Sari la conținut

0743493307 - Cristina se deplaseaza

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Salut, ieri am gasit numarul domnisoarei in Evenimentul, am sunat-o , mi-a zis ca nu are locatie si trebui sa o iau din zona in care se afla (va zice ea la telefon), tarifele sunt 100 nr si 150 ora.

Stabilesc sa o iau din Alexandru in 30 de minute, a venit la timp. Ca si prima impresie cei carora le plac fetele skinny vor zice wow, fata are cam 1.65 pe tocuri, in jur de 50kg, cu ochelari ..aspect de pustoaica.

Ea pretinde ca are 21 de ani (si tind sa o cred).. ne urcam in masina si plecam la mine...

Ajungem la mine,cere voie la baie (un mare plus din punctul meu de vedere), revine in camera doar in prosop si atunci am avut ocazia sa vad ca are sanii mari...probabil un 4..sutien cu push-up care in acelasi peisaj cu corpul ei oarecum firav eu un efect destul de pronuntat.

Ca si tehnica , la oral fata se straduieste sa multumeasca clientul...insa trebuie ghidata pentru efect maxim.  Nu accepta finalizare orala insa se poate pe sani(asa a fost in cazul meu..) si probabil alte zone :)

La normal nu a comentat pozitii si fiind micuta am lasat frau liber imaginatiei si am invartit-o in cateva pozitii. Trebuie sa va zic ca e f stramta si privelistea la mama iedului e super.

Finalizarea a fost pe sani, dupa care a mers la baie..

Ca si igiena nu am nimic sa-i reprosez..s-a spalat si inainte si dupa...

Achitat 100 ron.

Note:

Aspect: 9 - pentru cei carora le plac fetele micute si slabute dar cu sanii mari e super

Igiena : 9,5 - nu am avut nimic de comentat

Locatie - nu are, se deplaseaza ...si merge si in masina

Oral 8 - nu are cine stie ce tehnica dar se straduieste

Normal: 9,5 - e f stramta si te termina repede :)

GFE : 8 - nu e vorbareata dar incearca sa se faca placuta

Per total eu o recomand cu caldura amatorilor acestui gen de fete. Eu o sa revin (adica ea la mine:) ) de cate ori o sa am ocazia

post-32939-0-53047600-1400077382_thumb.jpg

Poza furnizata de domnisoara pe messenger. Din pacate nu doreste ca is-ul ei sa fie facut public...

• Like 13
Postat

Poza furnizata de domnisoara pe messenger. Din pacate nu doreste ca is-ul ei sa fie facut public...

Salut nu te supara ca te intreb daca tu zici ca ai gasit anutul fetei in ziarul Evenimentul  si ai sunat-o pe fata asta ne poti spune si noua de unde ai id de mess al fetei?

Postat

Nu ma supar,a intrat putin pe net de la mine ,am vazut can folosea ym si i.am cerut I'd.ul ,poza mi.a dat.o ulterior

• Like 1
Postat

Nu ma supar,a intrat putin pe net de la mine ,am vazut can folosea ym si i.am cerut I'd.ul ,poza mi.a dat.o ulterior

Ok acum am inteles multumesc pentru raspuns.

Postat

Arms and legs with a lot of hair.... Need to go to beauty salon for full epilation !

You are right, she's a bit hairy..i think its hormon related..

I told her that she needs to get friendly with the razor..

Anyway..i liked how she fucks even if she looks like a hobbits wife.

• Oras:iasi
Postat

well as long as she doesnt fuck like a hobbits wife :D Does she speak english by any chance? I also dont see a hair colour mentioned anywhere...

• Like 1
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Auci...are mai mult par ca mine, dar e bine oarecum...in pauza dintre numere daca nu poate sa intretina o conversatie se poate exersa impletitul parului fara probleme.

• Like 1
Postat

esti o mare valoare futarila ...

In retragere, mai bine las lupii tineri cu bataturi in palme sa se afirme.

Vad ca de la atata off topic poti deveni si Serious Contributor. In afara de scaderea nivelului de interes fata de scopul initial al forumului, nu stiu la ce au contribuit cei asemeni respectivului.

Noii membri se pot ghida dupa recenzii ca cea de mai jos:

...

V-am pupat, sa fiti iubiti!

• Like 2
  • Oras:Piatra Neamt
  • Oras:Piatra Neamt
Postat

Cred ca nu mai activeaza aceasta domnita ;o sun si are telef. inchis

Postat

Va salut colegi...dupa mai multe incercari de a da de ea in final am intalnit-o pe Cristina..mica de statura cred ca undeva la 1,55 si foarte slaba, cum bine zicea moshion cine vrea o pustoaica cu sanii mari e o alegere buna...Nu intorci capul dupa ea pe strada , nu e  vorbareata, dar in schimb are bun simt in ea... nu m-a pasionat sa o incerc la oral, eram oarecum in criza de timp, am incercat o mama iedului , dar probabil din pricina dimensiunilor o durea ca se tot tragea, am modificat un fel de umeri craci si finalizat in balonas.

Confirm poza , dar o dezavantajeaza pentru ca nu e paroasa, este ok.

Prestatie scenica - 7

Igiena -10, fara mirosuri suspecte

Halat - 70 ron (1 numar)

Locatie proprie

Contact - primul numar cel al topicului

• Like 5
Postat

Da. Ai dreptate. M.ai prins! Te simti bine cu tine insuti?

Ai un numar? Ca si-a schimbat numarul probabil, nici un numar de aici nu mai este disponibil.

Postat

Cine mai stie ceva despre fata respectiva un nr de tel actual sau id de mess ,va rog !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...