advanced Reputație: -2693 Postat Mai 27, 2014 Oras:B Oras:B Postat Mai 27, 2014 alex, sincer, eu unul nu inteleg ce vrei sa spui. daca este o aluzie ceva, zi frate asa, dar limbajul asta incalcit al tau e greu de descifrat. dar daca tu spui ca genul de campion, care este steven gerrard de exemplu, da dovada de fatarnicie, caramizi in piept, lipsa de bun simt si minciuna, inseamna ca tu nu vorbesti despre...... L..I..V.......E..R..P............L..I..V........E..R..P............L..I..V........E..R..P, LIVERPOOL F..C..!!!cred ca ai o problema si scuza-ma, nu te pot incurca. Iarta-ma , este un loc public si nu trebuie sa explicoricui ce spun. Cine este istet, intelege. Mai mult, nu fac pasiune pentru nimeni si am observat ca esti capsat, asa ca, te rog fi "destept" in alta parte!
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 27, 2014 ok, hai sa vedem! poate intr-adevar sunt eu mai putin istet decat ceilalti colegi de aici. asa ca am sa rog pe toti cei care au participat pe acest topic sa imi explice si mie ce au inteles ei din afirmatia lui alexandru despre campionii care nu se bat cu caramida in piept. eu poate sunt capsat, dar ce are expunerea ta de a face cu fotbalul pe mine ma depaseste. poate imi explica altii care te intelg mai bine decat o pot eu face. chiar doresc lucrul acesta!!! campionii sunt cei care au bun simt, nu cei care se bat cu caramida in piept. Bun inseamna mult mai mult decat fatarnicie si minciuna!
ssylver Reputație: 5207 Postat Mai 27, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Mai 27, 2014 ok, hai sa vedem! poate intr-adevar sunt eu mai putin istet decat ceilalti colegi de aici. asa ca am sa rog pe toti cei care au participat pe acest topic sa imi explice si mie ce au inteles ei din afirmatia lui alexandru despre campionii care nu se bat cu caramida in piept. eu poate sunt capsat, dar ce are expunerea ta de a face cu fotbalul pe mine ma depaseste. poate imi explica altii care te intelg mai bine decat o pot eu face. chiar doresc lucrul acesta!!!eu unu nu am inteles la ce se refera... oricum nu i treaba mea... iar va certati aiurea..
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 27, 2014 ms. sylver, astept si interpretarea celorlalti colegi, poate chiar sunt eu cel deplasat si nu realizez, dar daca eu nu inteleg ce spune, clar nu pot sa ma prefac ca am priceput tot!
ssylver Reputație: 5207 Postat Mai 27, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Mai 27, 2014 esti ok din cate am citit pana acum...ma refer la postari...stai linistit...si nu sunt genu sa lingusesc...treaba-i buna
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 27, 2014 deci, eu cam de mult timp am vrut sa spun ca .....مرات عديدة وأنا مقتنع تماما أن كنت بطيئا قليلا في الرأس. لا أعرف ما اذا كان الخمر، والمخدرات، أو مجرد التخلف العقلي الطبيعي، ولكن شيئا في الخطأ بالتأكيد معك يا صديقي! asa ca poate ar fi mai bine sa intelegem cu totii. 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 27, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 27, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=SK8GaMITxOY
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 28, 2014 campionii sunt cei care au bun simt, nu cei care se bat cu caramida in piept. Bun inseamna mult mai mult decat fatarnicie si minciuna! Eu am perceput fraza ca un protest la cei care jura credinta pana la moarte unei echipe, iar cand apare contractul baban nu are nici o ezitare sa il semneze. Un exemplu de bun simt este chiar Steven Gerard care tocmai si-a prelungit contractul cu Liverpool. La polul opus as vedea bucuria la primul gol marcat de Danciulescu pentru Steaua, imediat dupa transferul de la Dinamo. 1
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 28, 2014 Oras:B Oras:B Postat Mai 28, 2014 Eu am perceput fraza ca un protest la cei care jura credinta pana la moarte unei echipe, iar cand apare contractul baban nu are nici o ezitare sa il semneze. Un exemplu de bun simt este chiar Steven Gerard care tocmai si-a prelungit contractul cu Liverpool. La polul opus as vedea bucuria la primul gol marcat de Danciulescu pentru Steaua, imediat dupa transferul de la Dinamo.Experienta, detasarea de dorinta de scandal si lipsa dorintei absurde si josnice de razbunare isi spun cuvantul. Dap Gabi, respectele mele. Poate a fost o formulare nefericita care a dat loc de interpretari unor oameni de care prefer sa nu mai spun nimic. Asta inseamna experienta si de asta tu iti meriti titlul de ul.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 28, 2014 Experienta, detasarea de dorinta de scandal si lipsa dorintei absurde si josnice de razbunare isi spun cuvantul. Dap Gabi, respectele mele. Poate a fost o formulare nefericita care a dat loc de interpretari unor oameni de care prefer sa nu mai spun nimic. Asta inseamna experienta si de asta tu iti meriti titlul de ul. Ulan Bator ? Ah prescurtarea asta ma duce cu gandul la Fefeleaga
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 28, 2014 Oras:B Oras:B Postat Mai 28, 2014 Ulan Bator ? Ah prescurtarea asta ma duce cu gandul la Fefeleaga Fefelaga e aproape de tine prietene!
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 28, 2014 Fefelaga e aproape de tine prietene! Asa imi doresti tu mie ? Ia uite ce zice povestea : Femeia este cunoscută în sat la început sub numele de Măria Dinului, apoi, după moartea soţului, s-a întâmplat să-i zică un om din sat Fefeleaga şi aşa i-a rămas numele. Înaltă, uscată, cu obrajii stricaţi de vărsat, arşi de soare şi de vânt, Fefeleaga era “căruntă, avea părul ca lâna oilor seine. Pe obrajii ei mâncaţi de vărsat se formaseră pârâiaşe adânci, zbârcindu-i faţa” Personajul asta imi pare cunoscut
advanced Reputație: -2693 Postat Mai 28, 2014 Oras:B Oras:B Postat Mai 28, 2014 Asa imi doresti tu mie ? Ia uite ce zice povestea : Femeia este cunoscută în sat la început sub numele de Măria Dinului, apoi, după moartea soţului, s-a întâmplat să-i zică un om din sat Fefeleaga şi aşa i-a rămas numele. Înaltă, uscată, cu obrajii stricaţi de vărsat, arşi de soare şi de vânt, Fefeleaga era “căruntă, avea părul ca lâna oilor seine. Pe obrajii ei mâncaţi de vărsat se formaseră pârâiaşe adânci, zbârcindu-i faţa” Personajul asta imi pare cunoscut nu intelege gresit gabi, iti spun in particular unde am ... batut.
g2br13l Reputație: 8171 Postat Mai 28, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 28, 2014 Glumeam ... stiu eu unde ai batut.
ssylver Reputație: 5207 Postat Mai 29, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Mai 29, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=c2KaSK7Wspw#t=1413
ssylver Reputație: 5207 Postat Mai 29, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Mai 29, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=c2KaSK7Wspw#t=1413
ssylver Reputație: 5207 Postat Mai 29, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Mai 29, 2014 ce am postat mai sus sunt top 100 goluri pe 2013 cine vrea sa vada...de la 50 incolo chiar sunt superbe...pt microbisti 1
johnholmes Reputație: 4731 Postat Mai 29, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Mai 29, 2014 am incercat si eu sa postez clipul, insa cred ca e o problema de embedding si nu poate fi tranferat!
ssylver Reputație: 5207 Postat Mai 30, 2014 Oras:RO Oras:RO Postat Mai 30, 2014 l am incarcat de 2 ori crezand ca prima oara am facut eu ceva gresit... e link ul oricum
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum