victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Mhm, mda. Auzi. Sutien. Hahahahahaha...... Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Noiembrie 24, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 24, 2016 Mhm, mda. Auzi. Sutien. Hahahahahaha...... 1 Link spre comentariu
nemo Reputație: -118 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Victor n-ai inteles bine.Subiectul in poza erau diamantele de la cruciulita de aur. Asta ca sa ne mai destindem la sfarsit de saptamana Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Noiembrie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 !!! 3 Link spre comentariu
135792468 Reputație: 445 Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Dar ce număr de telefon are? Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Dar ce număr de telefon are?momentan asta 0734503754 Link spre comentariu
pool75 Reputație: 29 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:unde vreau... Oras:unde vreau... Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 Roscovano...bine ca pui poze....sa ne ademenesti...dar nr de tel...cadou....etc...nu i frumos...posteaza tot tacamul:))) Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Noiembrie 25, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 SERVICIILE MELE SUNT :Sex oral np .. sex normal .. masaj de relaxare .. si mici fantezii ... Ma puteti contacta la nr de tel : 0734503754..:* Link spre comentariu
popescu940 Reputație: 24 Postat Noiembrie 27, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 o actualizare de preturi? Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Noiembrie 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 27, 2016 o actualizare de preturi?FIN e 70 de lei si ORA 150 ..... Link spre comentariu
mariusrfr Reputație: 911 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Bună, până la ce oră lucrezi astăzi? Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Noiembrie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Bună, până la ce oră lucrezi astăzi?Buna pana la 02 : 00 Link spre comentariu
mariusrfr Reputație: 911 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Buna pana la 02 : 00Perfect. ..Îmi recomanzi o pensiune aproape de tine? Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 De ce ti-ai platit ba nene cont de boss cu acces la mesagerie privata cand scopul tau in viata e sa discuti treburile particulare pe topicul public? 2 3 Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Noiembrie 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Noiembrie 28, 2016 Perfect. ..Îmi recomanzi o pensiune aproape de tine?Sigur in satu de vacanta aproape de dobrogea Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Decembrie 4, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 4, 2016 Azi sunt disponibila de la ora 13 : 00 Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Decembrie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 5, 2016 ::::: 3 Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Decembrie 6, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 6, 2016 .. Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 7, 2016 ": 2 Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Decembrie 11, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 11, 2016 :"" 1 Link spre comentariu
insuficientul Reputație: 839 Postat Decembrie 11, 2016 Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Telefon: 0721620936 Oras:Constanta Partajează Postat Decembrie 11, 2016 Buna seara Futaciosi !Proaspat intors de la aceasta mica sirena... sunat ...programat... am avut impresia la telefon ca e sictirita...dar aparentele insheala ca intotdeauna...si dupa ce am ajuns la dansa..mi-a explicat situatia...si de fapt e super ok sirena ,comunicativa...zambareata... !am luat un numar... si a inceput cu un oral foarte ok... nu m-a grabit... a asteptat indicatiile mele cand sa puna cauciucul...atenta in apropierea zonelor adiacente...adica pe linia dintre coite si fund... lins frumos...oral fara deep dar nici nu am simtit nevoia...foarte ok ,dulce si cald,umed!dupa vreo 10 15 min de oral...am cerut sa se puna balonasul...se umezeste natural...dar a folosit si lubrifiant.Am inceput cu Lady on top la cererea mea...[te intreaba tot timpul cum vrei oralul,normalul].se misca ok... am schimbat in misionar unde am si finalizat in balonas! Note :Locatie : 9 .. foarte curat si modern avand in vedere ca locatia e intr-un blioc mai vechi.nu am trecut pe la baie ca i-am zis de la telefon ca ma fac fresh de acasa...dar a specificat ca pot face si la ea...nu stiu daca ea a facut dus dar cu siguranta nu am depistat absolut nici un miros neplacut!Fata : 9 .. dragutica ,miniona .piele catifelata si curata!Oral : 9 ... poate data viitoare baga si oole in seama si un deep cat de cat.Normal : 8 ... se poate si mai bine ,are potential!Gfe : 10 ... foarte amabila,zambitoare ... pro client.Raport pret/calitate excelent! cadou 1 nr 70 Ron /30 de min. 1 ora/150 60 de min. De revenit: ? cu siguranta... poate maine daca imi termin cu alergatura ... am inteles ca sta pana pe la 1...2 noaptea. Ps : zona ciresica ... te indruma ea foarte usor cum sa ajungi la locatie! Spor la ciocane! 6 Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Buna seara Futaciosi !Proaspat intors de la aceasta mica sirena... sunat ...programat... am avut impresia la telefon ca e sictirita...dar aparentele insheala ca intotdeauna...si dupa ce am ajuns la dansa..mi-a explicat situatia...si de fapt e super ok sirena ,comunicativa...zambareata... !am luat un numar... si a inceput cu un oral foarte ok... nu m-a grabit... a asteptat indicatiile mele cand sa puna cauciucul...atenta in apropierea zonelor adiacente...adica pe linia dintre coite si fund... lins frumos...oral fara deep dar nici nu am simtit nevoia...foarte ok ,dulce si cald,umed!dupa vreo 10 15 min de oral...am cerut sa se puna balonasul...se umezeste natural...dar a folosit si lubrifiant.Am inceput cu Lady on top la cererea mea...[te intreaba tot timpul cum vrei oralul,normalul].se misca ok... am schimbat in misionar unde am si finalizat in balonas! Note :Locatie : 9 .. foarte curat si modern avand in vedere ca locatia e intr-un blioc mai vechi.nu am trecut pe la baie ca i-am zis de la telefon ca ma fac fresh de acasa...dar a specificat ca pot face si la ea...nu stiu daca ea a facut dus dar cu siguranta nu am depistat absolut nici un miros neplacut!Fata : 9 .. dragutica ,miniona .piele catifelata si curata!Oral : 9 ... poate data viitoare baga si oole in seama si un deep cat de cat.Normal : 8 ... se poate si mai bine ,are potential!Gfe : 10 ... foarte amabila,zambitoare ... pro client.Raport pret/calitate excelent! cadou 1 nr 70 Ron /30 de min. 1 ora/150 60 de min. De revenit: ? cu siguranta... poate maine daca imi termin cu alergatura ... am inteles ca sta pana pe la 1...2 noaptea. Ps : zona ciresica ... te indruma ea foarte usor cum sa ajungi la locatie! Spor la ciocane!Buna dragul meu ma bucur enerom de mult ca te ai simtit bine in compania mea ...Sper sa n - e mai vedem si cu siguranta voi incerca si cu deep asa cum iti doresti ... pupiciiii 1 Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Decembrie 12, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 12, 2016 .,. 9 Link spre comentariu
titishor Reputație: 35 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 13, 2016 FK? Link spre comentariu
roscata sexi Reputație: 287 Postat Decembrie 14, 2016 Telefon: [email protected] Oras:constanta Telefon: [email protected] Oras:constanta Partajează Postat Decembrie 14, 2016 FK?Da :: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum