Sari la conținut

Mary nimfomana 0763838565 si 0723869361

Postări Recomandate

• Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Buna dimineata!Eu m am trezit de la ora 6 ,daca ar fi dupa mine  as veni de la ora 7.Metroul insa face figuri si ajung cand vrea el.Plus ca ador cat mai de dimineata sa fac sex.Si nu cred ca puteti fi  disponibili voi la asemenea  ora.

Lasand gandurile mele deoparte,sunt in Amzei,de la ora 9 pana n ora 18,30.Folositi va imaginatia cu mine si ascultati ma :degetelele voastre in pasa ,oralul adanc hard sau mai putin,pasa si fund (prezervativ).....Muzica ,oglinda,scaunelul,jucariile  ne pot influenta zic eu imaginatia.

Inca un lucru important: cei care sunt pe soft soft  soft  gen Glen Mederios sa nu vina.Nu pot face dragoste!As putea pe muzica rock mai degraba cu: tras de par ,palmute,scuipata de corp....Va pup si  o zi cu aer conditionat!

Esti CRIMINALAAAAAAAA...!!

Daca chiar vrei sa te viziteze lumea asa de dimineata,baga si tu o oferta pe timp de vara,ceva gen:"pana in ora 10:00,o ora coasta 100 ron"sa vezi coada la tine,o sa vina futaciosi de la 04:00 sa faca liste de asteptare :laugh2 :laugh2 :laugh2 .

Acu' serios vb,esti buna rau :kiss3 :hug1 si succes!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Buna Mary,

As fi interesat de o vizita la tine luni dimineata la 7.30.Se poate?

Specific ca ne-am cunoscut.

Astept raspuns aici pana la ora 17.30.

Multumesc si o zi frumoasa in continuare.

Buna!Lasa mi mesaj maine dimineata pe nr de conex  pana ora 6 si spune mi cine esti ca sa notez.Da ,ne vedem luni dar trebuie sa stiu nr .Seara frumoasa!

Link spre comentariu

Daca ar raspunde la telefon sau sms ar fi si mai bine. Astept in continuare :slap2

Buna,lasa sms pe nr de conex dimineata .Pe el sunt mai putine nr de tel si mesaje.Iarta ma te rog ca n am reusit sa ti raspund,dar incerc sa raspund la fiecare.

Link spre comentariu

hmmm, pai sa ma conformez si eu, pentru o vizita "la prima ora": am trimis azi (sambata, ora 15.35) sms de pe un vodafone cu 94 in coada. daca se poate marti, e bine, daca nu - cand zici tu (adica astept reply la sms).

uite, cu ocazia asta, poate instituim astfel o modalitate mai usoara de a face programari, utila si altora :)

Link spre comentariu

gata, punct ochit punct lovit. mi-a dat tipa sms inapoi, ca ne putem vedea si azi m-am conformat. deci e buna modalitatea asta de contact, la ea. sunati si daca nu raspunde, lasati mesaj ca (cel putin in cazul meu) vor fi rezultate pozitive.

nu mai repet adresa, conditii, cada, etc.

repet doar ce m-a impresionat cel mai mult: asa cum au mai zis si multi altii, femeii ii place sa faca sex sau imita perfect chestia asta.

i se potriveste numele de nimfomana. dau doar un exemplu: i-am zis eu ca as mai vrea o data si inca o data, iar ea a replicat ca "la fel".

deci daca vreti sa futeti mult, "de toti banii", sa stiti ca are balta peste. doar sa faceti click cu ea, adica sa va tina si pe voi balamalele.

a, si inca ceva: tipa asculta Metallica. bravos doamna!!!

Link spre comentariu

gata, punct ochit punct lovit. mi-a dat tipa sms inapoi, ca ne putem vedea si azi m-am conformat. deci e buna modalitatea asta de contact, la ea. sunati si daca nu raspunde, lasati mesaj ca (cel putin in cazul meu) vor fi rezultate pozitive.

nu mai repet adresa, conditii, cada, etc.

repet doar ce m-a impresionat cel mai mult: asa cum au mai zis si multi altii, femeii ii place sa faca sex sau imita perfect chestia asta.

i se potriveste numele de nimfomana. dau doar un exemplu: i-am zis eu ca as mai vrea o data si inca o data, iar ea a replicat ca "la fel".

deci daca vreti sa futeti mult, "de toti banii", sa stiti ca are balta peste. doar sa faceti click cu ea, adica sa va tina si pe voi balamalele.

a, si inca ceva: tipa asculta Metallica. bravos doamna!!!

te-ai intimidat...pret..?? note ceva...???

Link spre comentariu

te-ai intimidat...pret..?? note ceva...???

da, m-am intimidat si imi tremura genunchii si acum, dupa vizita asta...

dar am zis ca tot ce s-a scris anterior e corect si "nu mai repet adresa, conditii, cada, etc". iar sa o iau de la capat, sa fiu redundant? da, dar doar in ceea ce priveste incadrarea la "nimfomane". ar trebui pusa pe homepage-ul forumului!!!  :bow

Link spre comentariu

Daca asculta Metallica clar ma potrivesc cu ea deja intrun punct important. Therefore o sa mai insist cu telefonul / SMS (singura programare facuta cu ceva timp in urma a anulat-o ea, din fericire cu destule ore inainte asa ca nu fu bai).

Link spre comentariu

Pentru pretendentii din alte orase iti poti face timp.sau nu avem sanse sa ajungem la tine

Buna,desigur!Cu unii am vorbit  pe yahoo si  asa am stabilit o intalnire.Nu fac diferenta de nimeni!Lasa sms (dimineata) si stabilim c o zi inainte ,nu stiu ce raspuns ti as da daca  suni pe la ora 15 ,spre exemplu.

Link spre comentariu

Ne anunti te rog programul pt zilele acestea!?

Te am sunat astazi pe ambele numere insa tel erau inchise. De asemenea ti am trimis si sms...vineri ora 8 dimineata se poate o programare?

Multumesc anticipat pt rasp!

Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Ne anunti te rog programul pt zilele acestea!?

Te am sunat astazi pe ambele numere insa tel erau inchise. De asemenea ti am trimis si sms...vineri ora 8 dimineata se poate o programare?

Multumesc anticipat pt rasp!

Momentan are o problema. Nu va poate raspunde la telefoane sau sms.

Link spre comentariu

Buna ,asa i  de miercuri a intervenit o prb  .Voi fi doar pana n ora 14 apoi plec...Ceva legat de fam  altfel nu lipseam..De saptamana viitoare reiau programul ca deobicei   9-18,30.

Link spre comentariu

Buna Lary,

Spune-mi, te rog, daca esti disp in seara asta.

Ms. R

Buna!Daca nu te deranjeaza ,crezi ca ai putea sa scrii sms pe tel .?..Eu ma uit pe ele si raspund.Nici nu mi a trecut prin minte ca se lasa aici sms pentru intalnire.

N am putut raspunde deoarece am avut prb cu netul.O zi frumoasa!

Link spre comentariu

Buna,azi nu stau mult.Am venit pentru intalnirile planuite ,imi place sa ma tin de promisiune.Apoi am stabilit ceva si fun.De maine sunt fara probleme.Va pup si  faceti ce va trece prin minte.

Link spre comentariu

Buna!V as primi dar  au ajuns cu zugraveala si pe holul meu.Dupa 2 zile vad cum stau lucrurile si va anunt.Ma feresc de publicitate si tocmai nu vreau sa fac nici voua probleme ,nici mie.

Oricum trebuie sa ajunga si la etajele de mai sus cu zugraveala...Va rog sa ma intelegeti si sa nu va suparati ca nu va pot primi.Va pup!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...