Sari la conținut

IKA - Neseriozitate MAXIMA!

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Un lucru bun a iesit din asta: tarfele sunt tarfe pt un motiv anume si ala nu-i pt ca sug pula pe bani. Capu's sus si invata sa le tratezi ca atare.

M

Pentru caracterul lor bineinteles, asta e diferenta intre o prietena care suge pula si o tarfa.

Poate se sesizeaza cineva si o retrogradeaza pe limbi'n curista asta de la Top !!! nu-si merita locul, l-a pus pe drumuri degeaba pe saracu om,a platit si hotel degeaba. Am inteles intra in top in urma recenziilor pozitive, dar de iesit cand iese??? o tzeapa asa urata nu e suficienta?

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Ştiu că spun o platitudine, dar poate că "faţa" aceea nu îi este tocmai străină ori de împrumut. Poate că-i lipseau doar ocaziile pentru arătarea ei.

Nu era nevoie să ne o arate!!! Nu ne ducem la curve pentru a le cuceri sufletul!

Nu e bine să ştii prea multe despre trăirile unei curve, iar dacă ştii câte ceva - eu sunt mai iscoditor din fire - le păstrezi pentru a le împărtăşi unui altfel de public într-un alt mediu, nicidecum pe nimfomane, unde intră o sumedenie de lume cu tot felul de gânduri şi apucături.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Adevaratul caracter al omului se vede cand e cu sacii in caruta.

• Like 2
  • Oras:Bucharest
Postat

Oare voua nu vi se pare suspecta treaba? Ieri era o "mare doamna" si azi nu zice nimic. Cred ca cineva o tine sechestrata! George, ala era un mesaj codificat! Trebuia sa ti dai seama. Nu avea net, nu avea telefon, nu avea bani si mai ales nu avea paine!!!

Free Ika!!!!

Ps pt carcatoasi: ika ramane in TOP! Iegzista o explicatie!

• Like 2
Postat

Da ca bine zici! Trebuie actualizate si expresiile astea! Ce pazeste Academia Romana?! "S-a vazut cu sacii in merțan!"

• Like 1
  • Oras:a place between here and there
Postat

Am gresit ca am crezut in faza cu gratuitatea.

George,te rog ca la urmatoarea escapada sa-mi trimiti nr tau de telefon pe PM pt a te putea contacta,am sa ma ocup eu de tot ce inseamna parte financiara.

Pt zdrentele bipede care sustin ca totul e pe bani,va doresc cand o sa aveti nevoie de ajutor,sa primiti numai muie platita.

• Like 5
Postat

@ Klaus10: Din top iese cand se marita! :)

@Chris normal ar fi sa existe si reguli de iesire! nu sa stea acolo pana crapa. Astfel de comportamente si tzepe cred ca ar trebui amendate?

Ce parere ai pisicutz? exista si reguli de iesire, eu unul nu am vazut.

Postat

Chris, recunoaste ca esti praf la pilde si citate. Ika era dă best.

Nu prea am remarcat-o pe Ika, acum aflu si eu ce credea lumea despre ea. Adica postarile ei nu-mi spuneau nimic deosebit.

Postat

pre_1399971439__reacharound.jpg

Sa inteleg ca ma vrei sau vrei doar sa imi arati cat de gay esti?pasiv sau activ? :)

Postat

ce mare kkt..si io a trebuit o data sa merg din pta romana pana in berceni (iarna) si mi-am luat tzeapa...a trebuit sa-mi iau so cartela de metrou de 10 lei degeaba, ca in mod obisnuit nu merg cu metroul da' era zapezile alea mari de tot

Vizitator
Postat

Nu prea am remarcat-o pe Ika, acum aflu si eu ce credea lumea despre ea. Adica postarile ei nu-mi spuneau nimic deosebit.

Erau citate din tot felul de autori pe care nu îi citise. Ica era bună la pat, dar implicarea ei pe forum era mediocră. Voia să facă marketing într-un mod care să nu deranjeze, adică nu ca Sorina şi altele ca ea.

• Like 5
  • Minus 1
Postat

ce mare kkt..si io a trebuit o data sa merg din pta romana pana in berceni (iarna) si mi-am luat tzeapa...a trebuit sa-mi iau so cartela de metrou de 10 lei degeaba, ca in mod obisnuit nu merg cu metroul da' era zapezile alea mari de tot

:slap2

Si ai reusit sa-ti revii dupa teapa asta?

• Telefon: amada.dulcica
  • Telefon: amada.dulcica
Postat

George,te rog ca la urmatoarea escapada sa-mi trimiti nr tau de telefon pe PM pt a te putea contacta,am sa ma ocup eu de tot ce inseamna parte financiara.

Pt zdrentele bipede care sustin ca totul e pe bani,va doresc cand o sa aveti nevoie de ajutor,sa primiti numai muie platita.

Casa nu este gratis. Becurile, apa si orice din casa nu sunt gratis, la magazin nu se da nimic gratis, daca ti se face rau - nici o simpla pastila nu e gratis...

Ce facem aici? Am deschis birou de binefacere? Ma fac martira pentru purificarea sufletului in care scuipa multa lume?

Eu cand am avut nevoie de ajutor, nu de o pula in pizda, crezi ca a sarit toata lumea?

Daca te ofereai sa-i platesti un tratament, te intelegeam... :slap2

• Like 2
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Casa nu este gratis. Becurile, apa si orice din casa nu sunt gratis, la magazin nu se da nimic gratis, daca ti se face rau - nici o simpla pastila nu e gratis...

Ce facem aici? Am deschis birou de binefacere? Ma fac martira pentru purificarea sufletului in care scuipa multa lume?

Eu cand am avut nevoie de ajutor, nu de o pula in pizda, crezi ca a sarit toata lumea?

nu spune nimeni sa se faca o regula din asta ...dar o data la nustiu cat timp , daca poti face pe cineva fericit, de ce sa nu incerci ? ce ai de pierdut sau de castigat ..? fa o balanta si ai sa vezi ca te simti mai bine dupa ce faci o  fapta buna ...

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Postat

Amada, te ataci şi nu e cazul. Tocmai, nimeni nu zice că ar fi bine ca fetele să facă acte de caritate, dar de ce unele se oferă dacă nu pot şi nu vor?

Întotdeauna există clienţi care se oferă să aducă un pahar de apă fetei dacă se află la ananghie. Chiar şi eu am făcut asta cu câteva fete. Evident n-a fost vorba de împrumuturi băneşti.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Retard, vezi ca am fraier-detector. Imi dau seama de mizerii. Cu Ika mi-a iesit, la fel si cu altii si altele. Pe tine te-am ginit din prima.

De ce nu vii tu sa ma pui la punct?

Postat

Cu astfel de filozofie de viata nici nu ma mir ca ai parte tocmai de muie platita,la propriu;daca inainte imi placeai virtual,ca ai tu coaiele tale,acum tocmai ti-ai bagat in dos coaiele respective.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...