Sari la conținut

Antonia, satena

Postări Recomandate

• Oras:Aici
  • Oras:Aici

Buna . Nu .

P.s - Nu fac masaj de relaxare sau erotic . Nu imi place !

Am intrebat de masaj extatic, nu erotic. Eu am primit. Sper sa mai primesc. Se imbina armonios cu masajul penian  :wink2

https://dexonline.ro/definitie/extatic

EXTÁTIC, -Ă, extatici, -ce, adj. (Rar) Care este în extaz; care ține de extaz, caracteristic extazului; fermecat, încântat, extaziat. – Din fr. extatique.

EXTÁTIC, -Ă, extatici, -ce, adj. (Rar) Care este în extaz; care ține de extaz, caracteristic extazului; fermecat, încântat, extaziat. – Din fr. extatique.

EXTÁTIC, -Ă, extatici, -e, adj. Care este în extaz, supus extazului. Cu ochii întredeschiși, întrevedea cu extatică admirație pe Annie. C. PETRESCU, C. V. 176. ◊ (Adverbial) Eu îți priveam extatic Silueta. CAMIL PETRESCU, V. 26.

Link spre comentariu
  • Oras:Sibiu
  • Oras:Sibiu

Ceau Anto! Pe unde este locatia ta? Ma bate un gand sa iti fac o vizita dar trebuie sa stiu pe unde este "biroul" tau. Am inteles ca pe langa dedeman...intreb pentru siguranta mea...am pe cineva "drag" care sta tot pe langa dedeman(soacra) si sincer nu prea as vrea sa dau ochii cu ea cand intru sau ies de la tine. Daca imi poti spune aici ok, daca imi poti spune doar pe whatsapp cand te contactez e iar ok. Cum consideri tu! Esti superba si abia astept sa te vizitez!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...