sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 22, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 22, 2014 ???? Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Mai 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 22, 2014 LE ȘIN. )) ) Link spre comentariu
bubu77 Reputație: 142 Postat Mai 22, 2014 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Mai 22, 2014 Hopaaaa,ce cautat a devenit Galatiul. Link spre comentariu
bubu77 Reputație: 142 Postat Mai 22, 2014 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Mai 22, 2014 Veniti mai repede pana nu ne ia viitura! Link spre comentariu
bic.c Reputație: -1560 Postat Mai 22, 2014 Oras:. Oras:. Partajează Postat Mai 22, 2014 Tinuto nu schimba subiectul . Zi-le baietilor ce ai de zis 1 1 Link spre comentariu
bos de bos Reputație: 273 Postat Mai 22, 2014 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Partajează Postat Mai 22, 2014 LE ȘIN. )) ) Sper sa nu ramaneti cu lesinul . Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Mai 22, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 22, 2014 Sper sa nu ramaneti cu lesinul .Nunu. Suntem precum rasa aia dubioasa d capre care lesina, si dupa 15 secunde revin singure in picioare. Da' sa vezi caprele care urla. Pe-alea le stii? Youtube it. Sa vezi acolo nebunia dreacu'! ) Hai va pup. Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 23, 2014 E o stiu p-aia cu gainile care fac pe moartele atunci cand vine uliul Link spre comentariu
lexmarky Reputație: -273 Postat Mai 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2014 Si acum avem show lesby cu o capra si o gaina,intra lupul sau uliul (dupa caz sau moaca)in camera si incepe actiunea capra lesina iar gaina face pe moarta,dupa 15 secunde capra sare in picioare iar gaina se trezeste brusc,capra incepe sa urle iar gaina sa cotcodaceasca,incep sa danseze lasciv,limba caprei si ciocul gaini suav se intalnesc...continuarea... o sa aveti parte de ea la Galati norocosilor... Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare,scuze daca am jignit,lezat sau deranjat pe cineva.PS. sper sa nu intre profa Deeana pe aici sa ma inroseasca din nou pt. eventualele greseli gramaticale. Link spre comentariu
juniormorais Reputație: 94625 Postat Mai 23, 2014 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 23, 2014 Nu am inteles mare lucru din postarea asta...poate ar trebui editata...Si acum avem show lesby cu o capra si o gaina,intra lupul sau uliul (dupa caz sau moaca)in camera si incepe actiunea capra lesina iar gaina face pe moarta,dupa 15 secunde capra sare in picioare iar gaina se trezeste brusc,capra incepe sa urle iar gaina sa cotcodaceasca,incep sa danseze lasciv,limba caprei si ciocul gaini suav se intalnesc...continuarea... o sa aveti parte de ea la Galati norocosilor... Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare,scuze daca am jignit,lezat sau deranjat pe cineva.PS. sper sa nu intre profa Deeana pe aici sa ma inroseasca din nou pt. eventualele greseli gramaticale. 4 1 Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Mai 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2014 Nu mai pot nu mai pot nu maai poooot )) aeeeerr ))) !! Si acum avem show lesby cu o capra si o gaina,intra lupul sau uliul (dupa caz sau moaca)in camera si incepe actiunea capra lesina iar gaina face pe moarta,dupa 15 secunde capra sare in picioare iar gaina se trezeste brusc,capra incepe sa urle iar gaina sa cotcodaceasca,incep sa danseze lasciv,limba caprei si ciocul gaini suav se intalnesc...continuarea... o sa aveti parte de ea la Galati norocosilor Link spre comentariu
makavely.thedon Reputație: 1254 Postat Mai 23, 2014 Oras:Sud Est - Nord Vest Oras:Sud Est - Nord Vest Partajează Postat Mai 23, 2014 Nu mai pot nu mai pot nu maai poooot )) aeeeerr ))) !! 1 Link spre comentariu
georgi_88 Reputație: 661 Postat Mai 23, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Partajează Postat Mai 23, 2014 Cica digul va tine pept viiturii Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 23, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 23, 2014 Neah.....nu merge asa. Uite cum merge https://www.youtube.com/watch?v=0NytujN7-Hw Ce zici de asta Tinuto, ia "d-aici" aer?!?! Link spre comentariu
georgi_88 Reputație: 661 Postat Mai 23, 2014 Telefon: georgi_8888 Oras:romania Telefon: georgi_8888 Oras:romania Partajează Postat Mai 23, 2014 Asta e aer inmagazinat Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Mai 23, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 23, 2014 Mmmmm tasty air :>. . ; Link spre comentariu
randunica Reputație: 6344 Postat Mai 23, 2014 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 23, 2014 Sa iti zic si cand e ziua mea ? Poate vii sa sa imi pupi si mie maimutica ? Nu ai inteles..nu e maimutica e MAMIMUTICA. asa ii zic eu ca sa o alint! Link spre comentariu
Son-of-Odin Reputație: 35 Postat Mai 23, 2014 Oras:Valhalla Oras:Valhalla Partajează Postat Mai 23, 2014 Sorina prin Caracal cand ajungi , te astept cu drag Link spre comentariu
Vizitator Beraru Reputație: 0 Postat Mai 23, 2014 Partajează Postat Mai 23, 2014 Sorinico, sa nu uiti sa faci un rezumat si feedback la sfarsit, ca dupa "episodul Constanta"....Chiar sunt curios. Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 24, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 24, 2014 Sorinico, sa nu uiti sa faci un rezumat si feedback la sfarsit, ca dupa "episodul Constanta"....Chiar sunt curios. Bineinteles ca am sa fac asta, "Jurnal de calatorie Galati" Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 25, 2014 Buna dimi! E duminica, mai e putin si plec (si eu) spre voi. Spun si eu deoarece Tinuta va ajunge in aceasta dimineata, ea este deja in autocarul Brasov-Galati, cred ca in 2 ore ea ajunge O sa anunte ea p-aici ce si cum... Va puuuuup si abia astept sa ne cunoastem Link spre comentariu
adryan222 Reputație: -3 Postat Mai 25, 2014 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Mai 25, 2014 buna cat timp stati in galati? Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Mai 25, 2014 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Mai 25, 2014 Buna, stau pana vineri . Ajung diseara, in jur de 8. lucrez incepand de maine. Link spre comentariu
adryan222 Reputație: -3 Postat Mai 25, 2014 Oras:galati Oras:galati Partajează Postat Mai 25, 2014 nu stati mai mult ca eu luna lu iunie vroiam sa va vizitez un nr de contact? Link spre comentariu
tina diamond Reputație: 974 Postat Mai 25, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2014 Hello! Pe la pranz sunt in Galați. Cred ca voi începe lucrul d astăzi. Pupicu. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum