Sari la conținut

Xoxo

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:n-am locatie, doar outcall

"an viata este o scara ce te urca si coboara ce bine e la urcare cand esty tanar si ai valoare e mai greu la coborare cand uyta totyy de tine da mesaju lui suraj este ma pisi pe eii cu bolta din ori ce punct de vedereee"

post-122354-0-81612800-1409387267_thumb.jpg

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Dudesti
  • Oras:Dudesti

"

an viata este o scara ce te urca si coboara ce bine e la urcare cand esty tanar si ai valoare e mai greu la coborare cand uyta totyy de tine da mesaju lui suraj este ma pisi pe eii cu bolta din ori ce punct de vedereee"

10417821_642937729155443_3634062720226825978_n.jpg

Te-ai cam împlinit de la gugustiucu ala =))

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua.
  • Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa
  • Telefon: baga puncte si stelute la avatarul meu...si vei avea noroc toata ziua.
  • Oras:Bucuresti/Timisoara/Europa

Xoxo este un vai de el doarme prin tomberoane..se da mare cu poze ce nu sunt ale lui...vai de capu tau xoxo...sa ma pupi la pizduca..aurolacule..

Link spre comentariu
  • Oras:Catania
  • Oras:Catania

Xoxo este un vai de el doarme prin tomberoane..se da mare cu poze ce nu sunt ale lui...vai de capu tau xoxo...sa ma pupi la pizduca..aurolacule.. 

Ai vrea tu sa te pupe la pidzulicica dar nu vrea statul (magnatul). Nu cred ca vrei sa stii ce inseamna nr. 24 pentru Xoxo (excluzand varsta sau nr. de ore al unei zile)

• Like 1
Link spre comentariu

mi-am facut 3 sandwiches cu branza topita, sunca, salata iceberg si in loc de sare am dat cu d-alea de aur de 24k, stii ce zic ?

sandwhich doar cu miez baaaa, am dat bani si am cumparat paine d-aia care are coaja scoasa de un hamal de pe la magazin de acolo si e si feliata

ma simt ca in rai! deschid si un moet nectar imperial !

• Like 1
Link spre comentariu

Dar ție nu ți-e lene să mergi zilnic să cumperi moet?

Ori ai aceeași sticlă de o săptămână și doar te linciureșri în ea? :) bei cu pipeta.

Dacă varianta 2 nu e, cine-ți cumpără moetu'?

boss-ule, cauta pe alt topic, vezi acolo ca umblu cu lada

joc barbut pe lazi da moiet

Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...