Sari la conținut

Alungare Definitiva Senya(brigadierul)

Postări Recomandate

Reputație: 8171

talibanu -DA

Gabriel -DA

xoxo -DA

>alx1<- NU

JH-Abtinere.

Patrick82-NU

Amelia: -Nu

ssylver-NU

Fac ce spune majoritatea.

Astea sunt regulile,ti leam spus ca poate nu poti dormi noaptea daca nu stiai. :rax2 :rax2

Q.E.D. Cam despre asta vorbim  ( retragerea ) ..... cu toate ca eu nu ma pronuntasem, dar vad ca sint pe lista.

Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Serios vorbesti? Cum l-am agitat eu? Tranteste-ti ochii aia vigilenti in postarile huliganice de aseara facute de tine (topic Grup foto).

Suntem mandrii de tine, esti un adevarat paznic. Iti multumim. Sa mai faci! :slap2 doar esti paznicul nostru ce dracu.

Link spre comentariu

Serios vorbesti? Cum l-am agitat eu? Tranteste-ti ochii aia vigilenti in postarile huliganice de aseara facute de tine (topic Grup foto).

Suntem mandrii de tine, esti un adevarat paznic. Iti multumim. Sa mai faci! :slap2 doar esti paznicul nostru ce dracu.

Troll-ule obosit , daca tot faci cautari pe topicele pe care postez, vezi ca lasi urme. Interventiile tale pe topicul ala nu le vezi ? Cine il incuraja cu foc sa mai posteze ? Nu cumva tu ? 

Stai jos  .... 3 ! :D.... Din nou :D 

Link spre comentariu

Troll-ule obosit , daca tot faci cautari pe topicele pe care postez, vezi ca lasi urme. Interventiile tale pe topicul ala nu le vezi ? Cine il incuraja cu foc sa mai posteze ? Nu cumva tu ? 

Stai jos  .... 3 ! :D.... Din nou :D

Intelege odata corigentule, prestatia ta de astazi este jnibila. :D

Citeste-ti mizeriile postate acolo. Aseara ma distram... cum fac si acum.

Daca sunt trol sa stii ca sunt trolul tau. Intelegi? =))

Link spre comentariu

Intelege odata corigentule, prestatia ta de astazi este jnibila. :D

Citeste-ti mizeriile postate acolo. Aseara ma distram... cum fac si acum.

Daca sunt trol sa stii ca sunt trolul tau. Intelegi? =))

3 din nou !   :laugh2  Bai chiar atat de slab poti fi ? Pe bune ? Ma faci sa ma las de tine ca esti panarama rau. 

Link spre comentariu

Lasa-te de mine. Pe langa gramatica limbii romane mai invata sa fii si civilizat in discutii (atunci cand nu mai ai replici observ ca pici...rau).

Jnibil! Jnibil Jnibil!

Ti-au pierit emoticoanele ?  In adancul inimii speri sa ma las de tine.... :D Ma las nu te mai oftica... dar maine . Asa am facut promisiunea :D 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...