Sari la conținut

Bianca roscata hot

Postări Recomandate

• Telefon: 0721620936
  • Oras:Constanta
  • Telefon: 0721620936
  • Oras:Constanta

Buna seara Futaciosi !

Proaspat intors de la aceasta mica sirena... sunat ...programat... am avut impresia la telefon ca e sictirita...dar aparentele insheala ca intotdeauna...si dupa ce am ajuns la dansa..mi-a explicat situatia...si de fapt e super ok sirena ,comunicativa...zambareata... !

am luat un numar... si a inceput cu un oral foarte ok... nu m-a grabit... a asteptat indicatiile mele cand sa puna cauciucul...atenta in apropierea zonelor adiacente...adica pe linia dintre coite si fund... lins frumos...oral fara deep dar nici nu am simtit nevoia...foarte ok ,dulce si cald,umed!

dupa vreo 10 15 min de oral...am cerut sa se puna balonasul...se umezeste natural...dar a folosit si lubrifiant.Am inceput cu Lady on top la cererea mea...[te intreaba tot timpul cum vrei oralul,normalul].

se misca ok... am schimbat in misionar unde am si finalizat in balonas!

Note  :

Locatie : 9 .. foarte curat si modern avand in vedere ca locatia e intr-un blioc mai vechi.nu am trecut pe la baie ca i-am zis de la telefon ca ma fac fresh de acasa...dar a specificat ca pot face si la ea...nu stiu daca ea a facut dus dar cu siguranta nu am depistat absolut nici un miros neplacut!

Fata : 9  .. dragutica ,miniona .piele catifelata si curata!

Oral : 9 ... poate data viitoare baga si oole in seama si un deep cat de cat.

Normal : 8 ... se poate si mai bine ,are potential!

Gfe : 10 ... foarte amabila,zambitoare ... pro client.

Raport pret/calitate excelent! cadou 1 nr 70 Ron /30 de min.   1 ora/150 60 de min.

De revenit: ?   cu siguranta... poate maine daca imi termin cu alergatura ... am inteles ca sta pana pe la 1...2 noaptea. 

Ps : zona ciresica ... te indruma ea foarte usor cum sa ajungi la locatie!

Spor la ciocane!

• Like 6
Link spre comentariu

Buna seara Futaciosi !

Proaspat intors de la aceasta mica sirena... sunat ...programat... am avut impresia la telefon ca e sictirita...dar aparentele insheala ca intotdeauna...si dupa ce am ajuns la dansa..mi-a explicat situatia...si de fapt e super ok sirena ,comunicativa...zambareata... !

am luat un numar... si a inceput cu un oral foarte ok... nu m-a grabit... a asteptat indicatiile mele cand sa puna cauciucul...atenta in apropierea zonelor adiacente...adica pe linia dintre coite si fund... lins frumos...oral fara deep dar nici nu am simtit nevoia...foarte ok ,dulce si cald,umed!

dupa vreo 10 15 min de oral...am cerut sa se puna balonasul...se umezeste natural...dar a folosit si lubrifiant.Am inceput cu Lady on top la cererea mea...[te intreaba tot timpul cum vrei oralul,normalul].

se misca ok... am schimbat in misionar unde am si finalizat in balonas!

Note  :

Locatie : 9 .. foarte curat si modern avand in vedere ca locatia e intr-un blioc mai vechi.nu am trecut pe la baie ca i-am zis de la telefon ca ma fac fresh de acasa...dar a specificat ca pot face si la ea...nu stiu daca ea a facut dus dar cu siguranta nu am depistat absolut nici un miros neplacut!

Fata : 9  .. dragutica ,miniona .piele catifelata si curata!

Oral : 9 ... poate data viitoare baga si oole in seama si un deep cat de cat.

Normal : 8 ... se poate si mai bine ,are potential!

Gfe : 10 ... foarte amabila,zambitoare ... pro client.

Raport pret/calitate excelent! cadou 1 nr 70 Ron /30 de min.   1 ora/150 60 de min.

De revenit: ?   cu siguranta... poate maine daca imi termin cu alergatura ... am inteles ca sta pana pe la 1...2 noaptea. 

Ps : zona ciresica ... te indruma ea foarte usor cum sa ajungi la locatie!

Spor la ciocane!

Buna dragul meu ma bucur enerom de mult ca te ai simtit bine in compania mea ...Sper sa n - e mai vedem si cu siguranta voi incerca si cu deep asa cum iti doresti ... pupiciiii :*

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...