Sari la conținut

Antonia, satena

Postări Recomandate

• Oras:Sibiu
Postat

Acasa e unde ma simt eu acasa :)

Nu stii nimic despre mine :) degeaba te dai mare : )))

• Like 1
Postat

ma dau mare cu ce? :)) uneori mi se pare ca esti paranoica si suferi de teoria conspiratiei :)) dar iti apreciez cunostiintele in arta sexului si cumva compenseaza cu restul :)

Postat

ma dau mare cu ce? :)) uneori mi se pare ca esti paranoica si suferi de teoria conspiratiei :)) dar iti apreciez cunostiintele in arta sexului si cumva compenseaza cu restul :)

Unde dai si unde crapa ! Vechea ta problema cu mine ... ‍♀ nu te mai vindeci !

“Te dai mare” - ca ai stii lucruri despre cea ce imi place si cea ce nu imi place ;)

P.S am auzit ca orice nebun poate fi pus la locul potrivit cu medicamentul potrivit ;)

Un fel de triunghi al teoriei , daca tot iti plac teoriile : )))

• Like 2
Postat

singura mea problema cu tine, am expus`o de atatea ori, ai avut un comportament vulgar si de mahala vis-a-vis de anumiti useri si de mine, in online, ptr ca la intalnirile dintre noi, te-ai purtat exemplar (cele 2 intalniri) tocmai de aici vine nedumerirea mea, de ce aici ai fost clantoasa si ai avut un vocabular buruienos, iar in timpul intalnirilor esti o adevarata doamna... (observi ca am folosit timpul trecut, chiar daca sunt nebun)

P.S. Nu ma dau mare cu nimic...era doar un comentariu referitor la faptul ca ai revenit in Sb din periplul tau din Tm.

• Like 1
Postat

singura mea problema cu tine, am expus`o de atatea ori, ai avut un comportament vulgar si de mahala vis-a-vis de anumiti useri si de mine, in online, ptr ca la intalnirile dintre noi, te-ai purtat exemplar (cele 2 intalniri) tocmai de aici vine nedumerirea mea, de ce aici ai fost clantoasa si ai avut un vocabular buruienos, iar in timpul intalnirilor esti o adevarata doamna... (observi ca am folosit timpul trecut, chiar daca sunt nebun)

P.S. Nu ma dau mare cu nimic...era doar un comentariu referitor la faptul ca ai revenit in Sb din periplul tau din Tm.

Ceea ce nu ai inteles tu , spre umirea mea desi ma cunosti ! Este faptul ca , ma comport si ii tratez pe oameni exact cum ma trateaza ei pe mine ! De multe ori raspund la rautati cu bunatate , tu vezi si stii asta . Ar trebuii sa empatizezi mai mult ;)

Pe scurt “ Cu domnul , domneste . Cu porcul , porceste”

Iti doresc o zi frumoasa , ca sufletul tau ;) !

• Like 3
Postat

Primavara frumoasa si tie, ca tine! ;) si poate mai stergi din mesajele private :)

• Membru Premium
  • Oras:medias
Postat

Bine ai revenit Antonia si La multi ani cu ocazia zilei de 1 Martie!

• Like 2
  • Oras:Alba iulia
  • Oras:Alba iulia
Postat

Hello.

Azi revin in SB :)

Vesti super bune...

Abia aștept sa te revăd 😘

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Ceva poze noi de 8 martie ne pui si noua?

Numa poze poze sti sa ceri la toate fetele de pe Sibiu! Du-te la ele sa le vezi live. Mai scrie si tu o recenzie.

• Like 3
Postat

Buna Antonia, la ce număr de telefon te găsesc . Mulțumesc

Buna. 0756505862 , programare prin sms sau whatsapp .

Vizitator johniman100
Reputație: 0
Postat

Mai faci dominare Antonia?

Postat

Mentionez ca voi fi plecata cateva zile , deci cateva zile nu voi fi disponibila !

Va doresc o Duminica frumoasa !

• Like 1
Vizitator johniman100
Postat

Pe la Cluj nu ajungi?

Vizitator johniman100
Postat

Vizitator johniman100
Postat

😚

• Like 1
  • Membru Premium
Postat

Te-ai bagat azi in seama cu toata lumea, pe toate orasele din cate am vazut. Numa postari cu intrebari aiurea si semne la fel.

• Like 2
  • Membru Premium
Postat

Da , cand am chef

Vreau si eu o sedinta cat de curand, poate va iesi ceva frumos din ea.

• Like 2

• Membru Premium
Postat

Azi am fost pentru a doua oara la Antonia.

Fata de prima recenzia, vreau sa mai adaug doar 3 lucruri:

1. la ON ma avut o priveliste de milioane in oglinda mare de la dulap, ea stand cu fundul aproape de capul meu si asa am putut admira oralul in toata splendoarea.

2. fata de prima intalnire si-a mai lucrat corpul. Daca acum nu este 90-60-90, se apropie foarte mult. Mi-a spus ca merge regulat la sala, si asta am putut obseva si eu azi.

3. la final mi-a spus sa ii fac un masaj. Eu m-am conformat desi nu prea le am cu masajul, ea a spus ca i-a placut cum l-am executat.

In rest aceasi fata frumoasa cu care poti discuta despre orice.

Cu astea fiind spuse ii multumesc Antoniei, pe aceasta cale si sa ne revedem cat mai curand.

Te pup Antonia.

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...