123slevin Reputație: 156 Postat Martie 19, 2018 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Postat Martie 19, 2018 Am telefon pt aceste detalii , nu mai fa off-topic . MsAm înțeles...pe undeva e logic ce spui dar pe de alta parte observ o schimbare de atitudine a ta, oare de ce !?🤔 Ideea e ca pe forum am siguranța ca nu poate “cineva†sa ma recunoască și reduc unele riscuri...dacă înțelegi ce vreau sa spun!!! Eu cred ca de câte ori ne-am întâlnit ți-am demonstrat ca sunt un tip ok și nu am alte interese decât in a petrece niște timp de calitate cu cineva de calitate...
antoniasb Reputație: 5117 Postat Martie 19, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Martie 19, 2018 Banuiesc ca nu ai inteles . Consider ca intalnesc aceste dezavantaje : 1. Nu stabilesc programarile pe forum cu atat mai putin pe topic de N* am spus asta . In momentul in care lipsesc anunt aici ansolut de fiecare data . Nu vreau sa postez mereu chestii . Din moment ce nu mi-am anuntat absenta , sunt aici :) . 2. Nu vad “mesajul†la timp , postat aici . “Regulile†daca pot sa le numesc asa sunt si pentru clienti si pentru cei care vor sa ma cunoasca . Referitor la atitudine e aceeasi . :) Departe de mine sa fiu rautacioasa cu tine , doar ganduri bune despre tine . Ti-am atras atentia acum pentru ca ai postat lucruri inutile de multe ori si nu are rost , pentruca nu vreau sa “puta†a reclama . Acesta e motivul .😠Sper ca ai inteles ce trebuie . . . Cum tu ai fost O.K , asa sper ca am fost si eu , doar ca nu as vrea sa ma pronunt pt fiecare potential client sau client in parte . Ca o paranteza si nu fac referire la tine . Regulile sau principiile create de mine , au fost create doar pentru o buna ogarnizare . Pentru a avea o intalnire cu mine , regulile sunt pentru toti doritori asa cum eu respect ( nu iti raspund la mesaje inafara orei indicata de tine ca client sau nu sun inapoi fara acortul tau ca si client ) . Topicul acesta as vrea sa fie doar pentru recenzii fie ele bune sau mai putin bine . Nu vreau barfe , dezbateri sau discutii , dialoguri cat si monologuri de cele mai multe ori . Repet vreau sa fie : recenzii , informatii despre servicii cat perioada in care sunt si in care nu sunt si poze recente .Vreau chestii care sa il ajute pe viitorul client sau pe clientul cu care am avut placerea de a ne cunoaste si a pastra o relatie asa cum s-a intamplat in cazul nostru V... ! 2
antoniasb Reputație: 5117 Postat Martie 19, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Martie 19, 2018 Ma scuzati , pentru autocorector .
thumbzilla Reputație: 824 Postat Martie 19, 2018 Oras:European Union Oras:European Union Postat Martie 19, 2018 N-ai cum sa n-o iubesti pe fetita asta :luv :love :heart: . 2 1
antoniasb Reputație: 5117 Postat Martie 19, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Martie 19, 2018 SERVICII CE INCLUD DOMINAREA SOFT: ✔eu stapana(detin jucarii); tu pasiv(supus) ✔️bondage ✔foot fetish ✔footjob ✔facesitting ✔handjob ✔hairjob ✔roll play ✔sex toys ✔69 ✔accept cunni/anni in fs de igiena! ✔spit ✔limbaj vulgar ✔trampling ✔uro(eu parte activa) +50.Ron Penetrare cu strap-onne+150.Ron Fisting anal. 150.ron (extra)✔️ Tinuta latex cu cizme sau pntofi de dans . + 150.ron ( extra ) 5
danturatul Reputație: -341 Postat Martie 19, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Martie 19, 2018 SERVICII CE INCLUD DOMINAREA SOFT: ✔eu stapana(detin jucarii); tu pasiv(supus) ✔️bondage ✔foot fetish ✔footjob ✔facesitting ✔handjob ✔hairjob ✔roll play ✔sex toys ✔69 ✔accept cunni/anni in fs de igiena! ✔spit ✔limbaj vulgar ✔trampling ✔uro(eu parte activa) +50.Ron Penetrare cu strap-onne+150.Ron Fisting anal. 150.ron (extra)✔️ Tinuta latex cu cizme sau pntofi de dans . + 150.ron ( extra )Ți-a crescut buca 1
123slevin Reputație: 156 Postat Martie 20, 2018 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Postat Martie 20, 2018 Banuiesc ca nu ai inteles . Consider ca intalnesc aceste dezavantaje : 1. Nu stabilesc programarile pe forum cu atat mai putin pe topic de N* am spus asta . In momentul in care lipsesc anunt aici ansolut de fiecare data . Nu vreau sa postez mereu chestii . Din moment ce nu mi-am anuntat absenta , sunt aici :) . 2. Nu vad “mesajul†la timp , postat aici . “Regulile†daca pot sa le numesc asa sunt si pentru clienti si pentru cei care vor sa ma cunoasca . Referitor la atitudine e aceeasi . :) Departe de mine sa fiu rautacioasa cu tine , doar ganduri bune despre tine . Ti-am atras atentia acum pentru ca ai postat lucruri inutile de multe ori si nu are rost , pentruca nu vreau sa “puta†a reclama . Acesta e motivul .😠Sper ca ai inteles ce trebuie . . . Cum tu ai fost O.K , asa sper ca am fost si eu , doar ca nu as vrea sa ma pronunt pt fiecare potential client sau client in parte . Ca o paranteza si nu fac referire la tine . Regulile sau principiile create de mine , au fost create doar pentru o buna ogarnizare . Pentru a avea o intalnire cu mine , regulile sunt pentru toti doritori asa cum eu respect ( nu iti raspund la mesaje inafara orei indicata de tine ca client sau nu sun inapoi fara acortul tau ca si client ) . Topicul acesta as vrea sa fie doar pentru recenzii fie ele bune sau mai putin bine . Nu vreau barfe , dezbateri sau discutii , dialoguri cat si monologuri de cele mai multe ori . Repet vreau sa fie : recenzii , informatii despre servicii cat perioada in care sunt si in care nu sunt si poze recente .Vreau chestii care sa il ajute pe viitorul client sau pe clientul cu care am avut placerea de a ne cunoaste si a pastra o relatie asa cum s-a intamplat in cazul nostru V... !ÃŽți multumesc pentru precizări...👠Vreau doar sa mentionez faptul ca eu nu vroiam sa stabilesc vreo întâlnire cu tine aici...pe forum...am înțeles acum ca dacă o sa fii plecată, sau lipsești o sa postezi informații aici...Multumesc. Cu astea fiind spuse am terminat cu Off topicul...sper sa te revăd curând 🥇😚 1
antoniasb Reputație: 5117 Postat Martie 20, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Martie 20, 2018 Îți multumesc pentru precizări...Vreau doar sa mentionez faptul ca eu nu vroiam sa stabilesc vreo întâlnire cu tine aici...pe forum...am înțeles acum ca dacă o sa fii plecată, sau lipsești o sa postezi informații aici...Multumesc.Cu astea fiind spuse am terminat cu Off topicul...sper sa te revăd curând Te astept cu drag , ca si pana acum :*Stii ca imi esti drag ,
kasperi22 Reputație: 12 Postat Martie 21, 2018 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Martie 21, 2018 Antonia, ne faci si o lista cu ce include dominare Hard?
antoniasb Reputație: 5117 Postat Martie 21, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Martie 21, 2018 Antonia, ne faci si o lista cu ce include dominare Hard?Buna , cam tot ce iti imaginezi ♥️ . Dar , cel mai bine discutam la telefon sau pe whatsapp despre asta .
antoniasb Reputație: 5117 Postat Martie 21, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Martie 21, 2018 Azi imi voi face o schimbare de look , am sa ma tund scurt :)
adrian2017 Reputație: 242 Postat Martie 21, 2018 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Martie 21, 2018 Unde? :) 2
raducut Reputație: 11 Postat Martie 21, 2018 Oras:Blaj, Sibiu, Alba Oras:Blaj, Sibiu, Alba Postat Martie 21, 2018 Unde? :)La salon. :laugh2 2
cameleonul333 Reputație: 17 Postat Martie 25, 2018 Postat Martie 25, 2018 Frumos fundulet...te voi vizita din nou.abia astept sa-l ating din nou.Alte poze mai ai?..😘 1
antoniasb Reputație: 5117 Postat Martie 29, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Martie 29, 2018 🤫😀 6
pulanebuna Reputație: 8 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Cat slaboz a vazut faţa ta... 2
123slevin Reputație: 156 Postat Martie 29, 2018 Oras:Alba iulia Oras:Alba iulia Postat Martie 29, 2018 ðŸ˜ðŸ™€ 1
cameleonul333 Reputație: 17 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Frumoasa poze..tatele tale ma inebunesc si fundul tau sexy.abia astept sa ti-o trag pe la spate..😘
cameleonul333 Reputație: 17 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Ceva mai nud se poate o poza?!
spoof Reputație: -33 Postat Martie 29, 2018 Oras:fantasyland Oras:fantasyland Postat Martie 29, 2018 Ceva mai nud se poate o poza?!Duci lipsã de material pentru labã? 3
fecundu Reputație: 1 Postat Aprilie 2, 2018 Postat Aprilie 2, 2018 Dacă faci fisting anal cum de nu faci și sex anal?
antoniasb Reputație: 5117 Postat Aprilie 2, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 2, 2018 Dacă faci fisting anal cum de nu faci și sex anal?Iti fac tie ... ofer . Nu accept asupra mea. Nu ai vazut unde e specificat acel serviciu ? La eu stapana ! Da na , tre’ sa te bagi si tu in seama , ca si chiloti in cur ;) . Cap sa ai , ca minte iti vine . 3
antoniasb Reputație: 5117 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Aprilie 6, 2018 Buna . Sunt in zona pana Vineri.13.04 . Dupa care fac o pauza de maxim o saptamana . Celor pe care nu ii vad de Pasti , le urez Paste fericit !Cand ma intorc din mini vacanta voi face niste schimbari . :) 6
anony_eu Reputație: 29 Postat Aprilie 7, 2018 Postat Aprilie 7, 2018 Buna . Sunt in zona pana Vineri.13.04 . Dupa care fac o pauza de maxim o saptamana . Celor pe care nu ii vad de Pasti , le urez Paste fericit !Cand ma intorc din mini vacanta voi face niste schimbari . :)iti pui silicoane?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum