deep river Reputație: 410 Postat Mai 14, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Mai 14, 2014 Va intreb si eu din curiozitate,la fetite apeleaza si paralizati,la astia se mai scoala?cazul lui @george f. cu ika m-a dezgustat efectivcum era sa accepte un astfel de om,sa se futa cu el si mai grav GRATIS 1. A fost informată cu privire la situaţia lui george.f, a acceptat, s-a oferit să presteze gratis. De bunăvoie şi nesilită de nimeni.2. Dacă vei studia puţin anatomia umană, vei descoperi că nu e imposibil ca un bărbat paralizat să aibă erecţie.3. Dezgustul tău (faţă de ce? faţă de "tupeul" lui george.f? faţă de "inestetica" situaţiei?) se manifestă şi în cazul bătrânilor care apelează la fete tinere? Sau în cazul unor personaje imunde? Sau în cazul graşilor? Sau în cazul slabilor? 4. Cu dedicaţie pentru tine şi cei care-ţi împărtăşesc mentalitatea în ceea ce priveşte persoanele cu dizabilităţi: 2
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 14, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 14, 2014 Deep, probabil ca el nici n-ar concepe ca ar putea sa traiasca un astfel de om: 1
deep river Reputație: 410 Postat Mai 14, 2014 Oras:Dincolo de nori Oras:Dincolo de nori Postat Mai 14, 2014 Clonţosule, Nick Vujicic e un om excepţional. Şi, ca nu cumva să se înţeleagă că n-ar putea avea parte de o viaţă normală din pdv sexual, să postăm şi o imagine cu el, soţia şi copilul lor:
beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 14, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Mai 14, 2014 @Deep esti varza murata tatutu
beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 14, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Mai 14, 2014 Isi serbeaza cineva ziua de nastere astazi?
filozoful banat Reputație: 203 Postat Mai 14, 2014 Oras:a place between here and there Oras:a place between here and there Postat Mai 14, 2014 Va intreb si eu din curiozitate,la fetite apeleaza si paralizati,la astia se mai scoala?cazul lui @george f. cu ika m-a dezgustat efectivcum era sa accepte un astfel de om,sa se futa cu el si mai grav GRATIS Mai poti de atata nesimtire?Sunt multi dobitoci pe lumea asta,dar cei dezumanizati sunt de cea mai joasa speta.
beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 14, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Mai 14, 2014 La multi ani@filozof
★★ MESSI ★★ Reputație: 4 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2014 Feliciano e No.1 a dat la **spam editat**e intreabal in P.M.
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 14, 2014 Postat Mai 14, 2014 @Deep esti varza murata tatutu @beverlihils, activitatea ta recenta imi spune ca tanjesti dupa atentie. De obicei nu am timp si nici nu-mi face placere sa-mi scorojesc prepuţul de cocoloaşele anale ale oricarui gibon care atarna pe-aici. Simt ca a sosit timpul sa fac o exceptie.Fii cu bagare de seama!
beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 14, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Mai 14, 2014 @beraru vrei sa dai limbi si n-ai loc de pula mea?
de ce? Reputație: 234 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2014 cum era vorba aia...Sa o sugi,din cur! 1
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 14, 2014 Postat Mai 14, 2014 @beraru vrei sa dai limbi si n-ai loc de pula mea? Ah gibonule, cum te-am ginit! In sfarsit, mi-am gasit si eu o mascota! Mor de bucurie!Gibo, realizezi ca-ti vor plezni fecalele sub jet vascoso-caldut de-acum incolo, da? Ahahahah, te ingenunchiez si iti lichefiez glezenele pe unde te prind.Inainte de toate, sa stabilim niste reguli: pentru a simti si eu ca sodomizez un gibon special, te rog sa-ti "ajustezi" jignirile. Nu mai incerca sa ma zgandari la scrot cu besini d-astea caramelizate, de pe vremea lu' Gica Petrescu. Hahaha, sa vezi ce cerculete iti fac eu cu degetele-mi la sfarcurile alea batrane, degerate, dar pline de dorinta. Lasciv asa, ...la sentiment.Din pacate, presimt ca esti un gibo d-ala plapand, care nici sa scuipe nu stie. Ti se prelinge saliva in barba la o tentativa de genul asta. In marinimia mea, iti acord totusi o sansa.
beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 14, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Mai 14, 2014 @BERARU,nu pot sa-ti vorbesc ex cathedra....eu ti-am vorbit la nivelul tau de educatie....stiu ca n-ai mancat,vrei sa-ti recomand ceva?
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 14, 2014 Postat Mai 14, 2014 @BERARU,nu pot sa-ti vorbesc ex cathedra....eu ti-am vorbit la nivelul tau de educatie....stiu ca n-ai mancat,vrei sa-ti recomand ceva? ..............Si cu asta a murit licarul meu de speranta . Lasa... nu face nimic. Poate cu alta ocazie.Pana atunci, cauta sa nu mai cauti, ca sa zic asa.
beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 14, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Mai 14, 2014 dai si tu o bere?
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 14, 2014 Postat Mai 14, 2014 dai si tu o bere? Daca te faci OM, dau 5 .
beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 14, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Mai 14, 2014 Sunt mai bea beraru,stim ca esti darnic
beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 14, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Mai 14, 2014 nea beraru ,mata ce bere bei bre?tot suntem pe topicul cu intrebarisper ca nu te-ai suparat ca am folosit aliteratia
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 14, 2014 Postat Mai 14, 2014 nea beraru ,mata ce bere bei bre?tot suntem pe topicul cu intrebarisper ca nu te-ai suparat ca am folosit aliteratia Sper sa nu fie o politete "sarcastica". Eu sunt baiat giugiuc si raspund serios:Ciucas si Azuga, preferabil la sticla, nu la cutie sau pet. Daca cineva gaseste, in Bucuresti sau in imprejurimi Azuga la sticla, sa ma anunte. Ofer recompensa! .Am gasit Azuga la sticla undeva, intr-un sat pe langa Tecuci, si, la a patra sticla, mi-am spus ca ceva nu este in regula. Logic, berea era expirata de cateva luni. ..Nu ca asta m-ar fi tinut in loc da' prefer totusi sa fie ceva mai proaspata.
Clontosul Reputație: 535 Postat Mai 14, 2014 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Mai 14, 2014 Daca te faci OM, dau 5 . Recomand sa fie astea: Berea asta se bate si poate invinge si palinca ardeleneasca din Salaj (cea mai tare bauta de mine vreodata, era in perioada palinciii cand am ajuns acolo).
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 14, 2014 Postat Mai 14, 2014 Recomand sa fie astea: imagesCA4C9A5N.jpg Berea asta se bate si poate invinge si palinca ardeleneasca din Salaj (cea mai tare bauta de mine vreodata, era in perioada palinciii cand am ajuns acolo). Nu glumesc, ma interseaza. http://www.beerclub.ro/conversatii/pub-uri-baruri-restaurante-27/armageddon-cea-mai-tare-bere-din-lume-710#void Gasesc la noi?
beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 14, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Mai 14, 2014 nu ,stai linistit si eu sunt un tip ok,numai ca posed trasaturi cameleonice uneori ,astazi a fost vremea de asa naturasi eu beam bere azuga pana sa ies la pensie,acum folosesc vin rosu ,cica ajuta ,dar e ca-n bancu acela cu pantofii
de ce? Reputație: 234 Postat Mai 14, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 14, 2014 bine ca voi aveti dreptul sa vorbiti despre bere,iarba fiind prea tabua !Ca si bere,guiness si timisoreana! 1
beverlihils Reputație: 185 Postat Mai 14, 2014 Oras:Vancouver Oras:Vancouver Postat Mai 14, 2014 @de ce ,e scumpa berea aia gu....?
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 14, 2014 Postat Mai 14, 2014 nu ,stai linistit si eu sunt un tip ok,numai ca posed trasaturi cameleonice uneori ,astazi a fost vremea de asa naturasi eu beam bere azuga pana sa ies la pensie,acum folosesc vin rosu ,cica ajuta ,dar e ca-n bancu acela cu pantofii http://fun.regielive.ro/bancuri/cu-pantofi/ - sunt 36 de bancuri cu pantofi. Vorbesti despre ala in care se zice ca bei vin rosu ca sa nu te mai pisi pe pantofi? Sunt multe beri care au disparut, pentru care am varsat o lacrima. Premium si Aramia imi vin in minte acum. In prezent bag tare la berea Nenea Iancu (filtrata si nefiltrata). Este foarte buna cea nefiltrata dar, din pacate, cam periculoasa pentru mine.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum