Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

iesi fa in pula mea de saracie ca ma sperii de tine daca te vad iar =)) mi-a ajuns o data hahaha SMARDOAICO CARE ESTI FUTE-TE-AR CAINII NUMAI IN CUR HAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHA

Pai tu așa ești obinusit sa facă câini pipi pe tine când dormi pe banca in parc, fatalaule.

• Like 7
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator takayama
Reputație: 0

Dacă te ține ce ai in pantaloni hai sa ne vedem face to face sa vedem dacă mai ai atât tupeu.

Dar nu ai curaj, vorbesc cu un fatalau care sta in spatele calculatorului.

Vezi nu ai nimic in pantaloni, ești vai de steaua ta.

Te-ai speriat XOXO sau iti e frica de iubi? :laugh2 :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 2
  • Minus 10
Link spre comentariu

Mai dativa voi in p*** noastre de gunoaie.

Sunteți tari in gura pe internet și fața in fața dacă vă zice cineva hău vă pisați pe voi.

Ne sugeti și din fața și din spate.

FA, fara noi, mureai dracu de foame fara clienti!

NOI, INCLUSIV XOXO, SUNTEM PESTII TAI!  

Ca  clientii  aia isi iau teapa cand te vad ca ai moaca de tiganca rapanoasa, e alta discutie.  

Link spre comentariu

FA, fara noi, mureai dracu de foame fara clienti!

NOI, INCLUSIV XOXO, SUNTEM PESTII TAI!  

Ca  clientii  aia isi iau teapa cand te vad ca ai moaca de tiganca rapanoasa, e alta discutie.

Al dracu acum te vezi și Peștele meu =))

Du-te in pla calului =))

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator miercuristii
Reputație: 0

Inesuka nu mai e faimoasa pt ca a fost deja ! Acum e faimoasa pt alte aspecte ale vietii insa nu e cazul sa le cunoasteti voi cei care ii vreti raul. iar tu bogdan , sa nu uiti ca sunt anumite chitante cu firma ta fantoma , insa numele e cunoscut si voi merge chiar eu sa aflu, sa vad daca mai ai antecedente penale . Unul in plus nu ti-ar strica ! Xoxo e deja la puscarie , dolores la fel , a mai ramas producatoarea lor sa le faca bani cu CIM SI FK 😂😂😂😂😂 sa aiba pachetel sa nu ii futa detinutii in cur . Urmeaza acest pipilica si tu!

Sa fie adevarat?

Link spre comentariu

Xoxo si dolores chiar au ajuns la puscarie din cauza drogurilor si fiindca faceau trafic de prostituate?

doar tu , uscatule, poti vorbi de tine la persoana a treia, limburic anal modificat genetic, bagatias pulan in matan de chel

v-a dat nicolette a lui ticuta teroare cand a pus

multumim nicolette & ticuta

un puscarias drogat !!! Asta e .

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...