Sari la conținut

We Are The Champions!

Postări Recomandate

• Oras:RO
Postat

nu se stie .... vechiul proverb spune ` buturuga  mica rastoarna carul mare `

sa speram ca nu :D

Postat

scorul asta il vreau http://assets.sport.ro/assets/sport/2011/04/01/image_galleries/121476/repeta-steaua-cu-timisoara-cel-mai-mare-scor-din-istorie-vezi-cota-si-cum-poti-sa-te-imbogatesti-din-derbyul_size10.jpg

n-o sa fie scoru' asta...da' tre' sa castigam .. si asa va fii.

Postat

eeeeeeeeee asta imi pace .... daca nu maca 0 - 8 pentru steaua 

e greu scoru' asta fotbalisto :D 1-0 e de ajuns  ..

Postat

Deocamdata ca tot v-ati bucurat asa tare a fost doar un 2-2 cu Pandureii :D  ( Keseru si Gabi Iancu ) 

ultima etapa? ca nu m-am uitat....

Postat

Da e pe 23. Treaba e ca din cate stiu eu finala Europa League e miercuri si cand e vorba despre finale europene nu se pot disputa etape in campionatele interne. Uefa interzice cu desavarsire acest lucru.  Deci se pare ca ultima etapa se desfasoara dupa finala cupei, deoarece o etapa intermediara nu se poate disputa.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Campionii, campionii din Ghencea  :pompomgirl:

Ma duc la meci, Steaua-Astra.... CAMPIONII  :boob

Postat

bai, nu stiu ce tot vorbiti voi aici, dar daca comentati depre fotbal, atunci singurul meci care zic eu chiar merita sa fie vizionat se va tine sambata la orele 19:00 pe digisport1! sportul fotbal cam acolo se joaca, aici, ce vedem noi, este din pacate doar o slaba interpretare a spectacolului care tine milioane de oameni agatati!

• Like 1
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Pe digisport sambata la ora 19 va incepe repriza a doua a partidei Concordia Chiajna- F.C. Botosani. Sa vezi ce fotbal acolo  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Da? :laugh2 :laugh2  Ma gandeam ca e ceva din Bundesliga sau Premier League... mmm. =))

Postat

bine, si diseara cred ca vom vedea un meci pe cinste. cel putin eu asa sper, insa clar este ca fotbalul spaniol, am putea spune acum chiar fotbalul iberic, a dominat europa anul acesta. te uiti la un meci de-al lor si zici ca vezi alt sport! avand in vedere ca au o saptamana ptr recuperare pana la finala champion's league, cred ca sambata asta atletico va pune totul pe masa! l-au recuperat si pe diego costa, clar o sa avem spectacol. pronosticuri ptr campioana de la primera 2014?

Postat

sa vezi ca nu scapa...cica abia sunt la jumate cu blestemu...mai au 50 de ani cica :D

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...