Sari la conținut

Antonia, satena

Postări Recomandate

• Oras:Alba iulia
Postat

Am telefon pt aceste detalii , nu mai fa off-topic . Ms

Am înțeles...pe undeva e logic ce spui dar pe de alta parte observ o schimbare de atitudine a ta, oare de ce !?

🤔

Ideea e ca pe forum am siguranța ca nu poate “cineva†sa ma recunoască și reduc unele riscuri...dacă înțelegi ce vreau sa spun!!!

Eu cred ca de câte ori ne-am întâlnit ți-am demonstrat ca sunt un tip ok și nu am alte interese decât in a petrece niște timp de calitate cu cineva de calitate...

• Oras:Sibiu
Postat

Banuiesc ca nu ai inteles . Consider ca intalnesc aceste dezavantaje :

1. Nu stabilesc programarile pe forum cu atat mai putin pe topic de N* am spus asta . In momentul in care lipsesc anunt aici ansolut de fiecare data . Nu vreau sa postez mereu chestii . Din moment ce nu mi-am anuntat absenta , sunt aici :) .

2. Nu vad “mesajul†la timp , postat aici .

“Regulile†daca pot sa le numesc asa sunt si pentru clienti si pentru cei care vor sa ma cunoasca .

Referitor la atitudine e aceeasi . :) Departe de mine sa fiu rautacioasa cu tine , doar ganduri bune despre tine .

Ti-am atras atentia acum pentru ca ai postat lucruri inutile de multe ori si nu are rost , pentruca nu vreau sa “puta†a reclama . Acesta e motivul .ðŸ˜

Sper ca ai inteles ce trebuie . . . Cum tu ai fost O.K , asa sper ca am fost si eu , doar ca nu as vrea sa ma pronunt pt fiecare potential client sau client in parte .

Ca o paranteza si nu fac referire la tine .

Regulile sau principiile create de mine , au fost create doar pentru o buna ogarnizare . Pentru a avea o intalnire cu mine , regulile sunt pentru toti doritori asa cum eu respect ( nu iti raspund la mesaje inafara orei indicata de tine ca client sau nu sun inapoi fara acortul tau ca si client ) .

Topicul acesta as vrea sa fie doar pentru recenzii fie ele bune sau mai putin bine . Nu vreau barfe , dezbateri sau discutii , dialoguri cat si monologuri de cele mai multe ori .

Repet vreau sa fie : recenzii , informatii despre servicii cat perioada in care sunt si in care nu sunt si poze recente .Vreau chestii care sa il ajute pe viitorul client sau pe clientul cu care am avut placerea de a ne cunoaste si a pastra o relatie asa cum s-a intamplat in cazul nostru V... !

• Like 2
Postat

SERVICII CE INCLUD DOMINAREA SOFT:

✔eu stapana(detin jucarii); tu pasiv(supus)

✔️bondage

✔foot fetish

✔footjob

✔facesitting

✔handjob

✔hairjob

✔roll play

✔sex toys

✔69

✔accept cunni/anni in fs de igiena!

✔spit

✔limbaj vulgar

✔trampling

✔uro(eu parte activa) +50.Ron

Penetrare cu strap-onne+150.Ron

Fisting anal. 150.ron (extra)

✔️ Tinuta latex cu cizme sau pntofi de dans . + 150.ron ( extra )

post-138457-0-80010200-1521495985_thumb.jpeg

• Like 5
Postat

SERVICII CE INCLUD DOMINAREA SOFT:

✔eu stapana(detin jucarii); tu pasiv(supus)

✔️bondage

✔foot fetish

✔footjob

✔facesitting

✔handjob

✔hairjob

✔roll play

✔sex toys

✔69

✔accept cunni/anni in fs de igiena!

✔spit

✔limbaj vulgar

✔trampling

✔uro(eu parte activa) +50.Ron

Penetrare cu strap-onne+150.Ron

Fisting anal. 150.ron (extra)

✔️ Tinuta latex cu cizme sau pntofi de dans . + 150.ron ( extra )

Ți-a crescut buca

• Like 1
Postat

Banuiesc ca nu ai inteles . Consider ca intalnesc aceste dezavantaje :

1. Nu stabilesc programarile pe forum cu atat mai putin pe topic de N* am spus asta . In momentul in care lipsesc anunt aici ansolut de fiecare data . Nu vreau sa postez mereu chestii . Din moment ce nu mi-am anuntat absenta , sunt aici :) .

2. Nu vad “mesajul†la timp , postat aici .

“Regulile†daca pot sa le numesc asa sunt si pentru clienti si pentru cei care vor sa ma cunoasca .

Referitor la atitudine e aceeasi . :) Departe de mine sa fiu rautacioasa cu tine , doar ganduri bune despre tine .

Ti-am atras atentia acum pentru ca ai postat lucruri inutile de multe ori si nu are rost , pentruca nu vreau sa “puta†a reclama . Acesta e motivul .ðŸ˜

Sper ca ai inteles ce trebuie . . . Cum tu ai fost O.K , asa sper ca am fost si eu , doar ca nu as vrea sa ma pronunt pt fiecare potential client sau client in parte .

Ca o paranteza si nu fac referire la tine .

Regulile sau principiile create de mine , au fost create doar pentru o buna ogarnizare . Pentru a avea o intalnire cu mine , regulile sunt pentru toti doritori asa cum eu respect ( nu iti raspund la mesaje inafara orei indicata de tine ca client sau nu sun inapoi fara acortul tau ca si client ) .

Topicul acesta as vrea sa fie doar pentru recenzii fie ele bune sau mai putin bine . Nu vreau barfe , dezbateri sau discutii , dialoguri cat si monologuri de cele mai multe ori .

Repet vreau sa fie : recenzii , informatii despre servicii cat perioada in care sunt si in care nu sunt si poze recente .Vreau chestii care sa il ajute pe viitorul client sau pe clientul cu care am avut placerea de a ne cunoaste si a pastra o relatie asa cum s-a intamplat in cazul nostru V... !

ÃŽți multumesc pentru precizări...ðŸ‘

Vreau doar sa mentionez faptul ca eu nu vroiam sa stabilesc vreo întâlnire cu tine aici...pe forum...am înțeles acum ca dacă o sa fii plecată, sau lipsești o sa postezi informații aici...Multumesc.

Cu astea fiind spuse am terminat cu Off topicul...sper sa te revăd curând 🥇😚

• Like 1
Postat

Îți multumesc pentru precizări...

Vreau doar sa mentionez faptul ca eu nu vroiam sa stabilesc vreo întâlnire cu tine aici...pe forum...am înțeles acum ca dacă o sa fii plecată, sau lipsești o sa postezi informații aici...Multumesc.

Cu astea fiind spuse am terminat cu Off topicul...sper sa te revăd curând

Te astept cu drag , ca si pana acum :*

Stii ca imi esti drag ,

Postat

Antonia, ne faci si o lista cu ce include dominare Hard?

Buna , cam tot ce iti imaginezi ♥️ . Dar , cel mai bine discutam la telefon sau pe whatsapp despre asta .

• Oras:fantasyland
  • Oras:fantasyland
Postat

Ceva mai nud se poate o poza?!

Duci lipsã de material pentru labã?

• Like 3
Postat

Dacă faci fisting anal cum de nu faci și sex anal?

Iti fac tie ... ofer . Nu accept asupra mea. Nu ai vazut unde e specificat acel serviciu ? La eu stapana ! Da na , tre’ sa te bagi si tu in seama , ca si chiloti in cur ;) . Cap sa ai , ca minte iti vine .

• Like 3
Postat

Buna . Sunt in zona pana Vineri.13.04 . Dupa care fac o pauza de maxim o saptamana . Celor pe care nu ii vad de Pasti , le urez Paste fericit !

Cand ma intorc din mini vacanta voi face niste schimbari . :)

post-138457-0-64816200-1523028208_thumb.jpeg

• Like 6

Postat

Buna . Sunt in zona pana Vineri.13.04 . Dupa care fac o pauza de maxim o saptamana . Celor pe care nu ii vad de Pasti , le urez Paste fericit !

Cand ma intorc din mini vacanta voi face niste schimbari . :)

iti pui silicoane?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...