Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Sex oral si normal, 24 de ani, 1.60 m, 48 de kg, pasiune, fk, masaj erotic. Te astept la mine pt momente tandre, fara graba, 50 fin/100 ora.0762823671 Link spre comentariu
hormi Reputație: 787 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Pe bune???? Du-te-n plm...esti dusa rau. Link spre comentariu
roberto Reputație: 4138 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Oly , ai fost la ea azi ? Nu de alta dar ieri n-ai mai apucat... Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Sex oral si normal, 24 de ani, 1.60 m, 48 de kg, pasiune, fk, masaj erotic. Te astept la mine pt momente tandre, fara graba, 50 fin/100 ora.0762823671 angi, inteleg sex oral si normal, inteleg 24de ani, 160 cm,48 kg,fk, masaj...nu inteleg pasiune, ce e aia., este vreo pozitie ?? cum ar fi " in orice pozitie" , sau este doar intr-o pozitie? Ai inteles ceva? Ai intels o pula, ca nici eu n-am inteles.Daca ai inteles, zi-mi si mie. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Oly , ai fost la ea azi ? Nu de alta dar ieri n-ai mai apucat... Am vrut, dar am vazut ca face sex cu pasiune si eu nu vreau asa ((((((((( nu-mi place Astept sa scoata din meniu asta si o sa merg. Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Ce-i aia pasiune? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Ce-i aia pasiune?Eopwla 1 Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 angi, inteleg sex oral si normal, inteleg 24de ani, 160 cm,48 kg,fk, masaj...nu inteleg pasiune, ce e aia., este vreo pozitie ?? cum ar fi " in orice pozitie" , sau este doar intr-o pozitie? Ai inteles ceva? Ai intels o pula, ca nici eu n-am inteles.Daca ai inteles, zi-mi si mie.nu vrei rasfat'romantism?atunci dute si da ca intr-un sac de cartofi LA alta.pa Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Ce-i aia pasiune? Deaia zic, acum am vazut ca face sex cu pasiune.Imi e frica sa nu fie vreo pozitie ca nu-mi place si sa dau banii degeaba.Astept sa-mi spune ce-i aia, sau poate o scoate din meniu, asa da, o sun si ma duc. 1 3 Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Pe bune???? Du-te-n plm...esti dusa rau.?????? Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Vezi oly ? Mili iti oferea ceva frumos totusi, nu era rau intentionata. 6 10 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Deaia zic, acum am vazut ca face sex cu pasiune.Imi e frica sa nu fie vreo pozitie ca nu-mi place si sa dau banii degeaba.Astept sa-mi spune ce-i aia, sau poate o scoate din meniu, asa da, o sun si ma duc.Pai daca o scoate din meniu vin si eu cu tine. 6 10 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 A,romatism, de ce nu spui asa Angi.Daca zici pasiune se intelege altceva.Adica futi pana nu mai poti, asta inseamna sex cu pasiune, adica sex pana la epuizare si eu nu vreau asta. Asa, cum ai spus acum, romantism, rasfat, eeeeeeeee...cine nu ar vrea.Asta ,romantismul, costa separat sau intra in pretul initial?Sa stiu cati bani iau la mine. 1 3 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Uite, sangre a zis ca vine cu mine, ai romantism cat pentru doi baieti ? Adica,ne ajunge la amandoi pentru maxim o ora? 1 3 Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Uite, sangre a zis ca vine cu mine, ai romantism cat pentru doi baieti ? Adica,ne ajunge la amandoi pentru maxim o ora?sangre este un barbat de nota 10. nu stiu tu.sigur Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 A zis Marean ca vrea si el romantism. Pt 3 o avea ? Mareane te bagi ? 6 10 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 A zis Marean ca vrea si el romantism. Pt 3 o avea ? Mareane te bagi ?Pai va las io pa voi mah ...................... Mili ..... ce zici ? 1 Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Stati la rand.ha ha ha. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Care e primu' ? 1 Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Ianuarie 9, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Io nu astept in frig. 6 10 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=JxgMkXYU68E&list=PLPZVrhFHF6a8w-f1cCk8EiXO0TPOaD2vT&index=72 1 3 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Eu clar nu vreau cu pasiune, cine stie ce-mi face. 1 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 9, 2015 Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Eu clar nu vreau cu pasiune, cine stie ce-mi face.Lasa-l pa Sangre primu'.......... poate o termina la el Si nebunu' a zis ca nu sta'n frig 1 Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Ianuarie 9, 2015 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Ianuarie 9, 2015 Bine,sangre primul, dar daca o largeste eu nu raman. 1 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum