Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

ROSCATA, 1,75, 65 kg, sani nr. 5, ofer clipe de rasfat domnilor generosi, sex oral si normal, ador sexul intre sani, la cerere fac si uro. Suna 0768304355

post-57415-0-07061400-1399473383_thumb.jpg

post-57415-0-52380800-1399473383_thumb.jpg

post-57415-0-93239100-1399473383_thumb.jpg

post-57415-0-54956600-1399473384_thumb.jpg

post-57415-0-03094800-1399473385_thumb.jpg

• Oras:bucuresti
Postat

Salut

Acum am venit de la domnisoara si pot sa va spun urmatoarele lucruri:.

Locatie - garsoniera mica , mobilata ok, dar nu mi-a lasat o impresie prea buna -nota 6

Aspect-  pozele cred ca sunt ale ei, dar o avantajeaza destul de mult. In realitate are sanii mari, dar lasati si  mai multe kilograme         -nota 6.2

Actiune - oral nep + sex intre sani + normal, 15 min - nota 7

halat - 50 ron/fin

gfe - nota 7  + foarte comunicativa -nota 10

Concluzii : eu personal nu mai merg decat daca sunt prin zona si nu gasesc altceva pentru ca  nu e genul meu de fata. Mai are si o colega pe care nu am vazut-o si care are o voce destul de placuta.

• Like 4
Postat

Am fost si eu la fata mentionata mai sus de Django.Am facut programare cu 15 min inainte am juun in zona statiei Dristor spre Baba Novac apoi am fost drijat spre locatie.Fat nu mai este roscata  ci  bruneta cu suvite blonde,!.75 sau cam asa ceva dar la greutate intradevar este pe plus cam75-80kg.Sani mari ca 2 mingi de habal.Garsoniera stil vechi,are si un catel mic pe care la tinut pe balcon in timpul actiuni si o colega mai babana(bbw)care a stat in bucatarie, baia mica dar curata cu 3 feluri de showerger.Fetei ii place conversatia,dupa ce am vb un pic am trecut la actiune incepand cu un oral protejat(la cererea mea)binisor executat dupa care i-am spus sa se intinda sa o gust,sarurai corporale si m-am jucat un pic cu migiutele dupa care am invitato sa urce deasupra si a refuzat spunand ca nu ii place.Fetete ii place numai umeri-craci si capra dupa cum am si facut(adica sa munceasca numai clietul)gemete si la normal si la preludiu,apoi am facut un futai intre sani si ejaculat pe ei(asta ii place cel mai mul fetei).Locatia 6,Oral 7,Normal 6,5 pentru gemete si pizda stramta,Fata 6,Cur mare de brazilianca 7,SANI 9,Gfe 8.Eu sincer nu recomand decat celor care le plac femeile cu sani foarte mari si un pic mai dolofane care te pune la munca.Pe scurt nu mai revin. 

• Like 4
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut

Locație în zona Dristor - Baba Novac. Este o garsonieră simplă, o colegă în bucătărie pe care nu am văzut-o. Nu am făcut duș pentru că veneam dușat de acasă. Nu am vrut să fac nici după pentru că era un singur prosop, și ăla umed.

Sunt pozele ei, e urâțică, dar are sâni mari. Nu prea multă vorbă, nici pe mine nu mă interesa să stau la taclale. Am decartat 50 de lei înainte.

Vrea cu lumina stinsă (nu e beznă). A început cu un oral așa și așa. S-a plictisit repede și am trecut la normal. Am început cu poziția misionarului, imediat gemete false. Am trecut la capră, moment din care nu i-a mai tăcut gura. Să nu îi pun mâna în păr că o trag și o doare, să nu o țin de țâțe că o doare, să pompez mai încet că o doare. Deja vroiam să plec. Nu vroia să stea decât ca să intre pula 5 cm. Am mai încercat 2 poziții care îmi plac, zic să termin mai repede și să plec. Din păcate nu a vrut nici așa, pentru că "trebuie să găsim o poziție care să ne convină la amândoi". Trecuseră nu mai mult de 10 minute când a început să mă grăbească. Într-un final, după ce comenta în continuu, am trecut la sex între sâni. Nu am mai făcut de mult, a fost plăcut și am terminat. Cu totul a durat 15 minute.

Locație - 6 (patul scârțâie, eu am o problemă cu asta)

Aspect - 7 (carnea tare, sâni mari, urâțică la față)

Oral - 7 (cam scurt)

Normal - 5 (nu m-a lăsat deloc cum vroiam eu, finalizarea între sâni a fost OK)

CIM - m-a anunțat din start că nu face

Halatul - 50 lei finalizarea

Overall: mai bine făceam o labă, nu a muncit mai deloc.

Recomandare: de evitat

• Like 4
Postat

Sa va povestesc si eu intalnirea cu țâțoasa... pozele de mai sus nu sunt reale dar sa nu va inchipuiti ca e vreun balaur. Fata arata ok, e inaltuta si corpolenta, are niste ugere mari si pufoase bune de framantat si de infulecat. Se gadila cam tare la mangaieri si pupaturi in zonele intime si e sensibila la țâțe, deci totul cu blandete.

Locatia este la Baba Novac, in blocurile lungi de garsoniere, usor de ajuns. Nu am intampinat nicio problema cu programarea.

Ca atitudine mie mi s-a parut comunicativa, vorbareata, prietenoasa si bine dispusa. Dar cred ca conteaza mult si atitudinea clientului.

Dupa ce a inceput ea cu un oral, ce-i drept cam anemic, am vrut sa-i arat eu ce inseamna oral. Am cracit-o si i-am tras niste limbi in pizda incet si cu rabdare pana am dus-o la orgasm. Ma strangea intre picioarele ei am crezut ca-mi rupe gatul, foarte tare m-a excitat orgasmul ei. Mai mult m-am bucurat de placerea ei decat de a mea, pe cuvant. I-as mai fi tras o portie de limbi dar nu mai vroia sa o ating jos, asa ca m-am urcat pe ea sa o fut. Am dat in ea vreme cam de cateva minute timp in care participa, se implica, gemea, ma pupa. I-am cerut voie sa ejaculez pe țâțele ei. A acceptat. M-am suit calare pe ea si am pus-o sa-mi faca o labuță. Ce sa zic, ca mine nu se pricepe, asa ca am preluat eu sarcina si i-am dat cateva jeturi intre țâțe, cu grija sa nu o stropesc pe față ca nu vrea.

Ce nu face: ejaculare in gura, pe față si sex anal... probabil si altele dar n-am stat sa pun o mie de intrebari.

Note

Igiena: 10

Purtare: 10 ...sunt pretentios

Oral: 7

Vaginal: 9

Eu chiar am fost multumit. Este de revenit si de refutut.

Recompensa a fost de 50 roni dati la inceput din proprie initiativa.

• Like 4

• Oras:rond alba iulia
  • Oras:rond alba iulia
Postat

Sa va povestesc si eu intalnirea cu țâțoasa... pozele de mai sus nu sunt reale dar sa nu va inchipuiti ca e vreun balaur. 

Inseamna ca ai fost la alta fata. Pozele astea sunt reale si ale fetei pe care eu sau Radu07 de exemplu am recenzat-o (imi amintesc ca si mie, ca si lui, imi ceruse sa stingem lumina - propunere nebuneasca la care am ras ).

Locatia in care au fost facute, si in care fata chiar a activat o vreme, e pe Nerva Traian. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...