g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 4, 2014 Ok, am rabdare. Pana acum am gasit un membru de vaza, Gabriel si inca un posibil participant, zambitorul, dar nu mi-a confirmat inca. Acum tu nu spera sa iti confirme toti. E de ajuns sa iti confirme unul si daca esti testat si poti esti ca si cooptat.
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 4, 2014 chiar te rog sa te bucuri de mine sugandu-mi pula!
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Mai 4, 2014 chiar te rog sa te bucuri de mine sugandu-mi pula!Oltene pula ca a ta ,retezata cu miros de praz, multe am castrat ! Si vad ca cunosti bine valea oltului , este clara treaba ca esti un valcean care ai fost belit prin Sb si te-ai mutat in capitala sa se bucure si ei putin de funduletul tau inocent
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 4, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 4, 2014 Oltene pula ca a ta ,retezata cu miros de praz, multe am castrat ! Si vad ca cunosti bine valea oltului , este clara treaba ca esti un valcean care ai fost belit prin Sb si te-ai mutat in capitala sa se bucure si ei putin de funduletul tau innocent Ce sa inteleg? Esti Ciomu sau medic veterinar? dar am o intrebare: daca ai cumva studii superioare, cati porci te-a costat ca sa te treaca profesorii?
andreutza21 Reputație: 391 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2014 Bani nu mai dau orice ar fi. Sa iti spun si de ce. Ea mi-a zis ca asoicatii astia ai ai pun pe picioare o afacere de viitor din care se va castiga foarte bine. Mi-a spus ca vor construi un camin pentru prostituatele restrase, din care vor iesi foarte multi bani. Si uite asa am cotizat, la inceput cu cate 200, apoi 400, apoi 900, apoi 1800 si tot asa pana ce m-am prins cum sta treaba de fapt. Voi ce parere aveti, am fost sau nu prost?Cotizeaza si la mine cateva sute si te bag eu fara griji :laugh2 1
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 4, 2014 fred, cum faci de fiecare data sa scapi? Sari gardul sau ti-ai facut o gaura?Nu cred ca sibienii belesc pulile altora, in schimb tu te ocupi cu belit de puli, asta-i clar . Vezi-ti de saracia ta! Aia materiala, ca nu esti tu bogatanul pulii si nici Sibiul nu e El Dorado zilelor noastre, cat si de materia cenusie. Iti lipseste cu desavarsire!
andreutza21 Reputație: 391 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2014 Ce sa inteleg? Esti Ciomu sau medic veterinar? dar am o intrebare: daca ai cumva studii superioare, cati porci te-a costat ca sa te treaca profesorii? :laugh2
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Mai 4, 2014 Ce sa inteleg? Esti Ciomu sau medic veterinar? dar am o intrebare: daca ai cumva studii superioare, cati porci te-a costat ca sa te treaca profesorii?doua lucruri imi place la olteni ;1 ca se aduna cand le este greu2 ca au pepeni dulci Te saluta Fredo cu respect !
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 4, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 4, 2014 doua lucruri imi place la olteni ;1 ca se aduna cand le este greu2 ca au pepeni dulci Te saluta Fredo cu respect ! Eu stiu mai multe despre olteni... dar acum incep sa-mi dau seama cum stau lucrurile si cu un anumit locuitor din Sibiu. O intrebare pentru tine: oltenii sunt locuitorii din judetul Olt?
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 4, 2014 doua lucruri imi place la olteni ;1 ca se aduna cand le este greu2 ca au pepeni dulci Te saluta Fredo cu respect ! Analfabet si Dement!
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Mai 4, 2014 Eu stiu mai multe despre olteni... dar acum incep sa-mi dau seama cum stau lucrurile si cu un anumit locuitor din Sibiu. O intrebare pentru tine: oltenii sunt locuitorii din judetul Olt?Ironii dinastea sa faci cu cine iti permite nene ok?(cred ca ti-ai ales gresit tinta)
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 4, 2014 Ironii dinastea sa faci cu cine iti permite nene ok?(cred ca ti-ai ales gresit tinta)Tu nu esti tinta.... Esti pacient! Realizezi?
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 4, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 4, 2014 Ironii dinastea sa faci cu cine iti permite nene ok?(cred ca ti-ai ales gresit tinta) Mai bine le fac cu cine merita. Hmmm.... dar vad ca ai tai au inceput sa creasca porci de ceva timp caci ai lipsit si lectiile de gramatica. La cate virgule si cratime duceai un porc ca sa-ti scoti media?
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 4, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 4, 2014 Fredostarr, cu ce te mai poti lauda ca ai realizat in viata? Pana acum cea mai mare realizare a ta pare sa fie aceea ca ai buletin de Sibiu.
fredostarr Reputație: 94 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Telefon: [email protected] Oras:Sibiu Postat Mai 4, 2014 Tu nu esti tinta.... Esti pacient! Realizezi?Eu ma retrag , cu neamul vostru sudic , toata lumea stie de ce sunteti in stare , din pacate vb mult , dar tot fosa septica o folositi .
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 4, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Mai 4, 2014 Pentru ca......automobile
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 4, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 4, 2014 Eu ma retrag , cu neamul vostru sudic , toata lumea stie de ce sunteti in stare , din pacate vb mult , dar tot fosa septica o folositi . La cine te referi cand spui de sud? Eu sunt din zona dacilor liberi adica mult mai la nord ca tine... pentru mine, si tu faci parte din neamul sudic. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 4, 2014 Postat Mai 4, 2014 Îmi pare rău, nu am găsit o manea. Sper că merge și asta
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 4, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Mai 4, 2014 Ca ai wc-ul in casa e realizarea vietii tale, e maxim ce poti realiza, mai pulica! Fredostarr, cu ce te mai poti lauda ca ai realizat in viata? Pana acum cea mai mare realizare a ta pare sa fie aceea ca ai buletin de Sibiu.Cautatorul, aia e realizarea vietii lui.fred, ai plecat pentru ca ai facut pe tine, dar ti s-a dat si stingerea!
Sfantu` Reputație: 220 Postat Mai 4, 2014 Oras:in cer Oras:in cer Postat Mai 4, 2014 Bai fosa septica , vad ca devii agresiv si o arzi hard asa olteneste in viata virtuala , eu cred ca te joci cu focul , te sfatuiesc colegial sa te abti , spre binele tau ! Oltene pula ca a ta ,retezata cu miros de praz, multe am castrat ! doua lucruri imi place la olteni ;Analfabet esti,smardoi esti, in centru` Sibiului te stie toata lumea mai iti doresti ceva de la viata?
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 4, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 4, 2014 Multumesc pentru pont. Am inteles unde vrei sa bati, insa eu imi doresc o reputatie cat mai mare pentru a putea participa la intalnirile oamenilor de afaceri de joi seara. Sunt curios care este secretul lor, cum de au reuist sa o faca pe iubita mea sa ma tradeze si sa ma insele. Momentan adun informatii. Cat de curand va voi povesti totul. cu pula asta mare din mine, am facut-o pe iubita ta sa te tradeze si sa te insele, ii placea mult in cur 1
JackBlack Reputație: 1026 Postat Mai 4, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Mai 4, 2014 cu pula asta mare din mine, am facut-o pe iubita ta sa te tradeze si sa te insele, ii placea mult in cur XOXO nu te mai grabi frate cand scrii ca uite ce iti iese 1
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 4, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Postat Mai 4, 2014 da ma , ce-am zis ? am o pula mare care iese din mine, noi barbatii, toti avem de ce te gandesti la altceva? )
Administrator pisicuts Reputație: 114444 Postat Mai 5, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Mai 5, 2014 Mmmmmmmm
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum