai prestează? Link spre comentariu
davids379 Reputație: 0 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 daca mai presteaza,ce numar are??? Link spre comentariu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 Am fost eu acum ceva ani...e f curate, este o bbw adevarata, locatia era pe langa rondul alba iulia...te lasi in dreapta spre dristor....unde sunt terasele...am trecut de cateva ori pe la ea. am fost incantat ca face totul cu placer, nu se uita la ceas, este amabila..si se fute bine. NU face anal, am intrebat-o...pt alte detalii va stau la dispozitie frati confutaciosi. Eu unul o recomand iubitorilor de bbw. CIOCANE TARI !!!Eu o cunosc pe Adela de cand si-a inceput cariera,pe str...Masina de paine in spate la A.C.R Bucur-obor. Ma uimeste ca inca se mai intreaba de ea. Link spre comentariu
andrei345 Reputație: 0 Postat Decembrie 7, 2016 Partajează Postat Decembrie 7, 2016 in ultima vreme cineva? Link spre comentariu
capmare Reputație: 0 Postat Februarie 14, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 14, 2022 Mai prestează știe cineva? 1 Link spre comentariu
_piticu_ Reputație: 592 Postat Februarie 14, 2022 Oras:București Oras:București Partajează Postat Februarie 14, 2022 au trecut doar 5 ani de la ultimele întrebări tardive de „mai lucrează”... să mai treacă un cincinal poate aveți noroc zic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum