john_sheppard Reputație: -29 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2015 Angi la recomandate si Ania+Alina moldoveanca la top ) sublim 1 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 17, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Mai 17, 2015 Angi pentru locul marcat important a platit, acel loc e rezervat reclamei platite, nu e recomandare din partea forumului 1 Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Mai 17, 2015 Partajează Postat Mai 17, 2015 Angi pentru locul marcat important a platit, acel loc e rezervat reclamei platite, nu e recomandare din partea forumuluia deci sunt la ''de evitat'' ?ai grija la exprimare .si vezi de ale tale..... nu te mai baga ....ms frumos.eu am inteles de la jhon ca ma recomanda nu ca sunt la recomandate.bye Link spre comentariu
bobmaster Reputație: 4 Postat Mai 17, 2015 Oras:otopeni Oras:otopeni Partajează Postat Mai 17, 2015 Nr de tel? Link spre comentariu
namuno Reputație: 16 Postat Mai 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 17, 2015 Astazi am fost eu la Angi! Este o fata foarte de treaba, locatie usor de gasit, sta intr-o garsoniera mica dar foarte ok! Facut programare, confirmare cu 20 de min inainte de a ne vedea! Este foarte atenta cu clientul, vrea sa te simti bine, pacat ca eu nu prea am fost in forma astazi si nu m-am putut ridica la standardele ei! Angi m-a asteptat in chilotei si sutien, dupa care a fost ea prima la dus, imediat dupa ea si eu pentru o mica reimprospatare, ne-am intins pe pat dupa care a inceput cu un oral soft care era cat pe ce sa ma termine, m-a lasat mai usor, dupa care a revenit iar cu acelasi oral bun, pus balonul, urcat pe mine, niste opturi de te inebuneste, dupa care misionar pozitie in care si finalizat in balon! Desi initial optasem pentru o ora, am ramas decat 1 finalizare din motive persoanele nu am putut sta si pentru al 2 lea numar. Cadoul a fost 100 lei, deoarece vorba e vorba, si nu am vrut ca fata sa piarda dupa urma mea! Sper ca nu te-am dezamagit Angi azi, o sa revin cat de curand pentru a-mi lua revansa fata de tine ! Locatie - garsoniera foarte ok, baia dotata cu diferite geluri de dusAngi - este o fata de treaba, cu care poti vbGFE- isi da silinta foarte mult ca tu sa te simti bine, este foarte atenta la aceste detalii - nota 9Oral - umed nota 9 Normal - 9 E de revenit, este foarte energica! Merita incercat! 3 Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Mai 20, 2015 Partajează Postat Mai 20, 2015 morning...... Link spre comentariu
Go Lan Reputație: 156 Postat Mai 21, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 21, 2015 Bv Angy . Ai fost in Franta de stii engleza? Link spre comentariu
Go Lan Reputație: 156 Postat Mai 21, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Mai 21, 2015 Cred ca de acolo ai luat si scaunul Link spre comentariu
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat Mai 23, 2015 Oras:BUH Oras:BUH Partajează Postat Mai 23, 2015 Baieti hai sa comentati daca ati fost la ea, restul sunt glume proaste. Ce daca a pus un Morning? Care este problema in final? Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Mai 24, 2015 Partajează Postat Mai 24, 2015 Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Mai 24, 2015 Partajează Postat Mai 24, 2015 Link spre comentariu
dă toate Reputație: 1981 Postat Mai 24, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Partajează Postat Mai 24, 2015 Tu ai lucrat la loto in trecut? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2015 Partajează Postat Mai 24, 2015 Tu ai lucrat la loto in trecut? Da.......... amesteca bilili ..... 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2015 Partajează Postat Mai 24, 2015 Milli ...........te-ai facut verde si te-ai smkerit.......... dai cu minusuri ........ Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 24, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 24, 2015 Milli ...........te-ai facut verde si te-ai smkerit.......... dai cu minusuri ........ i l-am anulat...n-are ea minusuri, cate plusuri avem noi 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2015 Partajează Postat Mai 24, 2015 i l-am anulat...n-are ea minusuri, cate plusuri avem noi Ii trebuie 3 vieti sa ma aduca la 0 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 24, 2015 Partajează Postat Mai 24, 2015 Ii trebuie 3 vieti sa ma aduca la 0 Arde-le Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Mai 25, 2015 Partajează Postat Mai 25, 2015 va anunt ca urmatoarele 2 zile voi fi plecata.revin joi la ora 14.pup. Link spre comentariu
juniior Reputație: 243 Postat Mai 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 25, 2015 Poti lipsi si mai mult stai linistita Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 sus pe mese Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 Link spre comentariu
juniior Reputație: 243 Postat Iunie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 4, 2015 Faci si anal ? Link spre comentariu
Vizitator milagros Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 Faci si anal ?dute linistit la doamna ta din cotroceni,.nu fac anal. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 dute linistit la doamna ta din cotroceni,.nu fac anal. hai mai Mili ca ai facut cu mine si cu Marean...Ce naiba...acum nu mai vrei ? sau te pastrezi doar pt noi 2 4 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2015 Partajează Postat Iunie 4, 2015 hai mai Mili ca ai facut cu mine si cu Marean...Ce naiba...acum nu mai vrei ? sau te pastrezi doar pt noi Aprob afirmativ... 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum