trifazic Reputație: 704 Postat Mai 5, 2014 Oras:priza Oras:priza Partajează Postat Mai 5, 2014 Eu il baniuiesc pe Ventrino-Strigoiul cu toate ca multi spun ca e altcineva. De ce? Pentru ca e suparat pe joisti, nu-i place ciorba de fasole cu tarhon si mangaie pisica Sorinei. Oare stie ca-i motan? Link spre comentariu
vere Reputație: 5 Postat Mai 5, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Partajează Postat Mai 5, 2014 Cine este ventrino strigoiul, face parte din grupul de elita? Eu sunt cine am spus ca sunt, poate doar mai confuz decat inainte de a imi face cont pe acest forum, deoarece nu inteleg de ce nimeni nu ma crede. Maine va voi povesti prin toate cate am trecut. Link spre comentariu
greul xxl Reputație: -353 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2014 Hai mă vere, prezintă-te și tu că ne făcuși curioși Link spre comentariu
sit down comedy Reputație: 729 Postat Mai 5, 2014 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Mai 5, 2014 E De ce! Rebranduit in altu' si mai prost! ) Doar ca a ramas fara iarba si realizeaza ca iubita lui se arde cu altii.Nu te supara, vere! 1 Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Mai 5, 2014 Oras:priza Oras:priza Autor Partajează Postat Mai 5, 2014 ... Rebranduit in altu' si mai prost! )...Imposibil. 1 Link spre comentariu
JackBlack Reputație: 1026 Postat Mai 5, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 5, 2014 http://imgace.com/wp-content/uploads/2012/06/how-about-a-tall-glass-of-i-dont-give-a-fuck.jpghttp://s2.quickmeme.com/img/4a/4a96cc047fd1d31b542380d2f43fa3b33cd0140722fd9cf0d87d98d9a2bfe797.jpg Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2014 Bun raspuns Jack?!?! Cui dracu-i pasa cine este?!?! Sa ne spuna ce vrea, ar fi mai interesant Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Mai 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2014 Varul cu un mic retard sigur nu este cineva despre care ar merita sa ne intrebam cine este... 2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Mai 6, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Mai 6, 2014 Nu e retard (adica nu cred) - mai degraba neinspirat. Cred ca replicile sale se vor a fi de caterinca, dar deocamdata nu prea iese. Ma simt cam ca la un film din ala atat de "reusit", incat il prinzi la TV de la mijloc... si vreme de juma' de ora te tot uiti, analizand si judecand... PRESUPUI ca e comedie si ca ar trebui sa razi, dar parca tot nu te convinge (sau ma rog, daca e serial TV, macar acolo ai ajutor, ca razi si tu cand rad aia inregistrati pe coloana sonora, ca oricum cam ala-i rolul lor...) In orice caz, pe o bere buna (la alegere), ca nu este de ce?. Vulpoiul...? Posibil, dar parca avea un umor un pic mai ascutit. Poate e in curs de calibrare si-si revine... P.S. idee de dezmortire: lansam o mica bursa de pariuri, who's who...? are cineva vreme sa tina casa? Mize pur simbolice, ca sa nu dam nastere la alte discutii. De ex. @Greule XXL, tu nu pari troll, caci te exprimi articulat si abordezi subiecte pertinente, nu esti aici de dragul de-a fwte lumea la cap. Cu toate astea... o alta bere (distincta de prima, tot buna, tot la alegere) zice ca nici tu nu esti la primul cont pe-aici Nu-i exclus sa ma si insel... 1 Link spre comentariu
greul xxl Reputație: -353 Postat Mai 6, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 6, 2014 Am mai vizitat forumul și în trecut. Săptămâna trecută am zis să postez o curiozitatea de-a mea și de atunci m-a cam prins )) Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 6, 2014 Partajează Postat Mai 6, 2014 Bla, blaa, blaaablaaa blaa bla bbblaaa pe o bere buna (la alegere), ca bla, bla, bla. Cu toate astea... o alta bere (distincta de prima, tot buna, tot la alegere) bla, bla, bla, blaaabla. Nu-i exclus sa ma si insel... Ma bag! 1 Link spre comentariu
trifazic Reputație: 704 Postat Mai 6, 2014 Oras:priza Oras:priza Autor Partajează Postat Mai 6, 2014 Pe mine sa nu va bazati. Va mai dau totusi un argument vere = V.R. = ventrino reloadedDe ce? Numai el stie sau poate vrea sa vanda conturi gata "incalzite". Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Mai 6, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Mai 6, 2014 Oricine ar fi este inofensiv Poti sa-l si futi ca nu zice nimic Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Mai 6, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Mai 6, 2014 Proba: te fut ! Link spre comentariu
vere Reputație: 5 Postat Mai 7, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Partajează Postat Mai 7, 2014 Nu vreau sa fiu abuzat de tine. Link spre comentariu
deeana Reputație: -404 Postat Mai 7, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 7, 2014 probabil este tot cel care a fost si Gina, dar acum a inversat rolurile Link spre comentariu
vere Reputație: 5 Postat Mai 7, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Partajează Postat Mai 7, 2014 Cine este Gina? Ea merge la intalniri? Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 7, 2014 Nu vreau sa fiu abuzat de tine. Care din personalitatile de pe aici ti-ar place sa te abuzeze ? Link spre comentariu
vere Reputație: 5 Postat Mai 7, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Partajează Postat Mai 7, 2014 Care din personalitatile de pe aici ti-ar place sa te abuzeze ? Sorina vreau sa brutalizeze, da mai intai sa ma lase sa ii ciufulesc pisica! Link spre comentariu
vere Reputație: 5 Postat Mai 7, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Partajează Postat Mai 7, 2014 Eu nu sunt sorina, nu sunt ventrino, nu sunt dece, nu sunt picon. nu sunt gabriel, nu sunt zambaretul, nu sunt xoxo. Eu doar vreau sa intru in loja de joi. Vreau sa imi mai vad iubita. Vreau sa cunosc oamenii de afaceri, foarte important nu mai vreau sa imi recuperez banii. Din partea mea pot fii donati la o casa de batrani sau la un orfelinat. Link spre comentariu
xoxo Reputație: 718 Postat Mai 7, 2014 Oras:Acolo Oras:Acolo Partajează Postat Mai 7, 2014 pula nu vrei ma sa mi-o sugi ? bulangiu rujat care esti Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 7, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Mai 7, 2014 Eu nu sunt sorina, nu sunt ventrino, nu sunt dece, nu sunt picon. nu sunt gabriel, nu sunt zambaretul, nu sunt xoxo. Eu doar vreau sa intru in loja de joi. Vreau sa imi mai vad iubita. Vreau sa cunosc oamenii de afaceri, foarte important nu mai vreau sa imi recuperez banii. Din partea mea pot fii donati la o casa de batrani sau la un orfelinat. Am eu o pila la Teatrul National. Joi nu e nici un spectacol. Poti sa iti alegi ce loja vrei 1 Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Mai 8, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2014 Eu nu sunt sorina, nu sunt ventrino, nu sunt dece, nu sunt picon. nu sunt gabriel, nu sunt zambaretul, nu sunt xoxo. Eu doar vreau sa intru in loja de joi. Vreau sa imi mai vad iubita. Vreau sa cunosc oamenii de afaceri, foarte important nu mai vreau sa imi recuperez banii. Din partea mea pot fii donati la o casa de batrani sau la un orfelinat. Normal ca nu esti...esti doar deosebit de prost. Ce bani ai vrea sa recuperezi tu? Nu mai bine faci o investitie profitabila in onorariul unui medic bun? Alegi tu specialitatea... pula nu vrei ma sa mi-o sugi ? bulangiu rujat care estiOooooo....sigur vrea. Problema e ca se abtine...nu s-a regasit inca...nu e totul definit in neuronul sau. Link spre comentariu
amada.dulcica Reputație: 514 Postat Mai 8, 2014 Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Telefon: amada.dulcica Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2014 Nu am mai intrat pe aici, nu sunt la curent (doar in cel aerian si la cel electic), dar mie imi miroase a ingeras, fatzarnic sau cate alte nume o mai avea... 1 Link spre comentariu
vere Reputație: 5 Postat Mai 8, 2014 Oras:Whiskey Dick Mountain Oras:Whiskey Dick Mountain Partajează Postat Mai 8, 2014 Eu nu sug decat pasarica. Nu sunt decat un sarman om. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum