Sari la conținut

Eleganta cica 0742317064

Postări Recomandate

• Proffmod a schimbat titlul în Eleganta cica 0742317064
  • Membru Premium
Reputație: 12106
  • Oras:Nicăieri
  • Oras:Nicăieri
Postat
Acum 5 ore, Labix a spus:

Dacă te interesează, înseamnă că ai vorbit deja așa că pune ce ți-a spus ca servicii, prețuri și locație. Dacă ai pus doar un link, sună a reclamă și nu meriți ajutorul. 

În plus, a trebuit să modifice titlul un moderator, măcar atât ai fi putut scrie corect, având atâtea topice ca exemplu. 

Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. 

"Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield 

Reputație: -1
  • Oras:Buzau
Postat
Acum 9 ore, Criticul a spus:

Dacă te interesează, înseamnă că ai vorbit deja așa că pune ce ți-a spus ca servicii, prețuri și locație. Dacă ai pus doar un link, sună a reclamă și nu meriți ajutorul. 

În plus, a trebuit să modifice titlul un moderator, măcar atât ai fi putut scrie corect, având atâtea topice 

Dai mesaj sa vezi ce face,ma interesează ca arată mai diferit decât ce am mai văzut 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Poze "imprumutate" de la OnlyXandra.

Regula numarul 1 pe Publi ( si in viata) : daca pare prea frumos sa fie adevarat, atunci nu este.

Reputație: -1
Postat
Acum 3 ore, hamstring a spus:

Poze "imprumutate" de la OnlyXandra.

Regula numarul 1 pe Publi ( si in viata) : daca pare prea frumos sa fie adevarat, atunci nu este.

Tu ai dreptate,dar nu prea seamănă cu cea care ai zis dar oricum nu cred ca e ca n poze de aia ma și interesa

• Oras:Toată tara
  • Oras:Toată tara
Postat
La 18.08.2026 la 21:42, Labix a spus:

Tu ai dreptate,dar nu prea seamănă cu cea care ai zis dar oricum nu cred ca e ca n poze de aia ma și interesa

Sefule dupa ce ca esti prost mai si semnalizezi. 

Ai încercat sa iti faci reclama. Nu ți-a mers. Acum deja spui ca nu seamănă mai ales ca e poza furata de la Xandra. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare