Sari la conținut

Xoxo

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: strigoiul.erotic
  • Oras:CIMITIR
Postat

hau hau 

Reputație: 718
  • Oras:Acolo
Postat

mio murit o bunica si iam vandu pamanutu si casa;amu nus stiu ce sa fac?:sa cheltui la curve,sami iau un A8 s-au sa ma du la scoala? :thinking

http://s4.postimg.org/txsrq1n0d/IMAG0050_1.jpg

scriu aici ca acolo mi-e frica =)) nu stiu ce s-a intamplat si mi-e lene sa citesc acum

da si mie zau 2 hartii din alea sa-mi fac si eu viata pana dimineata :X

Postat

si daca are cineva chef si pofta sa-mi faca si mie un rezumat la cele intamplate mai devreme =))

ma bucur ca nu mai e andreuta =))

• Oras:Malibu
  • Oras:Malibu
Postat

Eu am fost banat prea usor fata de alti deaici si multe contre chiar si cu tine am avut , voi in schimb va permiteti orice si cu oricine in virtual ,dar problema este ca daca va baneaza va pierdeti si painea ,fara acest forum sunteti morti ,probabil si-a dat seama si Moderator 1 cum sta treaba cu smardoi si nesimtiti de pe forum .

Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

si daca are cineva chef si pofta sa-mi faca si mie un rezumat la cele intamplate mai devreme =))

Un rezumat ar fi binevenit, intr-adevar... pana mea, nu intra omul 2 zile (deh, alergatura non stop) si se dezlantuie iadu' pe-aici...

• Oras:Bucuresti
Postat

sa faci boala ?

moderator1

Astazi, 02:00

O sa imi arunc un ochi pe topic zilele astea si voi bana permanent fiecare user care nu are un minim de bun simt - pentru inceput vezi xoxo, deep river, andreiutza,hammerhead,sorina.

Thnx

Aceasta postare a fost editata de moderator1: Astazi, 02:00

• Oras:a place between here and there
  • Oras:a place between here and there
Postat

scriu aici ca acolo mi-e frica =)) nu stiu ce s-a intamplat si mi-e lene sa citesc acum da si mie zau 2 hartii din alea sa-mi fac si eu viata pana dimineata :X

Pana am vazut postu tau,deaja e dimineata;ma gandesc sa iau UN A8 si de alea 2 hartii fix as face UN plin :);daca ti le dau tie,stau cu A8 parcat in fata blocului si nu mai vad fetele ce de valoare am ;)

PS-da te plimb daca vrei la fete,asa sa stii.

• Oras:Dincolo de nori
  • Oras:Dincolo de nori
Postat

Eu am fost banat prea usor fata de alti deaici si multe contre chiar si cu tine am avut , voi in schimb va permiteti orice si cu oricine in virtual ,dar problema este ca daca va baneaza va pierdeti si painea ,fara acest forum sunteti morti ,probabil si-a dat seama si Moderator 1 cum sta treaba cu smardoi si nesimtiti de pe forum .

Habar nu am cine eşti, ÎNSĂ te rog să-mi arăţi unde am înjurat pe cineva, unde am folosit un limbaj buruienos şi unde am ameninţat pe cineva, astfel încât să se justifice includerea mea în categoria "smardoi şi nesimţiţi".

Şi dacă tu crezi că eu, cel puţin, n-aş putea trăi fără acest forum, te înşeli amarnic. Zici că ai fost banat, văd că ai revenit, ia vezi, oglinda aceea pe unde este, căci se pare că despre tine vorbeai când spuneai că fără forum se moare.

• Like 3
Postat

Stăteam cu un tovaraș, nu-i dau numele că-i persoană publică, și serveam un vin de Chile și un trabuc fin. Din vorbă în vorbă il intreb dacă a auzit ultima dumă. El zice : Domle, nu. La care eu: Dumă de pula!

Postat

Pârț...

• Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Academia de Ursarie. ...:))

Postat

Pana am vazut postu tau,deaja e dimineata;ma gandesc sa iau UN A8 si de alea 2 hartii fix as face UN plin :);daca ti le dau tie,stau cu A8 parcat in fata blocului si nu mai vad fetele ce de valoare am ;)

PS-da te plimb daca vrei la fete,asa sa stii.

de alea doua hartii faci draq 4 plinuri =)) da si mie macar una!

Postat

fassssssss

Postat

Da fssss, s-a fasait xoxo.

Ceva imi spune ca nu ramane singurul

Postat

Las ca acus se rebranduieste. Pe sistem in stil propriu caracteristic. Stie ca si noi il iubim!! Pe sistem lol

Postat

Nu beau cu strainii. Mi e frica sa nu-i violez. Fac urat la bautura. Bat su fu ca masina de cusut

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...