fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Mai 4, 2014 Nu cunosc notiunea de "troll", iar ce am spus este foarte adevarta, momentan ma documentez si incerc sa aflu mai multe despre cei inscrisi aici. Apoi voi spune oful meu. Va rog sa ma ajutati in demersul meu, deoarece pe aceasta fata am iubit-o foarte mult.Alt viril care s-a indragostit de o prostituata traim intr-o lume nebuna !
roberto Reputație: 4138 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2014 Pffff...tu esti mai praf decat Sahara
andreutza21 Reputație: 391 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2014 aolo...iar incepe circul Oare cand se va incheia/ Vere, nu vrei sa ne cunoastem mai bine?Poate te ajut sa o uiti pe mandra!Vino sa-i facem in ambitie sa ne rrrazbunam mrrrrrrrrrrrr :laugh2 1
vere Reputație: 5 Postat Mai 4, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 4, 2014 Nu mi-a raspuns nimeni, cine este acesta sexy, si de ce este ea denumita o curva nesimtita?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2014 Nu mi-a raspuns nimeni, cine este acesta sexy, si de ce este ea denumita o curva nesimtita? Intreaba-l pe Picpoc....
vere Reputație: 5 Postat Mai 4, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 4, 2014 aolo...iar incepe circul Oare cand se va incheia/ Vere, nu vrei sa ne cunoastem mai bine?Poate te ajut sa o uiti pe mandra!Vino sa-i facem in ambitie sa ne rrrazbunam mrrrrrrrrrrrr :laugh2 Sa o uit pe ea este foarte greu, de ar fi atat de usor precum spui tu, nu cred ca ar mai exista barbati nefericiti pe acest pamant, insa adevarul este ca nu putem trece asa de usor peste unele lucruri, care chiar au insemant ceva in viata noastra.
vere Reputație: 5 Postat Mai 4, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 4, 2014 Intreaba-l pe Picpoc....Multumesc, dar cel care pune intrebarea, de obiciei nu detine si raspunsul. Cu toate ca titlul este o afirmatie, totusi sa incerc: Picipici, de ce este sexy este o curva nesimtita?
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2014 Multumesc, dar cel care pune intrebarea, de obiciei nu detine si raspunsul. Cu toate ca titlul este o afirmatie, totusi sa incerc: Picipici, de ce este sexy este o curva nesimtita? Eheeeeeee pentru ca i-ai pocit numele te paste o marca inregistrata Xoxo 1
vere Reputație: 5 Postat Mai 4, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 4, 2014 Acum am vazut, sper sa nu se supere, ii dau un miel la anul, de paste. Tu de ce ai 1476 reputatie si eu 0?Ce trebuie sa fac pentru a o avea si eu la fel de mare ca tine? 1
picpoc Reputație: 791 Postat Mai 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 4, 2014 Multumesc, dar cel care pune intrebarea, de obiciei nu detine si raspunsul. Cu toate ca titlul este o afirmatie, totusi sa incerc: Picipici, de ce este sexy este o curva nesimtita?Iesi in pula mea, by xoxo Hai ca ne balacarim si maine
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2014 Acum am vazut, sper sa nu se supere, ii dau un miel la anul, de paste. Tu de ce ai 1476 reputatie si eu 0?Ce trebuie sa fac pentru a o avea si eu la fel de mare ca tine? Intre timp mi-a mai crescut. Se numeste erectie 2
picpoc Reputație: 791 Postat Mai 4, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat Mai 4, 2014 Acum am vazut, sper sa nu se supere, ii dau un miel la anul, de paste. Tu de ce ai 1476 reputatie si eu 0?Ce trebuie sa fac pentru a o avea si eu la fel de mare ca tine?Sa-i faci un masaj lui xoxo ..vezi ca ai si tu un punct
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Mai 4, 2014 Tu de ce ai 1476 reputatie si eu 0?Ce trebuie sa fac pentru a o avea si eu la fel de mare ca tine?Trebuie sa futi , dar fara sa te indragostesti de ele ! cu cat futi mai mult ,cu atat mai mult cresti in rang
vere Reputație: 5 Postat Mai 4, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 4, 2014 picpoc de ce esti atat de obtuz in gandire?
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 4, 2014 @picpoc, sper ca visezi si tu ceva interesant la noapte sa ne povestesti si noua! Daca nu te tii tare pe pozitie cu subiecte senzationale s-ar putea sa-ti ia altu' rolul. Uite, de exemplu varu' 3
vere Reputație: 5 Postat Mai 4, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 4, 2014 Trebuie sa futi , dar fara sa te indragostesti de ele ! cu cat futi mai mult ,cu atat mai mult cresti in rang Am trait sa o citesc si pe asta. Tu vorbesti din experienta? De aia o ai atat de mica ca te-ai indragostit de multe prostituate? 1
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2014 Am trait sa o citesc si pe asta. Tu vorbesti din experienta? De aia o ai atat de mica ca te-ai indragostit de multe prostituate? A lui e in inch 1
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Mai 4, 2014 Am trait sa o citesc si pe asta. Tu vorbesti din experienta? De aia o ai atat de mica ca te-ai indragostit de multe prostituate?Deci sa inteleg ca ti-am pus fusta si m-am bucurat de tine , dar din pacate nu ai fost multumit de marime ?(data viitoare imi pun bile)
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 4, 2014 @fred, ai deja bile puse. Dar ai gresit capu la care le-ai pus 3
vere Reputație: 5 Postat Mai 4, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 4, 2014 Dintre toti forumistii cu care am interactionat in aceasta seara, pe tine chiar nu te inteleg. Esti cumva indragostit, ar fi o explicatie plauzibila. 1
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Mai 4, 2014 @fred, ai deja bile puse. Dar ai gresit capu la care le-ai pusIara iti place sa te bagi in seama?
vere Reputație: 5 Postat Mai 4, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Postat Mai 4, 2014 Am vazut ca mi-a crescut reputatia, pot sa imi dau singur puncte, cum fac acest lucru, vreau sa o am mare ca a lui Gabriel.
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Mai 4, 2014 Auzi Gabriele ca ai tot mai multi fani
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 4, 2014 vere, ti-am mai dat un punct. Omu asta e indragostit rau de tot. Merge pe mana lui! Si noi ar trebui sa mergem pe mana lui. E om bun. Asa pare
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 4, 2014 Iara iti place sa te bagi in seama?cand vad un prost imi face sa-l amarasc nu te-ai prins? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum