Sari la conținut

Antonia, satena

Postări Recomandate

Vizitator mercedesccitaro
Reputație: 0
Postat

Am gresit aici o sa plec luna care vine 06.august . Ma intorc pe 19.august .

Aici a zis fata cand revine
  • Like 2
  • Oras:Sibiu
Postat

Buna Antonia în data de 20 vin in țară cum aș putea lua legătura cu tine.Multumesc

Prin scrisori de corespondenta . LOL . : ))))

Telefon : 0756505862 ( mesaj sau whatsapp mentioneaza clar pana cand pot raspunde ) simplu , din 19.August prezenta : ))) .

• Like 2
Postat

Salut antonia! M-ar interesa o sedinta de dominare , si am vrut sa te intreb daca faci scato sau daca mai e valabila chestia din paginile anterioare despre fecalele pe care le vinzi , unde pot vedea tarifele ?

• Oras:Alba iulia
Postat

Hello . I’m back .

Disponibila de la 12:00 la 00:00 .

Super HOT...ca de obicei,

Săptămâna viitoare te caut...mai ales după ultima poza in care ești in genunchi 🤤🔞, așa ceva !!!

• Like 3
Postat

Super ținuta și costumație...ðŸ‘

Așa vreau sa te văd și eu...😋

• Like 1
  • Oras:Ardeal
  • Oras:Ardeal
Postat

Hello . I’m back .

Disponibila de la 12:00 la 00:00 .

🤗

PEACE!

• Like 1
Postat

Scuza-ma, deplasari la hotel se poate ?

Daca iti place sa experimentezi viata sexuala cat mai inedit, excentric, dar mai ales kinky, esti la un apel.distanta sa iti transform fanteziile in realitate.

De la jocuri erotice la dominare hard, suprinde-ma cu fantezia ta ♥️

Ofer urmatoarele servicii:

- sarut(in functie de igiena si "chimia" dintre noi) !

- Sex oral (neprotejat in functie de igiena , daca este impecabila )

- Sex normal (protejat)

- 69 - accept cunilingus si anilingus

- COB

- mici fantezi : uro , feet/hand fetish

SUNT deschisa la orice cu exceptia:

- schimburilor de fluide (spit , cim) - sexului anal si a sadismului (aceste servicii nu le pot oferi)

Preturi:

- 200lei-30min/o finalizare

- 300lei-60min/doua finalizari

MA DEPLASEZ si la HOTEL pretul este 100€/h

Programari doar prin sms sau whatsapp : 0756505862 ( nu raspund la mesaje in care mi se cer detalii legate de servici etc ) doar mesajele obiective sunt luate in considerare .

Imi rezerv dreptul de a imi selecta clientii: igiena (am pretentia sa fii cel putin tuns, in zona pubiana) si bunul simt sunt definitorii.

Respect atat timp cat sunt respectata.

LOCATIA este In spate la Dedeman . Intarzierea cu mai mult de 15min duce la anularea intalniri

• Like 3
Vizitator menache
Reputație: 0
Postat

Senzatioanala!!!multumesc Antonia!!

• Like 1
Postat

Sărut mana Antonia, te apreciez foarte mult ești superba. As dori să știu daca termenul "cuckold" îți spune ceva?. As vrea să încerc cu o mistress superba ca tine. Mulțumesc anticipat pentru răspuns

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Noiile mele servicii sunt urmatoarele :) accept sa fiu dominata soft si hard fara schimburii de fluide si jocurii anale , pretul variaza intre 500e si 1000e pe ora . Cei interesati va rog sa imi specificatii la telefon .

asta e interesant, totusi ce mai poate insemna soft si hard daca nu exista nici schimburi de fluide, nici jocuri anale etc...

Postat

Inca ceva fraiere , ieri la 22:00 ti-ai facut programare pt dominare . Cred ca am specificat destul de clar ce vreau de la submisii mei . Daca nu ai inteles tine-ti pliscul . Eu comand cand domin daca vrei sa te supui bine , daca nu iara bine . Domin cand am chef , daca vrei sa ma slujesti accepti atitudine mea . Abea astept sa ti-o trag in fund . Suna-ma .

si vraja s-a rupt... limbajul asta doar la randunica l-am mai vazut

o domina trebuie sa inteleaga ca indeplineste fantezia/scenariul submisivului... asa e in tenis. 

Ca ne dorim si alt tip de sclavi, 24/7, e altceva... dar majoritatea cauta o ora in care sa li se indeplineasca cerintele. Nu invers.

Postat

Ce dureri de cap ai tu “ Just a gigolo†, orizontul tau e mic la fel si imaginatia din punct de vedere sexual .. cred ca te bagi pe un teren pe care nu il stapanesti ðŸ˜, de cand se raporteaza dominarea strict la schimburile de fluide sau jocururi anale asupra mea ? Sa inteleg ca in functie de schimburile de fluide si jocururile anale se stabileste “nivelul†soft/hard ....🤦ðŸ¼â€â™€ï¸

Nu am nevoie de sugestii prefer sa fiu eu atunci cand domin si nu numai , nu e nevoie sa multumesc oamenii care nu au/avut sansa de a ma cunoaste personal . Mereu astea ca tine se leaga de “minusuri†( minusuri in viziunea lor) . Prefer sa fiu safe dincolo de toate . 😊

Referitor la limbaj e ca la Karma ce dai aia primesti 🔂. Limbajul pe care il folosesc vis.a.vis de cel submisiv e unul umilitor , asa vreau eu . Toti submisi stiu asta ... !

Discutia mea cu tine se incheie aici , pt ca nu ofer consiliere .

Te-am bagat in seama pt ca nu ai “punctat†bine ce voiai sa areti urmaritorilor de aici: LIMBAJ si SERVICII pe care nu le ofer si nu le accept asupra mea !

Have a good day!

• Like 3
Postat

Sărut mana Antonia, te apreciez foarte mult ești superba. As dori să știu daca termenul "cuckold" îți spune ceva?. As vrea să încerc cu o mistress superba ca tine. Mulțumesc anticipat pentru răspuns

Buna . Sigur ca imi spune “cuckold” ceva . Nu am partener pt asta ...

• Like 1
Postat

Si cum tu ești o fata inteligenta, sunt sigur ca ai cunoștințe destul de multe încât să te distrezi puțin pe seama mea,please mistress

Postat

Pot aștepta si după daca nu ai partener care să participe, îmi place mai mult asa. Aștept cuminte să termini după care vin, si mai departe ști tu ce să faci. Cu respect, te ador ești superbisima

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...