Sari la conținut

0724941769 - NEW ELENA


Vizitator sexaddict

Postări Recomandate

  • Oras:unirii
  • Oras:unirii

Buna ziua dragiilor vreau sa va anunt ca am lipsit putin deoarece imi schimb locatia si incepand de luni o sa fiu prezenta pt voi iubitii mei .Ma gaziti la acelasi nr de tel dar adresa o sa o comunic telefonic de luni !! Va pup cu mult drag si astept sa ne revedem !! Pupici multi :)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut,

din prezentarile facute asi vrea sa ii fac o vizita domnisoarei. Un mic inconvenient este ca sunt in strainatate si vroiam sa o sun inainte pentru a programa ceva... insa nu raspunde. Imi poate spune cineva daca anuntul ei sau nr de tel. mai sunt de actualitate?

 

Mersi

VRXX46

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare confrati!


 


Am punctat la dsoara Elena si la Horoscop si la noua locatie care acum este pe langa celebra Zvon Cafe. Programat si ajuns la locatie (noua), locuri de parcare ok. De precizat ca Elena e cam greu de gasit, de multe ori am vorbit cu colege de ale ei care imi spuneau cand o gasesc.


 


Corp: 9. Bine proportionata, sani maricei, frumusei, nu e slim...per ansamblu e ok


Faţa: 9 Draguta, are ceva placut 


Igiena: 10. Nimic de reprosat, am vazut ca au fost careva discutii pe aici, dar la mine nu a fost cazul- Elena era epilata si nici urma de mirosuri sau sani sarati etc.


Locatie 9. Au fost ok ambele locatii cu tot ce este nevoie-papuci, gel, prosop uscat etc. Locatii obisnuite, nimic special 


Oral 8 Oral bunicel, neprotejat, dar mai are de invatat (dupa spusele ei ar avea un an de cand activeaza, poate mai trebuie sa exerseze)


Normal 9. O prestatie normala, nu iesita din comun. Se misca binisor, m-a invitat si pe comoda din camera sa i-o trag, vine ea cu idei. Am schimbat mai multe pozitii si am finalizat pe sani.


GFE 9. Fk ok, intre numere am povestit, e destul de vorbareata. Se poarta frumos, isi da interesul sa te faca sa te simti bine.


 


Pretul a fost de 250/2 finalizari, de anal nu am intrebat.


 


Per total o experienta buna!


 


Ciocane tari!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
New  Elena

 

La domnisoara  Elena ramasesem dator cu o finalizare de anul trecut cand  m-am facut de ras alaturi de o femeie frumoasa. De data asta am revenit hotarat sa duc treaba la bun sfarsit si spre mandria mea chiar am si reusit.

Sa incepem cu inceputul :) am ajuns la Elena dupa un tel la numarul de sus , locatia este pe Decebal Zvon Cafe. Ajung la usa cu pricina , intru si dupa usa ce sa vezi o alta Elena , am crezut ca este vorba de alta fata dar ma resemnasem in mintea mea era la fel de frumoasa :)

O tipa blonda , bine proportionata, forme frumoase  , ochi calzi , o piele foarte fina , o tipa foarte ingrijita .

Intre timp m-am obisnuit cu lumina si am constatat ca era aceeasi Elena la fel de frumoasa dar cu alta coafura care o schimba total , parca este o alta persoana :) 

Ea a fost mai rapida si m-a recunoscut , ne-am bucurat de revedere , am povestit despre una despre alta , am revenit de la dus si m-am lasat purtat de bucuria  momentului.

Am beneficiat de un oral neprotejat , putin FK , si normal protejat lady on top si misionar.

De data asta am reusit sa finalizez , a fost un  moment frumos cu o fata frumoasa si sexy si chiar daca nu as fi reusit sa am finalitate tot nu mi-ar fi parut rau dupa timpul  petrecut cu Elena.

 

Locatie  -  8

Aspect  -  9

Atitudine  -  10

Oral  -  8

Normal  -  8.5

GFE  -  9

Igiena  -  10

Experienta  -  9.5

 

Elena nu este o tipa care sa exceleze la probele fizice :) nu este o tipa potrivita pentru o descarcare  rapida , nu poti face maraton sexual sau hardcore cu ea. In schimb poti petrece niste momente frumoase alaturi de o prietena cu care mai imparti si perna uneori :)

 

Rocker 27

  • Like 13
  • Minus 10
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna da Elena lucreaza insa cu circuit inchis !!Da.i mesaj pe tel si spune,i ca ai mai fost la ea si e ok !!!Pupici :girly  :girly

 

Salutare!

 

A mai fost cineva pe la Elena? Nu este de gasit la telefon....poate s-a retras? Chiar as fi vrut sa mai trec pe la aceasta dameza...

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna ziua dragiilor !! Vroiam sa vorbesc putin despre ce scrie mai sus ,,referitor la domnul Camcas ,i,am rasp la tel spunandu.i serviciile                        care le ofer si cadoul pe ora ,,acum domnul mi.a cerut sa,i fac CIM si Anal ....ceea ce eu nu fac !!Deci de aici si notele  lui pt mine.....................   Sunt atatea oferte de la alte fete care fac anal ci CIM ,,nu inteleg de ce insista  atat pentru ca eu nu fac !!Am clienti foarte draguti la care tin si care stiu ca sunt cu igiena impecabila deci nu e loc de minciuni !!  Va multumesc din suflet celor care sunt tot timpul langa mine si nu lasa loc la alte persoane  sa minta mai ales cei cu conturi abia facute !!  Va pup dulcee si va astept cu mult drag !!Saptamana asta sunt  de luni pana vineri de    

la ora 10 pana la 18 !! :girly  :girly  :kiss3  :kiss3  :kiss3

ok.

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut la toti!


 


Ramas dator dsoarei Elena cu o recenzie!!!


Dupa cum am mai scris si in recenzia anterioara, Elena este o prezenta agreabila, dar cam greu de gasit! De cateva luni lucreaza doar cu circuit inchis, a fost nevoie sa.i reamintesc ca am trecut pe la ea ca sa imi fac o programare. Sunat la numarul 0724941769, locatie pe Calea Vitan, usor de gasit, cu locurile de parcare ceva probleme, dar eu am fost norocos sa prind unul liber cat mi-am facut de cap cu Elena.


 


Elena o blonda voluptoasa cam spre 30 de ani, desi ea sustine 25-26 (nu mai retin), forme frumoase cu sani mari, usor lasati, dar deloc deranjant. M.a primit imbracata ca in ultima poza de imi venea sa sar pe ea direct. Este destul de draguta, si gandeste matur, stie ce vrea de la viata si chiar ai ce sa discuti cu ea.


Intrat in garsoniera, de 5 stele de altfel, cu baie impecabila, am stat putin de vorba, am povestit despre ce am mai facut fiecare de la ultima noastra intalnire. Mentionez ca Elena nu lucreaza singura, o are colega pe http://nimfomane.com/forum/topic/26606-lucia-0733838245-unirii/, care nu era in apartament (nu stiu ce se intampla daca  ambele fete au clienti la aceasi ora, dar nu e problema noastra asta). 


 


Actiune:


Revenit de la dus incepem treaba, cu usoare sarutari pe corp reciproce, dupa care Elena da prosopul la o parte si il i.a pe junior la un oral neprotejat, usor fara graba, cu lins oua, schimbari de ritm de simteam ca explodez. Montam cauciucul si incepem cu ea deasupra, dupa care trecem la misionar si finalizez glorios intr-un umeri-craci avand in fata privelistea cu sanii frumosi ai fetei. Am stat imbratisati cam vreo 5-10 minute discutand despre diferite prostii, barfe etc. Mergem amandoi la dus, ca sunt multe grade afara, dar mai ales s.a incins atmosfera de la futaiul tocmai terminat.


Incepem nr 2 in aceasi nota, mai intai cu un oral neprotejat sa.l trezim pe junior, dupa care trecem la o caprita si da.i in curul ala, contre ca lumea, gemete usoare, naturale, scartiie patul...Imi propune sa schimbam (o cam durea), trecem pe lateral, pe un scaun si in final eu deasupra....Finalizez si iar mai stam asa imbratisati ca doi amanti. Merg la dus, ca eram tot transpirat, ma imbrac si plec multumit.


  


Locatie: 9,5 Garsoniera f ok, aerisita, cu tot ce trebuie, patul matrimonial, generos. Baie ireprosabila, poate un pic prea cald in camera de lucru.


Elena: 9  Nu e nicio urma de indoiala ca Elena e escorta de calitate. Arata bine, cam la 1,70, sani frumosi, fund ok, nu e slim, dar nici nu are kg in exces. E draguta la fata. Epilata, cremuita, nicio problema in legatura cu igiena.


Sex oral: 9,5  Un oral neprotejat lent si "soft", cu atentie la zonele adiacente.S.a implicat ca lumea de aceasta data, si acum imi aduc aminte cu placere. Cu siguranta ca a fost mai bine executat fata de datile trecute. A mai invatat, e evident.


Sex normal: 9,5 Foarte deschisa la pozitii, nu a comentat. Stramta, doar la capra mi.a sugerat sa schimbam ca am vazut ca o cam chinuiam. E destul de naturala, nu geme aiurea si nu cred ca poate fi mecanica, in sens ca daca ii place de tine - iese futai bun, daca nu - nu iese nimic.


GFE: 9  S.a implicat, a fost preocupata sa ma simt bine. M.am simtit ca la o amanta!


Halat: 250 RON pentru aproximativ o ora si 10 minute, achitati la final.


 


Recomandari: De revenit clar! Cu siguranta ca isi merita banii, daca se implica cum a facut.o cu mine. O experienta foarte ok!

  • Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...